Komentari

nksladorana.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • PERO

    Da li su se NK"Sladorana" l UNV "Prva nogometna lopta" fuzionirali ? Prošla četiri Dana Prve nogometne lopte su se odvijala na stadionu NK "Graničara",gdje je i mjesto toj manifestaciji. Ili se povijest mijenja?

    avatar

    28.06.2010. (11:29)    -   -   -   -  

  • G 1879.

    Ja se slažem s Perom jer Graničar nije osnovan 1920. nego 1879. i igrači Graničara su donijeli loptu iz Engleske kad su bili tamo na turneji. I nitko u Županji osim Graničara nema pravo koristiti ime Prve nogometne lopte. Posebno se ne bi trebalo dopustiti nikakvim Udrugama da štite tu povijest jer to nema veze sa Županjom i ovim krajem nego samo i isključivo sa Graničarom.
    I samo Graničar zna i smije organizirati ovakve turnire, a ta Udruga ne smije sudjelovati i pomagati bilo kome. Pa šta što Udruga igra na Sladorani, koristi njihov prostor, restoran, svlačionice, igralište, spremištara? Nek oni sebi naprave igralište.
    Dobro kaže Pero. Ja mislim i da se i RK Županja fuzionirao sa OŠ Ivana Kozarca. Oni tamo nešto stalno treniraju i okupljaju se. To treba spriječiti. Neka oni igraju na betonu. I košarkaši su mi sumnjivi sa Gimnazijom...Zamisli Dan prve nogometne lopte na Sladorani ? Pa to je kao da bošnjački kirbaj slave cijeli Bošnjaci. Pa di to ima? Kirbaj može biti samo oko crkve i eventualno do benzinske. Šta će Markovac i Ciganski kraj slavit kirbaj ?
    Pero, svako ko od nas drži do Graničara ne smije biti u Udruzi koja igra na šećerani. I gotovo. Mi imamo svoju Udrugu a za proslavu 131. godišnjice ove godine dovodimo ManU...Pa šta misliš zašto je Rooney ispao a Ferdinand se kao ozljedio???

    avatar

    28.06.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • PERO

    Svi za Dragim i Velikim Vođom !!!!!

    avatar

    29.06.2010. (12:02)    -   -   -   -  

  • Krvopije 2003

    komplexaši

    avatar

    01.07.2010. (00:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...