Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • NF

    i ja vjerojatno igram bolje šah od tebe, mada imam niži rejting od ivekovića, šalu na stranu, trenutak je ovaj puta zbilja ozbiljan, trebalo bi ovaj put zbilja uspjeti, a onda i izmjeniti taj suludi zakon o referendumu

    avatar

    04.06.2010. (17:08)    -   -   -   -  

  • laburist

    Sreća da imamo kolegu blogera koji je na COOL listi, inače ostadosmo bez reklame na blogu. Ja sam ovdje relativno mlad (po blogerskom stažu) tako da se iz podruma mogu jedino uspeti na zadnje noge i derati se sa svog bloga kroz rešetke FRESH liste :)

    Mislio sam da smo mi laburisti za sada jedina stranka koja je podržala sindikate, ali sam se na sreću prevario. Nadam se da nećemo ostati usamljeni. Svi ogranci stranke Hrvatski laburisti - Stranka rada, u koordinaciji sa sindikatima koji su nositelji akcije, uključeni su u sakupljanje potpisa sa zahtjevom Hrvatskom saboru da raspiše zakonodavni referendum o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu. Bit će to i lijepa generalna proba za skupljanje potpisa za referendum o raspisivanju prijevremenih izbora :)

    Sve čestitke na odluci za potporu sindikatima, a koja je u našem zajedničkom interesu! Pozdrav!

    avatar

    04.06.2010. (17:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    nadam se da ne smetam, zeleni je blog pa nešto vezano: Peticija za AZBESTAŠE

    avatar

    05.06.2010. (11:55)    -   -   -   -  

  • Mate

    Molim odgovor je li taj referendum onda obvezujući za vladu i sabor (vlada i sabor namjerno pisano malim početnim slovom) ili nije?

    avatar

    07.06.2010. (14:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...