Komentari

defton.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Ema

    Ja vjerujem da Isus neprestalno kuca na vrata naših srdaca. Sjeti se gdje smo mi bili nedavno a gdje smo sad. I sama sam bila katolkinja koja ne razumije svoju vjeru, jer mi srce nije bilo dotaknuto, probuđeno. Sad imam druge borbe, čuvam utvrde, jer mi je dano tako mnogo! Trudim se, molim se da ne posustanem, da me ne privuče lažni sjaj, da se ne umorim, da ne odustanem. Poznam mnogo svojih slabosti, i molim stoga Isusa da me ne pusti od sebe. Vjerujem i molim se da Isus dotakne svaki dan poneko srce koje će ga čuti i dopustiti mu da se nastani. Isus nas ne poziva radi sebe, nego radi nas samih, toliko nas ljubi....
    Katolici mlaki (kakva sam i sama bila,ne daj Bože nikad više) neće prezreti druge religije, ni sekte. Čak im ni sotonisti ne smetaju. Smeta im praktična vjera jer im srce zna da je to ono što bi oni trebali živjeti a ne žive. To je otpor duše koja je u tami; ona se neće oduprijeti tami , tama joj ne smeta, tama ne razbuđuje, nego svjetlu, a svjetlo je Isus i kršćanstvo. Nemojmo se umoriti nikada moliti Isusa za sve ljude. Za svih je krvario, pomozimo da se duše spase. Molimo i za svoje duše, jer pozvani jesmo, i odazvali smo se, a hoćemo li ustrajati do kraja tek će se vidjeti.
    I sama se, poput tebe sklanjam u srce Isusovo i ovo je moj poseban blagdan. Isus je htio da se ovaj blagdan slavi i da se dade zadovoljština za sve one koji ga ne časte, ne slave, koji su ravnodušni. Kad mislim o tome, padne mi na pamet, tko zna čija molitva je doprla do tog ranjenog Srca za mene....Mislim da su to bile moja mama i sestra, a tko zna koliko nepoznatih ljudi vapilo je pred Isusovim srcem za obraćenje grešnika, pa je ta milost dotakla i moje srce.

    avatar

    11.06.2010. (17:11)    -   -   -   -  

  • Drina

    Defton - u sridu, kao i uvijek! A za tako nešto ne treba puno riječi...Dostaju Djela.

    avatar

    11.06.2010. (17:14)    -   -   -   -  

  • T.B.

    Predlažem ti čin zadovoljštine Presvetom Srcu Isusovu koji se prije molio po odluci pape Pija IX. na današnju svetkovinu.

    avatar

    11.06.2010. (22:40)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Nekad davno, kada sam bila tvojih godina, jako su me boljele nepravde i slike koje sam oko sebe i u svijetu vidjela. Jedna knjiga Tomislava Ivančića-Za bolji svijet, pomogla je da drugačije vidim: to što vidim i žalosti me, stavljeno je preda me da molim blagoslov za te ljude, da nastojim ono što mogu promjeniti nabolje, da kažem, posvjedočim (i ne sramim se, pa što ako netko to u prvi čas osudi i otpili, vjeruj da su mnogi od tih kasnije našli svjetlo Krista i promjenili se- na nama je da za njih molimo, prikažemo što nam je teško za njihov spas). Nekima ne možeš reći, ali uvijek možeš moliti - naći će se već netko drugi koga će poslušati i po milosti Božjoj promjeniti smjer. I meni je Srce Isusovo snaga za život, a raduje me i što je moj stariji sin (otprilike tvojih godina) jučer učinio posvetu Srcu Isusovu i sam (ja sam djecu još davno predala u ruke Kristu, da ih on čuva i vodi, jer jedini ih On i može očuvati od svega).

    Neka Srce Isusovo bude utočište svima koji su opterećeni, umorni, izgubljeni... Neka bude snaga i radost svima nama!

    avatar

    12.06.2010. (15:20)    -   -   -   -  

  • Isus je Kralj kraljeva

    Đez ba - ša ima!
    Samo da uzvratim pozdrav -po bosanski!
    Majušni pozdrav - i VELIKI BOŽJI BLAGOSLOV ti ostavljam!

    avatar

    12.06.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    Blagoslovljeno Antunovo :-)

    Iz Presvetog Srca Isusovog
    po Bezgrješnom Srcu Marijinom
    dolazi svaka obnova života...

    Srdačan pozdrav

    avatar

    13.06.2010. (17:37)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    ovo si, vidi se, pisao cist....

    avatar

    14.06.2010. (14:21)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Samo se neke Katolike gleda poprijeko. Pozdrav.

    avatar

    14.06.2010. (19:02)    -   -   -   -  

  • kraljevna ka

    vrijeme teže još stiže..usjaji oštricu :)

    avatar

    15.06.2010. (09:50)    -   -   -   -  

  • svratim

    Kako ti znaš da ti brojni baš ne žele upoznati tu velebnu ljepotu? Tko ne bi želio imati ljepotu. Nego njima možda ta ljepota nije dana. Jedno pitanje za tebe - što bi trebao činiti netko da bi upoznao tu ljepotu, ili bar da bi ti rekao da je taj netko zbilja želi upoznati, pa da onda nemaš objašnjenja zašto je i dalje ne pozna?

    avatar

    16.06.2010. (12:25)    -   -   -   -  

  • Tamo gdje je srce

    Baš me nađe s ovim utvrdama oko srca ; )
    BTB!

    avatar

    19.06.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...