Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • CroSirmium

    U pitanju je savjest pojedinca, ali i nacije, a to se izgrađuje stoljećima. Hrvatima je potreban odlučujući iskorak koji je već mogao biti napravljen (zasluženom) lustracijom 90-te godine, te bi danas pričali posve drukčije priče. Nekoliko puta smo bili tako blizu tog koraka, da prosto ne mogu povjerovati da ga još nismo napravili. Kad se to dogodi, bit će normalno da se o svemu može diskutirati javno, da su državni dužnosnici samo servis građana, a nikako vladari i diktatori. Da se sve to dogodi, potrebni su (i) blogeri.

    avatar

    03.06.2010. (19:34)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @CroSirmium

    Slažem se, bitna je i savjest pojedinca i nacije. Mi imamo s tim dosta problema ali postupno će se i u nas izgraditi jedna postojana savjest, a moglo je već puno toga biti riješeno lustracijom, šansa je postojala, nadam se da će je opet biti bez obzira što trenutno izgleda druklije ali kao što je lopta u nogometu okrugla tako je i u politici gdje ne mora ništa biti zauvijek, tako ni današnje stanje. Za pozitivne promjene će blogeri sigurno i u nas odigrati jednu veliku ulogu kao što i internet u cjelini igra danas veliku ulogu dok prije pet do deset godina je bilo smiješno čut da bi taj medij mogao igrati značajnu ulogu. Lijep pozdrav!

    avatar

    03.06.2010. (22:45)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Tko bi rekao, pa blogeri su sila!
    Blog je najbolja forma, facebook je za umne plićine i ne može služiti blogu ni za dupe obrisat.
    Pozdrav!

    avatar

    03.06.2010. (22:52)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Para(ne)normalan!

    Ti si ovako plastično odlično objasnio razliku između fejsa i bloga, i slažem se da je blog kralj interneta kao što je lav u životnjskom svijetu, a Elvis Presley u glazbi. Pozdrav!

    avatar

    03.06.2010. (23:03)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Jesenas sam čitala u časopisu " Vijenac " Matice Hrvatske razgovor s jednim našim intelektualcem, koji kaže da će promjene u Hrvatskoj doći iz kulture. "Koje kulture ?", mislim si, "pa tu je vladavina mediokritetskog sluganstva kod nas !" I onda se par dana nakon sjetim, gdje je, zapravo prava hrvatska kultura locirana.

    No, i mi moramo postati svjesni koja smo snaga, i znati da se trebamo povezati. Nije u Njemačkoj samo jedan bloger srušio predsjednika, on je ipak pisao na 200 adresa, pa mu se i prema statističkim procjenama - "posrećilo". Čovjek se umrežio.

    A moramo si priznati i da danas NWO / EU mijenja predsjednike ne kao cipele ( dobre cipele znaju itekako potrajati ) nego - kondome. Imaju ih na zalihama za ohoho godina, pa je onda lako rušit' avione s njima. : - ((

    Ali - blogerska masa i masa takvih koji misle samostalnom glavom nije zamjenjiva. :-)

    @ CBK, odlična tema !

    avatar

    06.06.2010. (01:52)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Egzorcistička formula za skidanje uroka vražjih igara s naslovnice bloga, primila sam od blogera @ unsuia :

    .. dodati u dizajn (HTML kod) .... ispod
    style type="text/css" ovo:

    #igrehr {
    display:none !important;
    }


    u headeru, to je odmah pri vrhu...

    avatar

    06.06.2010. (01:57)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Nemoj se ljutiti na offtopičarenju,ali jedna obavijest za one sljedbenike, ovce NWOa i WHOa koji su ubrizgali bijelo govno u sebe, ja hvala Bogu ja nisam, a nadam se @CBK da nisi ni ti?!
    (:))
    Pozdrav!

    avatar

    07.06.2010. (21:55)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Para(ne)normalan

    Bravo Para(ne)normalan! Baš sam i ja ovih dana se sjetio "svinjske gripe" i malo se raspitivao što je sada s tim, i pronalazio iste odgovore kao u članku koji si ostavio u komentaru, pa neka sada cijepljeni čitaju - imaju što čitati, ali imali su od ljudi poput tebe i mene i upozorenje da ne nasjedaju na masonskek laži, a da ne kažem da je na HTV-u u emisiji Na rubu znanosti gostovala ona Austrijanka, novinarka koja je protiv upravitelja farmaceutskih koncerna podnijela kaznenu prijavu zbog zavjere protiv čovječanstva, i dobronamjerno upozorila gledatelje HTV-a da je svinjska gripa najobičnija obmana ...

    Naravno da se nisam dao cijepiti niti itko od mojih :)

    Osim toga, postoji i mogućnost, kako su svjetski obmanitelji krenuli u ofenzivu, da su negdje u svijetu uz "cjepivo" neke skupine stanovništva u nekim zemljama "cijepljene" tako da su im ucijepili virus koji će tek izbiti, a pored toga postoji i mogućnost da se ljudima ispod kože implantira ispod kože, pa i na način "cijepljenja", digitalni čip veličine rižina zrna, o čemu sam već pisao na blogu a za koji se kaže da služi u "zdravstvene" svrhe, što je točno, ali se na taj način čovjeka može i kontrolirati njegovo kretanje, ali i njegov život koji se pritiskom na gumb može ugasiti ako je čovjek "neposlušan"!

    Pozdrav!

    avatar

    08.06.2010. (07:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...