Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Čestitam :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))).
    Prvo na kolokvijima, jer ... sad bi trebalo ići nekaj jako pametno o premoći mozga nad tijelom, ali jedino kaj mi pada na pamet jest orandum est :-)).
    Zatim na kilama, odnosno smanjivanju istih :-)). Očito da je kod tebe povezano mens sana in corpore, kaj je logično. Čim uspješnije učiš, tim manje vremena imaš za papicu :-)).

    Izgled ... izgled ... izgled. Imam jednog frenda koji je otprilike 5 cm viši od mene i duplo teži :-)). Vidjela sam kako mu žene prilaze. Znači, ne radi se isključivo o mozgu, to ne se ipak ne može vidjeti na prvi pogled, nego o nečem drugom. Je l' to šarm, je l' to osmijeh br. 5, je l' to prihvaćanje vlastitohg izgleda.
    Uvijek govorim da me odbijaju muškarci koji provode pred ogledalom više vremena nego ja, bez obzira kako bili zgodni :-)).

    Glede gledea, bila sam alergična na tu riječ, novogovor, uništavanje hrvatskog blablabla. Da bi je "otkrila" kod Zagorke i to izdanje iz prošlog režima. Kaj mi je momentalno začepilo ustašca :-)).

    avatar

    25.06.2010. (08:03)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Zlica: Hoćeš reći da je Tuđman bio plagijator??? Ma nije moguće! :) Btw, tnx. :) Ah, moi mrzi ogledala, osim onog na faksu u wc-u koje tako prokleto suzi i izduži figuru da je to nevjerojatno :) Kao što rekoh, izgled je nešto što može, a ne mora, biti "važno" u prvim fazama... Uostalom, sve je to relativno (obožavam to govoriti). No istina jest da se osjećam bolje :)

    avatar

    25.06.2010. (08:32)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    zbg zdravlja, ne zbog izgleda. ja sam se isto od srednje škole utovila jedno 15 kila (a bila sam prava mršavica, anoreksična mala cura), međutim, osim lijenosti mi to ništa ne utječe na zdravlje (kad imaš više kila, tromiji si i ništa ti se ne da, to je činjenica). držim fige za daljnje uspjehe na oba polja, a država nek se snalazi sama, imamo mi i većih problema ;)

    avatar

    25.06.2010. (11:45)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Čestitam na položenim kolokvijima :-)))) Eto morala sam to prvo reć. A čestitke mogu ić i na smanjivanje kila. Mislim da bi se ja morala povest za tvojim primjerom jer više nemam šta obuć. Izgledam ka žena u prvom tomjesječju trudnoće i to nije dobro. Osim kad dođeš na faks i kad ne želiš da te netko gnjavi pa ispališ to i onda svi oko tebe hodaju ka po jajima :-)))))) Priceless :-)))))

    A referendum... Ne znam bi li se smijala ili plakala, ali kako ja volim izlazit na izbore bilo čega, pa nek ga raspišu da malo glasujemo. Ono čisto da ne bi zaboravili kako se to radi :-))))

    avatar

    25.06.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • ...po makadamu i asfaltu...

    ma nema ti nama buđenja nikakvog.. sve ti je to iluzij agospođice Jadre i širokog Šukera.. obmana veća nego kod Amera....

    avatar

    27.06.2010. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...