Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Jednostavno prestrašno.
    Pogotovo zabrinjava dio sa referendumom, to znači da će kradeze izdajnička partija naložiti svojim poslušnicima kojih u RH ima cca 10 000 i prikrpljeni esdepeovski žicari i šibicari također niškoristi klošari će također naložiti svojim partijanerima da glasaju za EUtanaziju.
    Zanimljivo je to da je EU sve uvjete prema RH dobila, a RH se nije ni potrudila pregovarati o našim interesima. U pravu je tvoja konstatacija da se svi euroskeptici sustavno u medijima prešućuju jer su mediji u vlasništvu RH pod utjecajem politike, a strani mediji pod utjecajem centara moći koji se lagano žele dokopati naših resursa.
    Što je općenito i cilj globalne neoliberalne privatizacije, da oni ultrabogati o kojima nećeš čitati u Forbesu kupe cijele ekonomije zemalja čije resurse žele, konkurentnost i neke gluposti kao npr. tržišno natjecanje su čista sranja za mazanje očiju. Taj plan je prof. Chomsky predvidio još davne 1979. g.
    Jednostavno, vrijeme je za novu politiku uzdignute glave i uperenog čvrstog pogleda prema EUtanazijama i inima jer nam nitko od njih ne može soliti pamer jer nitko od njih nije bez grijeha da baca kamen na nas, sve je to dekadentni eurotrash koji sada nama želi soliti pamet, a od njih dolaze sva zla kao npr. korupcija itd.
    ONI znaju da, ako padne EU na Balkanu, staje i širenje EU, a to znači propast superdržave, federacije koja se stvara po uzoru na SAD.
    Pozdrav!

    avatar

    17.06.2010. (23:16)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @para(ne)normalan!

    Pozdrav! Koji uspjeh politike ove vladajuće garniture - mora ispuniti sve uvjete Europske unije, a nije postavila niti jedan jedini uvjet Europskoj uniji - totalno podložnička i sluganska politika, odvratna politika koju vode, čak je i Strossmayer bio nešto manji beskičmenjak od ove današnje garniture oportunista.

    Chomsky je ispravno ustvrdio i predvidio. Odličan je analitičar i promatrač društva!

    Tvrdim da kad bi se EU ovih godina raspadala i odlazila niz ponor da bi ova garnitura beskičmenjaka Hrvatsku svejedno vodila u EU, što je totalno protiv bilo kakve logike, čak i protiv prirodna životna samoodržanja jer i štakori nisu blesavi nego napuštaju brod koji tone.

    EUtanazija - pravi izraz koji sve govori!! Eurotrash također, bravo!!

    Jučer su se u EU dogovorili o stvaranju još jedne vlade, pored Europske komisije postojati će sada "gospodarska vlada", ali u prvoj ligi, dakle, zemlje koje su uvele euro imati će posebna prava u odnosu na Poljsku, i sve one zemlje koje nisu uvele euro i koje su sada prbačene u drugu ligu, tako da već sada postoji prva i druga klasa zemalja, uveden je nadzor nad državnim proračunima, dakle, potpuna likvidacija bilo kakvog nacionalnog suvereniteta u EU, osim što će Nijemci, Englezi i Talijani i Francuzi uvijek dominirati u takvoj EU kakva god bila, a sada se već vidi da EU postaje jedna užasna umjetna tvorevina - monstrum, ali to neće odvratiti naše marionete od nasilnog priključenja Europskoj uniji, jer i 1918. se znalo da je Jugoslavija užasna tvorevina i da predstavlja veliku Srbiju, a za vrijeme Prvog svjetskog rata je srpski generalštab dao u Odessi u Ukraini strijeljati 500 hrvatskih dragovoljaca koji su se prijavili u "Jugoslavensku vojsku", ali su odbili poslušnost da na glave stave srpsku kokardu pa su ih strijeljali, i u Hrvatskom saboru su pravaši (Ivica Frank, Aleksandar Horvat, Vladimir Prebeg i dr.) upozorili na taj ratni zločin, i da je suludo ustrajavati na "ujedinjenju" sa takvom Srbijom, ali Ante Trumbić i ostali naivci samo su odmahivali rukom, a tako danas i današnji "Trumbići" rade i vode hazardersku i oportunističku protuhrvatsku politiku!!

    avatar

    18.06.2010. (12:58)    -   -   -   -  

  • Vela mona

    Ma sramota je da se sve stranke senzibiliziraju s gubitkom stečenih prava radnika (uglavnom državnih službenika jer drugi ta prava već odavno nemaju), ali nitko da pokrene inicijativu o referendumu za ustavne promjene.
    Imam pitanje, dali bi se mogao raspisati referendum s pitanjem "Želite li spuštanje praga za referendum s 10 na 2% glasova svih upisanih birača?" i dali bi ako bi takav referendum prošao sabor morao mijenjati ustav?
    Jer kada bi to uspijeli izglasati onda bi nadalje narod kao suveren ove države imao stvarnu moć.

    avatar

    20.06.2010. (10:28)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Ljudi, u akciju : Volim Hrvatsku, ne u EU !

    avatar

    20.06.2010. (16:06)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Vela mona

    Može se raspisati referendum po bilo kojem pitanju i sa bilo kojem pitanju, samo treba 450 tisuća potpisa da se referendum organizira, a to je gotovo nemoguća misija - zato bi demokratski bilo da se prag za skupljanje potpisa za referendum spusti na 100 tisuća.

    @catwoman

    To je prava akcija. Bravo!

    avatar

    20.06.2010. (16:54)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Kad ćeš shvatit da komunisti s time nemaju veze? To je mnogo veće od sviju nas. Da li se možemo oduprijeti? Da! Ali, neće uspjeti, jer ćeš ti i slični napasti mene ( komunistu i anarhistu ), umjesto da napadneš istinskog neprijatelja. To je žalosno...

    avatar

    23.06.2010. (20:44)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @toma juda

    Ako si komunist i anarhist nisam baš sretan ali ipak nisi na vlasti, dok ovi koji su u Hrvatskoj na vlasti su bivši komunisti i titoisti su, te ujedno i marionete zapadnog krupnog kapitala protiv kojega se boriš, tako da si promašio kritiku mene, jer se nalazim na ispravnom pravcu - ako se prerežu konci našim marionetama u vlastima onda se možemo spasiti od diktata krupnoga kapitala u Hrvatskoj. Možda ćeš shvatit, možda nećeš, dakle, ne napadam tebe nego vlastodršce, a oni su istinski neprijatelji i sluge još goreg neprijatelja na liberalnom Zapadu!

    avatar

    23.06.2010. (22:50)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Pa zašto onda napadaš nas kad znaš tko ti je neprijatelj?

    avatar

    23.06.2010. (23:19)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Dobro je. Upalila ti se lampica prijatelju;-))))

    avatar

    23.06.2010. (23:20)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ne želim da prosuđuješ komunizam i anarhizam kroz period bivše Juge. To je bilo sve, ali čisti komunizam i anarhizam ne. Komunizam i anarhizam ne mogu postojati bez demokracije u punom smislu riječi. Sloboda je temelj komunizma i anarhizma.

    avatar

    23.06.2010. (23:21)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @toma juda

    Ti si onda čudan komunist i anarhist jer je inače komunizam nespojiv sa demokracijom, naime, marksizam i Komunistički manifest ne predviđaju demokraciju;-)

    Glavno da smo se sporazumijeli tko nam je neprijatelj koji nam radi o glavi!

    avatar

    23.06.2010. (23:40)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Krivo si pojmio Komunistički manifest, a pogotovo anarhizam. Opraštam ti;-)))))

    avatar

    24.06.2010. (00:45)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @toma juda

    Da nisi možda podsvjesno ipak kršćanin jer kršćani praštaju, komunnisti nikad ;-)

    avatar

    24.06.2010. (10:14)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ja sam krščanin. To je neupitno. Naravno da komunisti praštaju. ;-))))

    avatar

    24.06.2010. (20:31)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Neg, htjedoh te upitati, pa ću sada, koji su to komunisti danas među vlastodršcima?;-))))

    Moje mišljenje

    Nema među njima niti jednog komuniste. Oni su, kako si ti dobro rekao, '' vlastodršci '', i ništa drugo. Oslobodimo svijet vlastodržaca, tako da vlasti više uopće ne bude....

    avatar

    25.06.2010. (22:38)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @toma juda

    Vlastodršci u nas su gotovo svi bili nekadašnji članovi Saveza komunista Hrvatske i Jugoslavije (SKJ), od 1990. do danas, s tim da su od 2000. na vlasti oni bivši komnunisti koji su rušili Hrvatsko proljeće kao na pr. potpredsjednik vlade, Slobodan Uzelac,... a svi vlastodršci u nas su ujedno aktualni titoisti i komunistički antifašisti, dakle, što je to što ne shvaćaš?;-)

    Znam da misliš da ovi vlastodršci nisu pravi komunisti, i tu si u pravu, ali oni koriste titoizam da stanovništvo drže u šahu, a žele mu zadati šah-mat jer njihova prava država je bivša Jugoslavija, a ne Hrvatska, hrvatska je za njjih crvena krpa kao za bika u španjolskoj areni, a uz to su se okružili krupnim kapitalu kojemu služe kao marionete, na pr. predsjednik Josipović, zadrti titoista, je u svom savjetničćkom timu pored jednog notornog udbaša sakupio same vlasnike krupnoga kapitala, što je jako čudno jer, zar nije Ivo Josipović "socijaldemokrat"??

    A inače, svijet bez vlasti nije svijet, ne može funkcionirati jer bi potponuo u potpunoj anarhiji, tako da tvoje gledište je doduše idealističko, ali nerealno, međutim, može se postići da vlast služi narodu, a ne obratno! :-)

    avatar

    26.06.2010. (12:30)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @guska u magli

    Hrvatski Dan državnosti postoji samo formalno jer očito da vlastodršci obilježavaju radije jugoslavenske praznike, Tita, revoluciju, diktaturu komunističke partije koju vide kao pozitivno djelo, ali oni spadaju u onakve vrste sluga koje su uvijek dobro služile velikosrpskoj politici - takav je bio i hrvatski političar Fran Supilo u hrvatskoj povijesti, početkom 20. stoljeća, a kad je shvatio da njegov koalicijski partner, Srbin i tajni agent Beograda Svetozar Pribićević ne vodi politiku u korist hrvatske politike nego u korist Srbije, i da je cijeli jugoslavenski projekt u služi velikosrpske politike, završio je u umobolnici gdje je i umro u ludilu, 1916. godine kad je vidio da je Jugoslavenski odbor, koji su vodili Hrvati Ante Trumbić i drugi, prevaren od Engleza koji su Srbima i talijanima tajnim londonskim ugovorom iz 1915. zajamčili aneksiju hrvatske jadranske obale i okupaciju Hrvatske. Danas imamo opet takve jugoslavenske domaće izdajnike koji Hrvatsku žele ujediniti sa Srbijom u Zapadnobalkanskoj uniji, i to preko BiH, i to rade sustavno i planski, pod krinkom ulaska u EU, te žele likvidirati hrvatski suverenitet i samostalnost, te ukinute Hrvatima njihovu slobodu! Dakle, naravno da smo ulaskom RH u Balkansku uniju izgubili državnost jer mi smo već treću godinu službeno u Zapadnobalkanskoj uniji, protivno ustavu RH, a u balkansku ili jugoslavensku asocijaciju je Hrvatsku učlanio bivši predsjednik vlade Ivo Sanader (HDZ) godine 2007.

    avatar

    26.06.2010. (12:38)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Pozdrav!

    Bozicni ustav inace bio vrlo drag euroropskim pravnicima, jer je stvorio nekakav polupredsjednicki sustav. Sad sto je Franjo vladao zeljeznom rukom i debelo prekoracivao svoje ovlasti, to je drugi par rukava.

    Ali Ustav izgleda kao da je ona mala plocica koju su nekad djeca nosila u pucku skolu, pa eto, svako to brisemo-pisemo po njoj, kako se slozi vecina u Saboru. A narod tko jebe.

    Ja sam, priznajem zbunjen vise od svega.

    avatar

    28.06.2010. (19:29)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ CBK i @ TJ ... inspirirali ste me za post na cat's agendi.

    Hvala. :-)

    avatar

    29.06.2010. (00:03)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Pero Panonski

    Pozdrav i tebi!

    Izgleda da je tako, da je taj naš Ustav pločica za pisanje i brisanje:( po tome se vidi ozbiljnost ovih glupih i bezobraznih vlastodržaca. Oni to i rade da svi budemo zbunjeni!!

    @catowman

    Drago mi je ako smo Vas inspirirali.

    @toma juda

    Nedavno je opet objavljen Manifest komunističke partije, za svaki slučaj;) sad imamo i Manifest komunističke partije, i Manifest zločina komunističke partije;))

    avatar

    29.06.2010. (12:02)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Sa bloga Dragutina Lesara ( objavio bloger @ semper contra ) :

    " Koji Ustav ?
    Šeks kaže: prikupljanje potpisa za referendum započelo je prije ustavnih promjena pa će se referendum održati po "starom" ustavu (izlazna kvota 50% + 1).
    Ja pitam: pregovori o ulasku RH u EU započeli su prije ustavnih promjena. Hoće li se i EU referendum održati po "starom" ustavu ( ZA ulazak potrebno 50 % +1 od upisanih birača)?"

    avatar

    29.06.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @CATWOMAN

    Bravo, odlično pitanje i super konstatacija!

    avatar

    29.06.2010. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...