Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • cane

    bojim se da ova posljednja slike ne služi na pravdu mukama koje su delfi gonile u istom trenutku

    avatar

    15.06.2010. (14:07)    -   -   -   -  

  • babrije

    istina..ali da je tihog naricanja bilo, bilo je..i košmarasto-mamurnog bunila..jel delfi uopce bila kompetentna proricati? neozbiljna delfi.delfi kao delfi.

    avatar

    15.06.2010. (14:32)    -   -   -   -  

  • fotelja

    moram primjetit da su dečki sa zvir-fotosešna modno jako usklađeni. plus za modnu usklađenost! međutim, neki se ipak ističu svojom nadnaravnom ljepotom (mislim pritom na mip apolona a.k.a. ćusketa). pusa

    avatar

    15.06.2010. (16:22)    -   -   -   -  

  • dudov

    stare simpatije nikad ne jenjavaju. mip apolon, apolon remeta, voli šinjorina apolone. a ki ne bi?! iako ja mislim da su sve ove zviri apolon do apolona.

    avatar

    15.06.2010. (17:18)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    budući je domagoj zauzet varšavskom budem preuzeo njegovu ulogu dežurnog metodologa. dakle babrije, tko je poga i tko je matija? svaki član ima svoje ime. matija je mitja to je valjda jasno a treba mu profil. to valjda bude pijavica obavio. premda može i netko drugi.
    foteljo neumjesno je spominjat apolona na ovom blogu no budući si sa tehničkog studija može ti se oprostit. ovaj blog je oduvijek slavio dioniza. molim breka i buljofora zlaotusta kao naše stručnjake po pitanju dionizijskog da dignu glas.
    i naravno na kraju u malo opuštenijem tonu dvoplus babriju za post!

    avatar

    15.06.2010. (18:10)    -   -   -   -  

  • k.

    hi hi, sladak mi je ovaj apolon kad se ograđuje od svoje vanjštine.

    avatar

    15.06.2010. (18:30)    -   -   -   -  

  • maligan

    ko se ne bi ogradio kad dioniz iz njega sija ko sunce kalaisano. ja sam se jedva suzdržala da ne prozovem potpisnicu ovog posta, ali reko vec se naći dežurni netko za ta pitanja:)

    avatar

    15.06.2010. (20:29)    -   -   -   -  

  • mgenut

    zbog svega lipog propustenog dodje mi da se opalim nogom po celu. Al ono sto me tjesi je da cemo se do kraja lita tesko sicati svih zgoda i nezgoda koje ono donosi, a koje su se ocito vec pocele desavat. Tako da nit ne pokusavam dublje proniknit u minule dogadjaje i novu terminologiju koju su donijeli. Ako ista vridi, prezivjet ce iovako, reka bi barba darvin. U svakom slucaju, triba dodijeliti pluseve za kolektivno otkrivanje novih podrucja koja me dogodine obavezuju. Ili je to minus, jebote, ljeta sve vise puna obaveza. Plus za nagljivana pozivanja i prozivanja takodjer triba pomenut.
    Ono sto je nonsequitur, ali sto jest neospornan plus jest didijev ples (oko 4 http://www.youtube.com/watch?v=DY2KEkEuBYA&feature=player_embedded
    Pozdrav iz londre.

    avatar

    15.06.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • babrije

    jao, jao koje početničke greške..mitja i pijavica glavni su protagonisti.ćuskija u pravu si..a kada smo već kod protagonista moramo spomenuti i antagoniste..pa moram spomenuti jednu suludu remetastu raspravu koju smo cane i ja vodili usred plesnog podija uz glasnu muziku dj-a dok cijeli mip partija...jedino sto se sjećam bili su upravo protagonisti i antagonisti te trenutka u kojem se ubacuje termin 'No Man' kao antagonist 'YesManu' ..mozda Cane zna kontekst ako ga je uopće u takvoj jednoj atmosferi bilo..no nije ni čudo da kontekst ne znam jer sam u maniri megnuta okolo hodala s čepićima u ušima što nimalo nije umanjilo gorljivost rasprave za vrijeme sviranja opakog dj seta..kaj je to? plus? minus? :)

    avatar

    16.06.2010. (00:12)    -   -   -   -  

  • cane

    jao,ovo s antogonistima i protagonistima mi nešto bolno poznato zvuči, al me boli tim više što se ne mogu sjetit detalja. mislim da je picek zasigurno kotirao kao antagonist. ali koja je točno veza sa "Yes" i "No Man". jao, možda tema za post?

    avatar

    16.06.2010. (16:12)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    evo ja sam baš danas čitao o agonistima, antagonistima i inverznim agonistima kod aktivacije transkripcijskih faktora. za protagonistom se još uvijek traga. cini, ak ga nađeš javi

    avatar

    16.06.2010. (18:54)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    a što uradite od piceka!

    avatar

    16.06.2010. (23:31)    -   -   -   -  

  • maligan

    oooooooooggggggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii, mirne oblake želim. uskoro si naš!!! opeeeet! maćeho rusijo, odbij!

    avatar

    17.06.2010. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...