Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Neverin

  ne vidim hrvatsku kao našu zemlju.. mislim da smo ju prodali strancima i ne vidim razlog za ponost. To je samo moje skromno mišljenje..

  avatar

  26.06.2010. (15:35)    -   -   -   -  

 • mvko

  Slažem se s tobom! Trebalo bi puno više truda uložiti da se i mladima usadi rodoljublje i nacionalni ponos - prije to nismo smjeli ali sada - ne znam što nas priječi da istaknemo hrvatske zastave na državne blagdane i pokažemo svoje domoljubne osjećaje?! Trebali bismo se ugledati na amerikance koji koriste svaku priliku da blagoslivljaju svoju zemlju.
  Pozdrav i zagrljaj

  avatar

  26.06.2010. (22:59)    -   -   -   -  

 • Drina

  Hej, tek stigoh s današnjeg krasnog hodočašća u Aquileju. Fotke i izvještaj uskoro!
  Neverin, to sam već primijetila da ti Hrvatsku ne smatraš svojom, i to mi je žao, jer si se do sada istaknuo kvalitetnim komentarima, i čini mi se da si dobra i pozitivna osoba. Kada bi svi takvi shvatili da je Hrvatska (i) njihova, svima bi nam bilo puno bolje...Ne treba se prepustiti beznađu i malodušnosti, jer sam i u misijama u Ekvadoru, vidjela koliko i taj siromašni narod tamo voli i poštuje svoju zemlju, i više puta sam pisala o njihovu isticanju nacionalnih simbola, obaveznom klanjanju zastavi u školama, svakodnevnom pjevanju nacionalne himne na početku školskog dana...Što nas priječi da i mi budemo takvi, i da budemo doista ponosni na svaki pedalj svoje domovine, branjene ljubavlju i hrabrošću, do posljednjeg daha i posljednje kapi krvi...

  avatar

  27.06.2010. (00:32)    -   -   -   -  

 • Neverin

  ali meni nacionalni simboli ništa ne znači dok su nam telekomunikacije kod njemaca, banke kod talijana i austrijanaca.. šta znači ta trobojna krpa ako nije tvoja niti zemlja na kojoj hodaš? kako ne razumiješ što ti želim reći?

  avatar

  28.06.2010. (13:32)    -   -   -   -  

 • JAHVE

  KRV NE TRAŽIM
  NIKADA I NISAM
  ALI NISAM BAŠ SHVAĆEN

  avatar

  28.06.2010. (17:09)    -   -   -   -  

 • Drina

  Neverine, ma nije to krpa...Dok imamo nju i ljubav prema njoj i nacionalni ponos - Imamo Hrvatsku!!! A s ostalim se slažemo...Samo mi se čini da ti ideš od općeg prema posebnom, a ja od - posebnog prema općem...

  avatar

  28.06.2010. (17:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...