Komentari

fashionamelie.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • pandorica

    U početku sam mislila da se već znamo i da si samo promijenila adresu ili nešto slično, ali vidim da si nova u svemu ovome. Dakle,
    nemam pojma što je Hrelić, pošto ne živim u Zagrebu nego u Splitu. Ne smeta mi New Yorker, (iako smrdi na Kinu čim se prođe pokraj njega. Na Bangladeš bolje rečeno) i znam nekada svratiti kupiti neke obične majice (Ja nisam tip koji će uzimati one šarene majice sa kojekakvim gluparijama i aplikacijama - ali moram priznati da imaju neloše rebatinke). Pošto je u Splitu dosta sužen izbor dućana, uglavnom svratim do Zare, Orsaya, i u ove manje dućane u Slavićevoj i Marmontovoj, i iza HNK, tamo ima stvarno kvalitetnih stvari i pristojna je cijena. (U Zare baš i nije sve, ali Bože moj, zato postoje sniženja)
    I ako nešto mrzim onda su to cajke. Slušam različite stilove glazbe (maroon 5, nelly furtado, joe purdy, amy winehouse, norah jones, the beatles, lifehouse, hinder, nirvana, ryan adams, green day, bob dylan, cat stevens, simon & garfunkel, dire stairs, the calling, robbie williams, janis joplin, willie nelson, prljavo kazalište, taylor swift, carrie underwood, coldplay, muse, she and him, theory of a dead man, katy perry, coldplay, snow patrol, scissor sisters, AC/DC, owl city, the rolling stones) ali cajke ne mogu podnijeti. Jednostavno neeeeeeeeeeeeeeeee moguuuuuuuuuu.
    I da, trenutno sam obsjednuta sa hrpom stvari, pa ako ti se ikad bude dalo čitati, samo javi. LOL :) Pretpostavljam da ne, ali eto pitam.

    avatar

    20.06.2010. (18:57)    -   -   -   -  

  • Sky

    Svako ima svoj ukus, zar ne? Ja inače volim Terranovu tako da... nemam ništa protiv nje i New Yorkera. *sliježe ramenima*

    *maše*

    avatar

    21.06.2010. (22:33)    -   -   -   -  

  • Sky

    post*

    avatar

    22.06.2010. (00:21)    -   -   -   -  

  • Amy ™

    Ja volim Terranovu,ali da,svi imaju takve majice i u mojem gradu (Puli). -.-
    Cajke ne volim,nikako!
    Baš mi je zanimljiv tvoj blog,nadam se da se čitamo.

    avatar

    22.06.2010. (11:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...