Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MadDog

    Kao nekoć vječni student, suosjećam s tobom... što bih drugo rekao... možda jedino - sve će to proći kad diplomiraš... bit' ćeš zreo... za ludnicu... :-)

    avatar

    05.06.2010. (16:32)    -   -   -   -  

  • grinch

    ah. da. poznato mi. još uvijek se borim sa njihovim sranjima.. tako da eto (nikakve koristi od toga) al i ja suosjećam s tobom.

    avatar

    05.06.2010. (17:02)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nadam se da ćete se izboriti za izvanredne rokove.
    Sunce je danas provirilo pa sam provela nekih 3-4 sata šetajući nasipom. Sjeverni nasip, prema istoku, do propalog želježničkog mosta kod Mičevaca.
    Vruće :-)).

    avatar

    05.06.2010. (20:19)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ma sve je to stoka na državnoj sisi. Najžešće su mi one prdonje koje su godinama u bivšoj državi studirale i bile primjer vječnog studenta, a sad su protiv toga. Đubra jedna, što da kažem. Uostalom uopće ne vidim logičan razlog ukidanja jesenskog roka, osim ako baš nisu tako žarko željni produžit ljetni rok... Ili možda zimski rok. Ma najbolje bi bilo da si cilu godinu na faksu bez praznika... Još malo pa ćemo i na to nadoć.

    avatar

    05.06.2010. (20:52)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    110% se slazem s tobom s svime napisanim. I mene je stefio šok kad sam vidjela plan. :O
    Mislim, ja se trudim ko idiot citavu godinu i sve pokusavam preko kolokvija i nemam uspijeha u tome, a namucila sam se zasvaki. :/ (ok, osim statistike, to sam nekim cudom super prosla i to bez ikakvih varanja). I sad se psihicki, fizicki, mentalno i studentski spremam za sve moguce ispitne rokove za koje ne sumnjam da cu proci i veseli me cinjenica da postoji jesenski rok pa stignem ostavit malo u jesen da malo odahnem. Ali da ukinu izvanredne rokove i jesenske rokove - pridružila bih se u kolektivno samoubojstvo. :) Ili jos bolje, masovno ubojstvo? ;D
    Vjecni studenti? Mozda zapravo zele parafizirat Nietzscheov komentar da samo najjaci (ili ti najštreberi) uspijevaju? :D Maknut nas koji slabije učimo ili da mi plaćamo fax od kojeg posla nema ni g od guzice osim ak imas veze? :3 Nema problema! *raznese samu sebe bombom*

    btw. čestitke za vježbu i rezultate! ;) mene je sad poceo frend educirati nesto o prehrani i vjezbanju :D

    avatar

    05.06.2010. (23:01)    -   -   -   -  

  • Trn

    Zašto ne ispit svaki mjesec? Bilo bi više ljudi s diplomom u ruci u kratkom roku. Zašto to netko ne želi? Zar u "zemlji znanja" do diplome mogu samo oni koji ne moraju raditi i plaćati troškove života i studija? Izgleda da smo sve dublje u sistemu "tko jači njegovo je".

    avatar

    06.06.2010. (10:55)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Pravilnik i Statut ćemo im nježno ugurati, uz puno vazelina, u posteriorni dio probavnog trakta :D

    avatar

    06.06.2010. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...