Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Neverin

  ipak bolje bezazlena sličica nego neka palica :)

  avatar

  17.06.2010. (12:47)    -   -   -   -  

 • jelen

  ludnica covjece... bolje da je majka rodila dobar traktor nego tog lika :))

  avatar

  17.06.2010. (16:00)    -   -   -   -  

 • Guy

  Pride je kod nas previše napadan i još više potiče stereotipe među ljudima jer ih potvrđuje. A, trebao bi baš raditi suprotno. Više štete u životu imam od njega nego koristi.

  avatar

  17.06.2010. (21:35)    -   -   -   -  

 • John Bez Terrae

  Fascinantno kako takvi ljudi uspijevaju spojiti riječi "Majka Božja" i "pička materina" u istu rečenicu! :) Mislim, nije ni Majka Božja toliko luda da štiti one koji je invociraju spolnim organima! Ali slažem se s Neverinom, dobro da njena slika nije bila ugravirana u aluminijsku bejzbol palicu! :D

  avatar

  18.06.2010. (09:51)    -   -   -   -  

 • laburist

  Dio medija a posebno Nova TV svojim nepotpunim i, ne slučajno zbunjujućim informacijama vijest da su sindikati DRŽAVNE UPRVA s Vladom potpisali Aneks kolektivnog kojim su za slijedeće dvije godine neka materijalna prava smanjena, prikazuju kao sporazum sindikata s Vladom koji tobože ima veze s akcijom „referendum“ i prikupljanja potpisa u vezi izmjena Zakona o radu.

  Naravno da to nije istina jer sindikalne središnjice NISU potpisale nikakav sporazum i NE PREKIDAJU akciju prikupljanja potpisa. Stoga i mi akciju nastavljamo.

  I još nešto jako bitno. Vlada i sama premijerka tvrdili su da Zakon o radu treba mjenjati zbog materijalnih prava iz Kolektivnih ugovora za državni sektor jer u proračunu nema novaca za njihovu isplatu. Ako su sada ankesom ta prava ukinuta ili smanjena za državnu upravu , koji su sada razlozi iz kojih i nadalje treba mjenjati Zakon o radu i raskidati kolektivne ugovore?

  Ovo je zapravo dokaz da su cijelo vrijeme lagali i da su pravi razlozi izmjene Zakona o radu raskidanje kolektivnih ugovora u privatnom sektoru.

  avatar

  18.06.2010. (20:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...