Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • TT

    Bravo, bravo, bravo...tisucu puta bravo za ovaj post. Pusa maloj ljepotici a Vama veliki pozdrav od Tajane.

    P.S. dakako da su djeca s poteskocama prije svega djeca i da zasluzuju ista prava kao i sva druga zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    16.06.2010. (13:10)    -   -   -   -  

  • Lidija

    O bilo kakvim „pravima“ otom potom. Dovoljno je pogledati samo sramotni Zakon roditelja u statusu njegovatelja, Zakon o potpomognutoj umjetnoj oplodnji, Zakonu o radu….joj o tom bi mogla pisati pola dana a promijeniti na žalost ne mogu ništa. Naša Država je kao socijalno osjetljiva ali kada tu svoju osjetljivost treba u praksi realizirati, onda ništa. Djeca s poteškoćama u razvoju nisu samo briga roditelja već i društva i Države. Nažalost ta Država nema apsolutno sluha i roditelji i djeca su osuđeni na pomoć nas „malih“ ljudi.
    Dokle će to tako ja stvarno ne znam :(

    avatar

    16.06.2010. (13:38)    -   -   -   -  

  • čitateljica

    Evo pratim vas redovito, više blogova pratim i vaš je jedan od onih koji otvaram svakodnevno, ne komentiram, ne znam zašto. Inaće radim u udruzi za Terapijsko jahanje, i sam u obitelji imam djete s pp, ne tako jakim ko vaša Anja, ali ipak treba mu više, e sada mislim da bi ponajprije u našoj zemlji trebali prestati djecu, osobe, mladež s pp, ili ćak u kolicima gledati ko problem, i dopustiti im da upoznaju druge, svoje vršnjake, dopustiti im da budu prijatelji, dopustiti im da žive u ovom našem i njihovom svijetu. Vama želim svu sreću i puno snage, primjer ste mnogima.....

    avatar

    16.06.2010. (16:02)    -   -   -   -  

  • flora-nijanse

    Da, to je siri problem covecanstva nego sto se cini. Mnoge stvari guraju ka margine i tako zataskaju sitaciju. Osobno poznajem roditelje koje imaju isti takav problem a Drzava je vise od gluha. Vasa Anja je vec velika , ona moze uciti, ona mora uciti, ona ume. Zar samo zato sto ima poteskoca u razvoju znaci da nema uvjete??? Ja divim se, kazem divim se vasoj
    posvecenosti i nadam se da ce se stvari pokrenuti na bolje. Neki rodetelji rade kod kuce sa defektologom i sve na svoj racun, da bi dijtete napredovalo i da bi se moglo uklopiti u socijalni zivot. Puno pozdrava, nadam se da ce se iznaci rjesenje. Vi ste troje Fighters. :)))

    avatar

    16.06.2010. (23:34)    -   -   -   -  

  • slana soba

    Žalosno je da Država nema sluha, no dok god postojimo mi „mali“ još uvijek ima nade u bolje sutra. Vi ste primjer mnogima i na Vašem primjeru se vidi da se „dobro dobrim“ itekako vrača. Našu podršku apsolutno imate u svakom pogledu. Jedan veliki slani pozdrav šalje Vam haloterapijski tim 1. Slane sobe Zagreb koja maloj princezi Anji šalje jednu veliku pusu :-)

    avatar

    16.06.2010. (23:46)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    potpuno se slazem s vama..amen

    avatar

    17.06.2010. (13:54)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Naravno da imaju, ali već pri gradnji zgrade kao da nitko o tome ne razmišnja nego tek naknadno nakon puno molbi dograde uz stube stazu za kolica. Pozdrav

    avatar

    18.06.2010. (18:01)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Baš tako, svako dijete na ovom svijetu prije svega je dijete, i mi odrasli moramo to shvatiti i truditi se da ama baš svakom od njih pružimo iste uslove kao što su to prije svega obrazovanje i zdravstvena njega prema njihovim individualnim potrebama i mogućnostima... Peticiju sam taman potpisala. Šaljem Vam veliki srdačan pozdrav pun najboljih želja glede Anjinog zdravstvenog stanja i želim Vam lijep i prijatan vikend...

    avatar

    18.06.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • tarja

    dragi trio,iako nisam u sličnoj situaciji tj. nemam u obitelji nijedno dijete s poteškoćama u razvoju suosjećam s vama i sa svima u sličnoj situaciji.Ja svu tu djecu gledam drugim očima,ne mislim da su manje vrijedni,da imaju manje prava ili da su bolesni,oni su za mene posebni i draži od ostalih,a opet isti kao mi i zaslužuju puno,puno više prava,ljubavi,pažnje i prednosti..Jako me ljuti kad ih društvo ne prihvaća i ne dopušta im priliku za sudjelovanjem u životu,napredovanju,liječenju.Ja ću uvijek biti borac za njihova prava i ne dopuštam da se u mojoj prisutnosti omalomažava takvo dijete ili naziva invalidom jer me ta riječ boli,gruba je za njih,oni su samo naši mali anđeli s posebnim potrebama.Jako sam ponosna na vas,na vaš osvrt na ovakve situacije i ljude sa sličnim problemima,opet se moramo nadati da će nam se ta želja jednog dana i ostvariti,nastavite tako i dalje jer ste primjer mnogima,šaljem vam veliki pozdrav i veliku,veliku pusu maloj princezi! =)

    avatar

    21.06.2010. (21:31)    -   -   -   -  

  • Đus

    drago mi je da ste baš vi jedni od rijetkih koji u rušenju zidova "nose malj".
    kao što je već rečeno, primjer ste mnogima i većina nas se moža samo nadati da će vas moći dostojno zamijeniti u rijetkim trenucima kada vam ponestane snage.
    puno pusa od Nine i Đusa! :)

    avatar

    22.06.2010. (12:50)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Hvala Vam svima na lijepim komentarima i na lijepim riječima podrške. Velika pusa svima Vama od ekipe male Anje :))

    avatar

    22.06.2010. (13:06)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Mahnem malo iz daljine, nadajući se da se silna kiša smirila i da mala princeza dobro napreduje s terapijem nakon operacije. Imate srdačne pozdrave od mene.

    avatar

    22.06.2010. (22:45)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    jutricccccc Pusa iz prekrasnog toplog-vruceg Amsterdama!

    avatar

    24.06.2010. (08:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...