Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Mirče

  Tebi je krivo što su svi koje si naveo ovdje s ljubavlju primljeni kod Hrvatskog puka,oni su stvoreni prirodno za ono što i jesu i narod ih bodri sopravdanjem a ti i tvoja Dona i njeni ste kao i za me obični prdovac! Ti ćeš se ki i Dona pojesti slušajući istinu koju nepodnosite a to je kako vam se govori da ste ništa,samo duga jezična.

  avatar

  09.08.2010. (19:34)    -   -   -   -  

 • mosor2

  Kao prvo, profulao si temu. Kao drugo, ti imaš pravo istaknuti svoje afinitete, a ja svoje. Što je sporno?

  avatar

  11.08.2010. (00:43)    -   -   -   -  

 • Mirče

  Jedno je što se smije a drugo je što se uz karakter povezano može reći jer čoviku nesmije karakter biti pod nogama.Izravno ili podmuklo zaobilaznim putem a ovo drugo je još teže,sramotno je govoriti protiv zemlje u kojoj se živi i ako smatraš da je tvoja.Ja živim i radim već 42 godine u Saveznoj Republici Njemačkoj i nikad protiv ove zemlje nisam nešto rekao a protiv svoje Hrvatske nedaj Bože na to ni pomisliti,politika je drugo!

  avatar

  11.08.2010. (13:48)    -   -   -   -  

 • mosor2

  Što ti to možeš reći o Hrvatskoj u kojoj ne živiš? A daješ si za pravo da nama koji u njoj živimo soliš pamet. Nego, živi ti i dalje u izmaštanim predjelima iz junačke narodne poezije, a mi ćemo se baviti konkretnim problemima.

  avatar

  12.08.2010. (01:11)    -   -   -   -  

 • Mirče

  Ja ne živim niukakvim izmaštanim predjelima iz junačke narodne poezije i ono što sam ti rekao nema veze s ovim što navodiš.Ako se baviš konkratnim problemima onda bi tu morao uvrstiti i onaj bezobrazluk koji si na blogu dozvolio protiv mene kao one silne uvride i drugo i ti to nebrišeš i ti nemaš pravo dozvoljavati onakvo nešto protiv mene.Eto,Hrvatska protiv koje govoriš ti je besplatno ustupila blog.hr i ti to zloupotrebljavaš dozvoljavajući kojekakva sranja na blogu protiv drugih. Je li ovo pravno i tko ti je dao to pravo?Upozorio sam te da ono brišeš na drugom postu ali koliko vidim neosvrćeš se na to jer u protivnom neizbrišeš li mogu ti reći da mi neće pričinjavati poteškoće protiv tebe izravno postupiti zakonski,pravno ,sudski! Potrudi se ona sranja danas izbrisati i nesluži se Doninom i Borgmanovom taktikom.

  avatar

  12.08.2010. (12:06)    -   -   -   -  

 • sveti petar i pava-sirito

  U svakom pogledu ja sam sritniji od tebe a kad bi se bavio onim i onako poput tebe i osjećao se sritnim kad pišući drugom zlo nanosim,volio bih da me nije! Ništa nisam falšo rekao ako ti govorim da si drugi Denis Kuljiš i Boris Dežulović,ta sranja iz Feral Tribunei još drgdje, te pederske guzice poput tebe samog!

  avatar

  12.08.2010. (12:29)    -   -   -   -  

 • mosor2

  Ništa nisam falšo rekao ako ti govorim da si drugi Denis Kuljiš i Boris Dežulović,ta sranja iz Feral Tribunei još drgdje

  @sveti petar i pava-sirito, iskreno, hvala, svaka ti se pozlatila.

  avatar

  28.08.2010. (04:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...