super, sjećam se da smo to jednom radili i fino je bilo, baš bi mogao ponovo pokušat.. mislim da se može i na način da se samo malo skuhaju tek toliko da im se može jednostavno oljuštiti kožica, zatim se valjda samo kroz nekakav mikser... zaboravih..
10.06.2010. (23:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sojino, rižino, bademovo mlijeko i uvijek ista slika gomile kineza u nekom hangaru kako pincetama mužu mala zrnca i cijede dragocijenu tekučinu u malene kantice. A sad sumnjam da je to istina...
14.06.2010. (19:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Imaš mail! :))) Vole Te Luki+Goldie
08.06.2010. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Drago mi je d Ti se pjesma sviđa i da je prepoznaješ kao nešto lijepo! Vole Te Luki+Goldie
08.06.2010. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Matti
super, sjećam se da smo to jednom radili i fino je bilo, baš bi mogao ponovo pokušat.. mislim da se može i na način da se samo malo skuhaju tek toliko da im se može jednostavno oljuštiti kožica, zatim se valjda samo kroz nekakav mikser... zaboravih..
10.06.2010. (23:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trn
Sojino, rižino, bademovo mlijeko i uvijek ista slika gomile kineza u nekom hangaru kako pincetama mužu mala zrnca i cijede dragocijenu tekučinu u malene kantice. A sad sumnjam da je to istina...
14.06.2010. (19:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...