Komentari

nkdobranovigrad.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • rennato

    josipdol 0-8 korana

    avatar

    14.06.2010. (00:41)    -   -   -   -  

  • rennato

    rakovac 2-2 petrova g

    avatar

    14.06.2010. (00:43)    -   -   -   -  

  • škaki

    ZNAL SAM DA ČE TAKO ZAVRŠIT

    avatar

    14.06.2010. (10:17)    -   -   -   -  

  • mpoturica

    Lijepo je pogledati ovaj blog dragog mi kluba NK Dobre i informirati se godinu dana unazad kroz stvarno precizno dokumentirane rezultate svih triju naših selekcija.
    Nisam mogao a da ne čestitam juniorima na standardno odličnom rezultatu i osvojenom drugom mjestu (PRVI ste do prvih!), ajme koliko ste golova zabili, svaka čast; opet ste dokazali da ste ponos našeg kuba!
    Veterani, čestitam, Vi sve stariji (osim M.M-a, koji je sve mlađi), a rezultati sve bolji; za koju godinu ćete biti prvaci!

    Posebno čestitam svojim dragim seniorima i treneru na opet visokom trećem mjestu od toliko mnogo klubova! Na žalost ovu sezonu sam propustio zaigrati s Vama, a siguran sam da ste imali jako puno dobrih i zanimljivih zgoda. (Škarjače golgeteru vidim da si dobro mreže punio; a da si još svog četvrtog metnil E.Kvaterniku ne bi sad tu plakal ;-)). Opet ste svakog uspjeli pobijediti. Gledam malo unazad kroz prvenstvo ovu tablicu, stalno bit među prve tri ekipe stvarno nije lako. To samo pokazuje da postoji zajedništvo među vama! To je najvažnije kaj jedan županijski klub može imati, važnije od toga da moraš biti prvi.
    Znam da izgleda ko' da Vas previše hvalim, da se možda moglo bolje, ali ste svojim rezultatima u globalu zaslužili pohvale. Nema drugih športskih klubova u našem kraju, udruga i slično, za usporedbu, koje bi svojim radom i rezultatima bili primjer mladim ljudima kako pametno i zdravo iskoristiti svoje slobodno vrijeme; pa se pomirite da ste na tapeti!
    U NK Dobri je stvarno moguće zdravo iskoristiti slobodno vrijeme, znam iz iskustva; zato poštujem sve koji na bilo koji način doprinose postojanju ovog kluba. Čovjek ne bi vjerovao da postoje neki krajevi po rubovima naše županije da nije igrao u Karlovačku ŽNL, da ne govorim o iskustvima i zgodama sa svih tih terena. Isto tako treba cijeniti ove ljude jer u ne troše svoje slobodno vrijeme na izležavanje i dosađivanje, kaj je najlakše, nego rade i zajednički se žrtvuju za nešto što vole i što ih sve skupa ispunjava. A to se daleko vidi i daleko čuje, i lijepo je znati!
    Najljepše je znati da u našem Novigradu na Dobri postoji nogometni klub iza kojeg leži još jedna uspješna sezona!

    avatar

    16.06.2010. (16:44)    -   -   -   -  

  • admin

    Svaka čast, ovako se kulturno i izražajno obaća svojim prijateljima kluba. Hvala na upućenim čestitkama svim kategorijama,sigurno je svaka od njih na svoj način zaslužila pozornost. Nadam se da ćeš nam se pridružit na jesen pa idemo svi zajedno i korak više.

    avatar

    28.06.2010. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...