@zvrk - nema boljeg od povrća iz vlastitog vrta @leeloo - koliko znam nije, mojoj mami najnjormalnije uspjeva , sverkvi doduše ne, al njoj i onak rijetko kaj uspijeva, jedino uvijek ima blitve
26.06.2010. (14:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
kolko je to eura?
23.06.2010. (14:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@Mare- € 4,10
Inaće, donedavno je pušlek grincajga koštao 6 kn, a sastoji se od 3-4 mrkve, 1 peršina, malo celera i nešto peršunovog lića
23.06.2010. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Da ti pravo kazem ne znam kako se ovdje cijene krecu, u jesen i do ljeta imamo nase povrce (poriluk, krumpir, mrkve, luk, bijeli luk, itd) .
24.06.2010. (20:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ah taj peršin, uvijek ima neku vrtoglavu cijenu a obično i bude sav jadan, možda ga je stvarno teško uzgojiti, morat ću ja probati na balkonu
26.06.2010. (13:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@zvrk - nema boljeg od povrća iz vlastitog vrta
@leeloo - koliko znam nije, mojoj mami najnjormalnije uspjeva , sverkvi doduše ne, al njoj i onak rijetko kaj uspijeva, jedino uvijek ima blitve
26.06.2010. (14:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...