Ne, nije iscurila, dost je kompaktna na temperaturama i ja ti niš to ne "čačkam", samo oprezno i lagano na početku staviš i čim se speče sa jedne strane, već je "stabilizirana". okrećem ih s dvije veće lopatice.
27.06.2010. (20:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
otvorilo mi apetit, šećer pada, tlak skače, hebenti suce na svjetskom da ti hebem volem gaućose al mi oštetilo mehiko, prvo rupa-nafta sad i gol-rupa ;D ej, ovaj recept obavezno probam, i kad sam već u tome znaš li možebitno kako se prave oni meksićki kako se zovu tapasi ili nešto tako, ono kad se svašta nešto u onu lepinjicu? ;0)
27.06.2010. (21:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ne, nije iscurila, dost je kompaktna na temperaturama i ja ti niš to
ne "čačkam", samo oprezno i lagano na početku staviš i čim se speče sa jedne
strane, već je "stabilizirana".
okrećem ih s dvije veće lopatice.
27.06.2010. (20:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
i ja sam se baš mislila kako mozzarela ne iscuri... al' sviđa mi se, budem probala :-)
27.06.2010. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mina
jooooooj ogladnih :)
27.06.2010. (20:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Dobra ti je košarica...pa pored toga tražiti posal ma ajde sidi di si.....:))
27.06.2010. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
otvorilo mi apetit, šećer pada, tlak skače, hebenti suce na svjetskom da ti hebem volem gaućose al mi oštetilo mehiko, prvo rupa-nafta sad i gol-rupa ;D ej, ovaj recept obavezno probam, i kad sam već u tome znaš li možebitno kako se prave oni meksićki kako se zovu tapasi ili nešto tako, ono kad se svašta nešto u onu lepinjicu? ;0)
27.06.2010. (21:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Mljac; odlično sve - posebno ono meso s mozzarelom! :)))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
27.06.2010. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
hihih, kako ti majstorski rušiš taj šećer:D mislim da bi te dva dana na mojoj prehrani bacilo u hipoglikemiju:))
27.06.2010. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
malo prezdravo, previše zelenjave, za moj ukus ;)
to sa mozarellom još nisam probao, djeluje dobro, točnije izgleda tako :D
28.06.2010. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
fino skroz. imam odličan celer u mojem šatro stakleniku, za juhicu dušu dal :))
28.06.2010. (11:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Uuuuuu, ovo s mozzarellom božanski izgleda....
28.06.2010. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...