Komentari

mirisnemisli.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • astrodrom

    Za mene je pisanje bloga pravi blagoslov. Sve one moje misli koje su lutale neartikulirano mojom glavom našle su svoje mjesto. I bez obzira što sad što sad pišem već skoro tri godine, svakodnevno imam inspiraciju za pisanje ili barem ideju koju zapišem i od koje kasnije nastane tekst. Koliko god mi je pisanje pomoglo u osobnom, čak i terapijskom smislu, pomoglo mi se oblikovati svoj izražaj i u astrološkim vodama. Kroz pisanje bloga stvorila sam svoj stil. Nadam se da ćeš i to ostvariti makar dio od toga.

    avatar

    03.06.2010. (09:44)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    F.Gump je vrlo zanimljiv i slojevit film. Uopće nije loš kao inspiracija ili poticaj u ovom smislu u kojem si ga ti navela.
    Potpisao bih poantu ovog napisa od @astrodom.
    Blog je tek platforma, sredstvo, i kao takav može poslužiti za štošta. Većini ljudi služi za banalne stvari, ali to je druga priča. Pisanje svakako može poslužiti kao filter i omogućiti čovjeku da se mijenja kroz sam taj proces pisanja. A dobrodošlo je, svakako, to što i drugi, koji su za to zainteresirani, mogu sudjelovati u tom procesu i kroz interakciju ga čak i ubrzati i dati mu još veće značenje.

    avatar

    03.06.2010. (10:41)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Pisanje blog je slično kao i pisanje dnevnik, tek što si pri tome svjestan da Te čitaju i druge. Da budem iskrena, meni ovo blog-druženje mnogo pomogne da ne bih zaboravila Vaš jezik, jer komunicirajući s drugim blogerima vježbam ga zapravo, i čitajući druge blogove učim i tu i tamo neki novi izraz, Osim toga preko blogova učim mnogo i o Vašoj kulturi, vidim svu ljepotu hrvatskih krajeva itd... To je onda kao da i jesam u Hrvatskoj, barem onako virtualno... Srdačan ti pozdrav.

    avatar

    03.06.2010. (17:13)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Kada se ne očekuje puno najviše se dobije. Dobrodošla.

    avatar

    03.06.2010. (21:45)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Vau, kakav lijep i inspirativan blog:). Lijepo pišeš i istina je da što više čovjek piše, bogati svoj vokabular i postaje kreativniji, zato treba pisati i pisati:). Forrest Gumb, savršen izbor scene, i nadam se da ćeš putem, na svojoj cesti, nailaziti na zanimljive inspiracije za pisanje, kao što si i dosad nailzaila:).

    avatar

    04.06.2010. (13:57)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    Eto i mene....

    avatar

    08.06.2010. (14:33)    -   -   -   -  

  • Amelie

    gdje si (za)stala?

    avatar

    10.06.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...