Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    ipak bolje bezazlena sličica nego neka palica :)

    avatar

    17.06.2010. (12:47)    -   -   -   -  

  • jelen

    ludnica covjece... bolje da je majka rodila dobar traktor nego tog lika :))

    avatar

    17.06.2010. (16:00)    -   -   -   -  

  • Guy

    Pride je kod nas previše napadan i još više potiče stereotipe među ljudima jer ih potvrđuje. A, trebao bi baš raditi suprotno. Više štete u životu imam od njega nego koristi.

    avatar

    17.06.2010. (21:35)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Fascinantno kako takvi ljudi uspijevaju spojiti riječi "Majka Božja" i "pička materina" u istu rečenicu! :) Mislim, nije ni Majka Božja toliko luda da štiti one koji je invociraju spolnim organima! Ali slažem se s Neverinom, dobro da njena slika nije bila ugravirana u aluminijsku bejzbol palicu! :D

    avatar

    18.06.2010. (09:51)    -   -   -   -  

  • laburist

    Dio medija a posebno Nova TV svojim nepotpunim i, ne slučajno zbunjujućim informacijama vijest da su sindikati DRŽAVNE UPRVA s Vladom potpisali Aneks kolektivnog kojim su za slijedeće dvije godine neka materijalna prava smanjena, prikazuju kao sporazum sindikata s Vladom koji tobože ima veze s akcijom „referendum“ i prikupljanja potpisa u vezi izmjena Zakona o radu.

    Naravno da to nije istina jer sindikalne središnjice NISU potpisale nikakav sporazum i NE PREKIDAJU akciju prikupljanja potpisa. Stoga i mi akciju nastavljamo.

    I još nešto jako bitno. Vlada i sama premijerka tvrdili su da Zakon o radu treba mjenjati zbog materijalnih prava iz Kolektivnih ugovora za državni sektor jer u proračunu nema novaca za njihovu isplatu. Ako su sada ankesom ta prava ukinuta ili smanjena za državnu upravu , koji su sada razlozi iz kojih i nadalje treba mjenjati Zakon o radu i raskidati kolektivne ugovore?

    Ovo je zapravo dokaz da su cijelo vrijeme lagali i da su pravi razlozi izmjene Zakona o radu raskidanje kolektivnih ugovora u privatnom sektoru.

    avatar

    18.06.2010. (20:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...