Komentari

mazoretkinjesiroki1.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • GogA :DDD

    Kak' smo kuul:D ;)

    avatar

    24.06.2010. (12:27)    -   -   -   -  

  • juniorka :)

    kad je jubiorima sljedeći trening...........slikice su suppper.........

    avatar

    24.06.2010. (12:38)    -   -   -   -  

  • Lucija

    extra slike i bilo je super jucer =)

    avatar

    24.06.2010. (12:47)    -   -   -   -  

  • ha

    Dobro se gđa Topić Ramljak ulizala gospodinu Šćuricu...Svaka čast! Budete osvojili nešto i na europskom,bez brige.Bolje dobri ''odnosi'' negoli dobar tim.Go go crwena

    avatar

    24.06.2010. (12:49)    -   -   -   -  

  • RedCoach

    Hm!!!
    Nadaswe jadan, primitivan, zavisan komentar, meni osobno i smiješan.
    Ne mogu se načuditi Wašoj zawisti i bijedi.
    Pa gledajte, i dosada smo na europskom oswajali medalje, pa čak i onda kada Gospona Šćurica nisam ni poznavala osobno kao danas...
    A za dobar tim ... hm, pa malo tko ima tim kakaw imam ja, od cura do roditelja, prijatelja, navijača ... ne brinite wi za mene, moje cure!

    GO ŠIROKI GO ŠIROKI


    Vama lijep pozdrav, :)

    avatar

    24.06.2010. (13:14)    -   -   -   -  

  • ***

    Ponosan na tebe jer si moj grad!!!!!!!!
    ŠIROKI I CRWENA
    Ostali patite

    avatar

    24.06.2010. (15:33)    -   -   -   -  

  • Kata

    joj kako je neko malo ljubomoran i ljut,,,,,,,,joj ništa novo :B cjatko kjoz

    avatar

    24.06.2010. (16:43)    -   -   -   -  

  • žuži

    bona mAre, znaš kakvi su ljudi(neki) kod nas......uvjek ih ima i uvjek će ih biti!!! mi znamo ko si i šta si ti za nas, a ostali nek....... pozzzz veliki!!!!!! pusaa i vidim da je extra bilo, bravo cure zaslužile smo, narano i Marija s nama!!!

    avatar

    24.06.2010. (19:13)    -   -   -   -  

  • Anna

    Hahha..xD ..Ma dajte cure baš smo se extra zabavili,a malo su i fotke dobre,ali se nadam da će ih biti još..I da znate da sada idem spavati napokon..Pozdrav svima

    avatar

    24.06.2010. (19:33)    -   -   -   -  

  • mk USKOPLJANKE

    eej ljepote moje, riješila sam se cura...hahahhaha....ma zezam se....super je bilo....meni osobno najbolje je bilo na treningu, jer sam toliko toga naučila od Paje, cure isto i fakat je 3 sata tako brzo proletjelo...ja bi voljela da je trajalo još 3 dana...ja sam još uvijek nova, pa mi je fora bilo gledati kako to Pajo, onako iz glave, izbaciva korake, okrete, pokrete...formacije...zakon...a naravno da ste i vi zakon, vas sljedeće zovem, da vidim kako to Crwena radi :)))

    e da moja MARIE...onda po ovim komentarima, i ja osvajam nešto na europskom..yes yes yes...hahahhahaha....imamo medalje na europskom, pa super, ne moramo se truditi i ništa ne raditi cijelo ljeto...ZAKON... ;))))

    voji vas punooo...kisač u nosač :*

    avatar

    24.06.2010. (19:46)    -   -   -   -  

  • Sofija I Velika

    Poruka za ha:

    Oprosti drago moj, ili draga moja ljubomorna i zavidna dušo, to što pričaš su besmislice i opačine. Kad je mostar godinama osvajao (i još osvaja) prva mjesta, nitko im nije spočitavao da je to zbog poznanstava, veza i vezica. Ovo što vi insinuirate svojim postom je neozbiljno, blesavo i jadno. Unosite razdor u cijeli savez BiH pričajući takve gluposti.

    UOSTALOM, kakav je to uopće riječnik, koji si ti razred, pobogu??!!!

    I za kraj, moram se osvrnuti na ovo, bolje do bri odnosi nego dobar tim, ha, ha HA. Tim koji pleše originalne koreografije tog stupnja i tom kvalitetom nije dobar nego fenomenalan. A to nisam rekla ja, nego pola mažoretkinja na prvenstvu a sigurna sam da su i svi suci toga svjesni.

    I još nešto, Nervoza i zavist loše utječu na ten. Zato se skuliraj. Topli pozdravi od Sofije Prva Velike. (a vjeruj mi, ne zovu me uzalud tako) Pusa

    avatar

    24.06.2010. (20:23)    -   -   -   -  

  • Nony-MŠB

    To kraljice!!!!! slažem se u potpunosti!!! :))

    avatar

    24.06.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • GogA

    Koii jadan komentaar... xD
    Bas je zanimljiwo kako se neke osobe/ljudi mogu spustat na taj niwo ....

    avatar

    25.06.2010. (17:28)    -   -   -   -  

  • Iva

    Daajte ljudiiii :! bez glupiih prepucavanjaaa.Mislim jasno je da je ovaj komm iznad napisala neka mazoretkinje,jer tko bi drugi inace znao sve te podatke o Mostaruu.. !
    Nase prijateljstvo nema veze s medaljam. Široki je dobar tim i pribliziioo se Mostaru i to jako blizu.Nije istina da je Mostar puno bolji od Širokoog jer smo to dokazali na drzavnom prvenstvu.
    Tako da.Bez glupih komentaraaaaaa.

    avatar

    26.06.2010. (14:10)    -   -   -   -  

  • RedCoach

    Sad je dosta!!!
    Široki uopće nema swog suca! Ja ne sudim za ŠIROKI i ŠIROKI radi mene ne oswaja medalje.
    GO GO GO GO JE NAŠE ODKAD JE NAS.
    Swaki sljedeći komm koji nema argumenata brišem.
    A wi ostali idite wježbaati, bilo bi vam bolje.
    :)

    avatar

    26.06.2010. (14:16)    -   -   -   -  

  • realno

    Ma sada je svima jasno gdje je ko,zato tu i jesu ovakvi komentari...:)

    avatar

    26.06.2010. (14:26)    -   -   -   -  

  • Ana

    Ovdje je i više nego jasno o čemu se radi . ! Svatko normalan tko je prisustovao ovogodisnjem drzavnom prvenstu vidio je da se Široki opasno približio a u nekim kategorijama i stigao Mostar. To je i više nego očito,a da nije tako ne bi bilo ovakvih komentara. Da Široki nije konkurencija Mostaru ne bi se pisali komentari ovakvih sadržaja. Mostar je dugo bio na vrhu , ali moraju prihvatiti da im se Široki približio i da su cure to stekle svojm napornim radom i treningom. Zbog toga bi bilo bolje da se ne pišu ovaki glupi komentari . !

    avatar

    26.06.2010. (14:40)    -   -   -   -  

  • MAMA

    Zašto su mostarke plakale na državnom??????????????????????????????????

    avatar

    26.06.2010. (14:42)    -   -   -   -  

  • Netkoo

    ja nisam mazoretkinja jer sam musko,a mazoretkinje su mi drage i pratim po facebook-u i po blogovima po novinama...

    avatar

    26.06.2010. (14:54)    -   -   -   -  

  • jedna

    Koji komentaaaar ! Da.Da. Zaboravljata da smo mi osvajali medalje na europskom prvenstvu kada marija nije sudila,a ni poznavala alenaaa. Nasi kadeti su 2x bili broncani na europskom, a imamo i zlatnu medalju iz Rumunjskeeee solo pompon te broncanu iz Francuske također solo pompon. A Mostar da ocito "visi" na nasem blogu,facebook profilu nase trenerice. Ne brinite se . AKO NESTO OSVOJIMO NA EUROPSKOM BIT CE ZBOG NASEG TRUDA I RADA,A NE ZBOG "POZNANSTVA " . A da nas se Mostar ne boji ne bi bili ovakvi komentari . !

    avatar

    26.06.2010. (18:18)    -   -   -   -  

  • eeeeee....

    hahahahhahaha...ljudi, mislim, svima smeta kada je netko blizu nekoga, i pogotovito kada netko ima nešto što drugi nemaju!! mislim suvišno je svašta pisati i komentirati, a činjenica je, da se tim svaki popravlja kada netko od trenera ode na trnersku školu, pogledajte uskoplje, ništa drugo,vam nije potrebno! napredovali su daleko od drugih timova...a ostali komentari su suvišni!! a nek bolji pobjedi na europskom!! a da vam široki nije ovako blizu, cure drage nebi se vi ovako i ovoliko plašile!!

    avatar

    26.06.2010. (18:30)    -   -   -   -  

  • sherry

    Za dobrim konjem se diže prašina!!!!!!!!!
    Bleeeeeeee :P:p

    avatar

    26.06.2010. (19:42)    -   -   -   -  

  • Sofija I Velika

    O bože, opet došo red na Sofiju da pravdu dijeli, hehe..

    No dobro. Ne bi da se ovo sve pretvori u svađu mostara i širokog jer imam osjećaj da dobar dio ovih komentara ne pišu mostarke nego cure iz jednog malog sela (da ga sad ne spominjem, jel ne bi bilo u redu)

    Ono što mi se ne sviđa i na što ću prvo odgovoriti jest vrijeđanje Marije. Ta žena (gospođa) je trenerica koja uistinu ima razloga da se tako zove jer ide na FAKULTET za fizičku kulturu. Ne studira pedagogiju ili Privatni marketing, nego je kao istinski životni poziv odabrala bavljenje sportom, plesom, što se bogami na njoj i vidi. Ona je prije svega prijatelj svojim curama i od njih nikad ne bi tražila stvari kao što su "smršaj pet kila ili letiš iz tima" i slične gluposti, nikad ne bi tražila od cura da šamaraju jedna drugu ako im ispadne štap i slično. Ona je svoje cure voljela uvijek. Ja sam plesala sedam godina i kad je bilo i kriza i svačega u timu pa su joj uvijek cure bile na prvom mjestu. I baš zbog toga ima to što sad ima. Nije joj prioritet bio novac jer je za nikakve pare radila toliko treninga koliko u svakom drugom timu radi po pet trenera. Marija ti si najbolje što se mažoretinjama Široki moglo dogoditi, sve cure te obožavaju i nikog nije briga šta ove zavidne duše pišu.

    Dalje, što se tiče Štele, haha, pa zar vi zaista mislite da bi jedan predsjednik EME žrtvovao svoj ugled da dodjeli medalju jednom (kako vi kažete) selu. Ma šta on ima od toga? Budale zavidne, samo stvarate svađu iz ničega, kako vam nije nimalo stalo do djece koja plešu, do saveza, do sviju nas koji volimo mažoret ples, samo mislite gdje ćete posijat svađu svojim glupostima.
    Mažoretkinje Široki su sve ovo postigle svojim napornim radom, pet sati treninga dnevno nije malo a ni lagano, zato nemojte vrijeđati njihov uspijeh. Cure su srce ostavljale na treningu, zašto? Ne zato da bi im vi takve stvari govorili.

    I na kraju, o BOJTE SE, imate i čega. O da, i nemate vi uzalud dodatne treninge cijelo ljeto..

    Strah, strah je majka svakog nasilja.

    avatar

    26.06.2010. (20:03)    -   -   -   -  

  • Sofija I Velika

    i evo jedan prikladan citat J.Dučića:

    "Ljubomora je nesumnjivo jedno osjećanje koje je izvor najstrašnijih nepravdi i najprostačkijih nastupa." - za sve koji pišu ovakve komentare

    i nešto za moje najdraše cure iz širokog:
    Veličina vašeg uspjeha se mjeri snagom vaše želje, veličinom vašeg sna, i načinom na koji ćete se nositi sa usputnim razočaranjima.

    Volim vas sve, i nemojte se zamarati, bile prve ili zadnje, uživajte u ljepoti druženja, treninga i prijateljstva, jer vjerujte mi, medalje se zaborave i pokupe prašinu a te stvari ostaju zauvijek. Vaša najluđa bivša, uvijek s vama, Sofija Prva Velika.

    avatar

    26.06.2010. (20:23)    -   -   -   -  

  • Jaaa..

    E,ovako..drage moje....Zasto je ta svađa sada počela??
    Gle...vi se svađate zbog gluposti..nemate pametnijeg posla....ma idite spavat!!mozda se opametite...Nama nije toliko stalo do medalja kolko vama,nama je stalo do prijateljstva a u vas to nema...Tučete se...://
    Obozavam plesati,zato sam i tu..ne da se svađam sa ostalima,i tučem se ...!!Mi smo se popele na VRH jer smo se trudile...aa nikakav ALEN niti itko nam nije u tom pomogao da osvojimo nesto...prije smo osvajali bez Alena...samo je dosao imalo nam pomogao a to sto nas je on kako neki kazu popeo na vrh..pricate lazii!! ...volimo plesat i to je sve...dosle ste pametovat na nas blog..zasto??Sve je bilo uredu,sad ste jos i na gosp. Alena počeli blatiti...Dajtee mislim stvarno...otkud to...svak je na drzavnom vidio da smo napredovale i da smo bolje...nitko nema nista protiv mostarskih mazoretkinja pa tako ni ŠIROKI...

    avatar

    26.06.2010. (20:26)    -   -   -   -  

učitavam...