Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • R  GO

  avatar

  23.06.2010. (12:37)    -   -   -   -  

 • Neverin

  imam nekoliko pitanja a ti si bolje upučen. Jesu li oni nas htjeli uplašiti cijenom referenduma od 70 miliona kuna? jer ne mogu shvatiti kako može doći toliko koštat...
  Što ako vlada ne raspiše referendum i prekrši ustav? Jel to može biti svojevrsni casus belli naroda protiv vlastite vlade?

  avatar

  23.06.2010. (13:12)    -   -   -   -  

 • jelen

  Ne smetnimo s uma da ce sljedecih 30-ak godina biti hladno ali globalno zatopljenje time nece biti ni najmanje ugrozeno. Tako barem kaze mainstream znanost, a ako ista znamo onda znamo da bi vjerovati bilo sto drugo osim nauka mainstream znanosti bilo podlijeganje pseudoznanstvenom sarlatanstvu, zar ne?

  avatar

  23.06.2010. (13:53)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @Nevernin: a pogledaj cijenu prikupljanja potpisia! Ja računam da je uloženo bilo 40.000 radnih sati volontera, računaj to po nekoj skromnoj cijeni, koliko je narod bio spreman žrtvovati!
  Moraju po ustavu referendum raspisati, ali kvaka 22 je ta, da ne piše u kojem roku. Ali, bolje im je ,d da se ne igraju!

  avatar

  24.06.2010. (20:36)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @spektator: gadja je stvar tvoje čitanje, da ti u mojoj borbi za načela i vrednote vidi samo ono da sam to JA. Ovo je osobni blog, govorim o sebi, kao i svi.

  avatar

  24.06.2010. (20:37)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @vajrapani: prvi put čujem da postoji neka "meinstream znansot" koja tvrdi da će slijedećih 30 godina biti hladno. Imaš neki mainstream izvor za to?

  avatar

  24.06.2010. (20:39)    -   -   -   -  

 • jelen

  bilo zimus na indexu i drugdje po netu i u novinama. Postao po tome slavan neki znanstvenik Mojib Latif ako se dobro sjecam. Ali tip je mainstream i to samo takav- UN-ov klimatolog i jedan od lidera zagovarateljske struje koja i de facto jest mainstream znanost. Inace kao i u svemu drugome i u znanosti je mainstream ono sto je najkomercijalnije znaci najbolje prodano potrosacu ;-))

  http://thingsbreak.wordpress.com/2009/09/11/of-moles-and-whacking-moji b-latif-predicted-two-decades-of-cooling/

  provjerih na googlu samo treba napisati Mojib Latif i eto ga na!

  avatar

  25.06.2010. (18:58)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  Vajrapani: ah da, sad se sjećam. Mediji su naravno na totalno besmislen način izopačili ono što je čovjek točno rekao, i on se sam o tome jasno očitovao. Njegov rad se odnosi na neke lokalne varijacije, čini mis se na području sjeverne Amerike i sjevernog Atlantika, nema nikakve veze s globalnim trendom i to je sam Latif jasno rekao. Lako je to naći na internetu ako malo provjeriš na googlu. :) Štos je u tome, da ne ostaneš kod prvog teksta koji ti tražilica pokaže.

  Mediji su prenosili vijest kao seznacionalnu, a u jegzri cijele kampanje stoje oni, koji su svjesno lagali, izopačavajući Latifov rad.

  avatar

  05.07.2010. (16:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...