Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Bookeraj

    helou, odmah se javljam, ja i moj ukućanin smo vrlo zainteresirani za bowieja, pretenderse, janis joplin, idole i azru. obećavam da bismo ih dobro udomili s obzirom da smo oboje glazbenici (on je gitarist, ja sviram klavir i klarinet). ako može, javi kod mene. tenksju :)

    avatar

    27.06.2010. (22:36)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Švabe su pošteno pobijedile, iako će uvijek biti pitanje što bi bilo da je bilo ...

    No, Englezi su se 40 godina naslađivali upitnim golom koji je priznat, a sad ima 40 godina da plaču zbog čistog gola koji nije priznat. Reklo bi se - kozmička pravda :-).

    avatar

    28.06.2010. (00:29)    -   -   -   -  

  • junac

    kad dođu videokamere i čipovi, tad nogomet umire! tko bi o '66 ili '88 pričao da su suci sudili kak spada, mora biti takvih stvari...
    ne znam, otkad sam pogledao dokumentarac "les arbitres", simpatiziram suce! ak se odlučim za london calling i sinead o'connor, dam ti ga na cd-u! ali tak i tak nemam gramofon pa nek radije ploče uzme netko tko to može poslušati u skorije vrijeme...

    avatar

    28.06.2010. (15:37)    -   -   -   -  

  • šarli

    @zvone. Ma, pobijedili bi oni i da se taj gol priznao, toliko je engleska obrana bila jadna. Ali sve te paralele sa 66-tom su klimave. Za onu loptu ni danas nije jasno gdje je završila; za ovu i sami Nijemci znaju i sliježu ramenima. Što je ok jer oni zaista nisu ništa krivi.

    @mcmlx. fejsu u ovom slučaju ne treba vjerovati.

    @junac. Možda. Ima nekog smisla u ovom tvrdoglavljenju. Nisam siguran kako bi se ev. uvođenje kamera odrazilo na nogomet. Priroda hokeja je drugačija i tamo se kamere savršeno uklapaju u iscjepkanost igre koju ionako diktiraju pravila. U nogometu je prevažno steći momentum :) i znamo kako se taj teško stječe i lako gubi. Sad zamislimo situaciju u kojoj jedan tim pritišće, napada u valovima, i gol visi u zrku i dođe sporna situacija i onda stop, hawk eye, pet minuta konzultacija, npr. odluka "nije gol", i onda ti nastavi istu igru s protivnikom koji ne samo da više nije na konopcima, nego se i pregrupirao.
    A opet, jučer na Argentina-Meksiko utakmici stvar je dotjerana do krajnjeg apsurda. I Rosseti i pomoćnik, (i svi na stadionu) su vidjeli offside na ekranu, a oni su se odlučili držati pravila i ne priznati da su vidjeli što jesu i priznati gol. To je potpuno besmisleno.
    Priznajem, nemam jasnu ideju o tome što bi trebalo učiniti.

    avatar

    28.06.2010. (18:36)    -   -   -   -  

  • šarli

    @bookeraj. imaš mail!

    avatar

    28.06.2010. (18:57)    -   -   -   -  

  • mrjingles

    pa eto, ako je ostalo lp-a javljam se za ostatak. pokupilo mi bowia, ali ni ostalo nije loše.
    dakle, preuzeo bi ostatak, kolekcionar sam starog vinila.
    nisam kosrinik, mogu ostaviti mail mrjingles@vip.hr

    avatar

    29.06.2010. (14:08)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Ako nije rasprodazo ja bi uzeo dylana, springsteena i Morrisonov Avalon Sunset....

    avatar

    30.06.2010. (18:16)    -   -   -   -  

  • šarli

    Prodano!

    avatar

    03.07.2010. (00:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...