Komentari

vjeraufanjeiljubav.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Zlatna vrata Sunčeve Kuće

    Što drugo je sreća nego li služenje? Samo počni i već ćeš osjetiti! Ako ne možeš, zapitaj se zašto. Ako si umoran, odmori pa tek onda djeluj na ostale. Bolestan ne može liječiti. Pozdrav ;)

    avatar

    28.06.2010. (17:15)    -   -   -   -  

  • Ema

    Ako nam je potrebno nešto da bismo bili sretni, to znači da ne živimo u sadašnjem trenutku. Život koji se živi u prošlosti ili u budućnosti ostavlja okus praznine, jer prošlost je minula nepovratno a budućnost je nedohvatljiva, nespoznatljiva i daleka makar se radio o sutrašnjem danu. Ako nam nešto treba da bismo bili sretni, znači da smo navezani na određenu želju, neispunjenu, i nismo više slobodni ljudi. Potrebno je odvojiti se, lišiti se, raširiti ruke i pristati na prazninu, jer samo u tom riziku srce može primiti radost i sreću. Sreća je let duše a duša leti kad je neovisna. Naše želje, pogled u sutra ili u jučer, čežnje koje nas okupiraju, utezi su na nogama zbog kojih nam je let onemogućen. Bojimo se letjeti jer u letu stoji nesigurnost, nesigurnost vjerei povjerenje u Oca u čijem naručju je najljepše i najbezrižnije. To naručje nam je poznato, već smo u njemu nalazili mir, ali nas pokatkad tijelo nadvlada duh i potrebna je snaga volje i odluka; Ja hoću birati i odabirati ono pravo i potrudit ću se oko tog pravog. Ono manje dobro je uvijek više primamljivo i ne traži od nas puno truda a nudi prividnu ugodu. Pogledajmo u svoju neispunjenu želju koja šapuće; Kad mene ispuniš, zadobiješ, bit ćeš sretan, i recimo joj; Ja sam sretan ispunila se ti ili ne. Moja sreća ne ovisi o tebi.
    Blago je tamo gdje je srce. Nastojmo da nam se srce odvezuje od prolaznog. Molimo Gospodina da nam pomogne, jer tijelo je slabo iako je duh voljan i raspoznaje. Borba duha i tijela je naša realnost kojoj ne možemo izbjeći i znaj da se svi prije ili kasnije nalazimo u sličnim borbama. No, i Pavlu je bio dan trn u tijelu da se ne uzoholi, pa kako bi nama prošao ovaj put bez borbi, odabira i truda. Ovako vidimo kako smo slabi i znamo da je sve što nas je nekad nosilo i zanosilo čista milost Božja. I ono Njegovo naručje spokojno bilo je čisti dar njegove ljubavi. Dano nam je da bismo čeznuli za tim i da bismo se izborili za život duše. Ne boj se, iste muke prolazimo svi i nisi sam. samo ne odustani. Razmom znaš gdje je sreća. Upregni volju i samo hrabro. Ne daj se s ovog puta na koji si zakoračio otjerati. Jer dano ti je, vidio si, spoznao si i ne možeš reći da nije tako...Bori se za svoju sreću koja je tu, danas, u Bogu i u svemu stvorenom i danom ti u njemu i po njemu.
    Bog te blagoslovio i čuvao, i bio tvoja sreća.

    avatar

    28.06.2010. (23:44)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    29.06.2010. (14:10)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    Nitko se sigurno ne veseli, nego tko u sebi nosi svjedočanstvo čiste savjesti.

    avatar

    30.06.2010. (14:26)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Sjeti se da je Bog napravio čudo u tvojem životu. Izbavio te iz ralji pakla i podario ti novi život, podario ti predivnu ženu te ste zajedno iskusili što je to dar života, primivši dijete u vašu obitelj. Bog te silno ljubi!!! Sjeti se i zahvaljuj Gospodinu. Budi sretan, jer je Gospodin uvijek s tobom.

    avatar

    01.07.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • blade777

    Čovjek uvijek može biti sretan, samo treba podesiti svoju frekvenciju osjeta sa frekvencijom na kojoj opstoji sreća, a ta frekvencija je ujednačena konstanta.
    Mi možemo misaono i osjetilno lutati, ali istinska sreća je uvijek na istoj frekvenciji, a to je baš na onoj frekvenciji na kojoj titra ljubav.

    Pozdrav!

    avatar

    01.07.2010. (17:45)    -   -   -   -  

  • Zlatna vrata Sunčeve Kuće

    hvala na komentiranju :)

    avatar

    04.07.2010. (12:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...