Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • An(t)onimka

    Kao netko s druge strane (čitaj-prosvjetar) , slažem se s postupkom ravnatelja jer je van pameti da roditelji imaju ikakvog udjela u izboru udžbenika, nisu ipak toliko stručni (iako su sve "stručniji" u odgoju i obrazovanju:))). Iako, razumijem te, ali stvarno mi je to van pameti. Što se tiče mature, i sama radim u jednoj seoskoj srednjoj školi i mislim da je tim učenicima ipak najteže, jer ruku na srce, upisuju se u takve škole i oni ispod praga, i lakše prolaze, a u gradovima je konkurencija ipak veća pa time i kvaliteta učenika. I sad, kako će netko tko je sa dvojkama došao iz osnovne škole položiti maturu? Ja mislim - učenjem i trudom, ako stvarno želi dalje. A ako ne, ne mora, tko ga sili. Mislim da će se za par godina stvari promijeniti te će učenici više učiti od samog početka, i iz tog razloga smatram državnu maturu pozitivnom. A i osnovne škole će, nadam se, prestati biti legla odlikaša bez pokrića.
    Za prijemne ne znam kako su sad oni to zamislili pa ne mogu ni komentirati.

    avatar

    01.06.2010. (19:12)    -   -   -   -  

  • jja

    Eh kad se sjetim svog prijemnog. Sve lijepo pripremila, dala kcerki tadasnjeg hdz-mocnika da prepise od mene, jer ipak sam imala dobre ocjene iz srednje a ona 2,5 prosjek! Da bih imala sto vidjeti kad su objavili liste, ona na vrhu liste, a ja ispod iste?! Upisala na placanje i nakon prve godine se zbog odlicnih ocjena prebacila na teret ministarstva. Ona? Ja sam studirala 4 godine i diplomirala medju prvima, ona je studirala 7 godina i valjda i to zavrsila uz vezu. Eh.

    avatar

    01.06.2010. (21:55)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Matura ovakva ili onakva, prijemni da ili ne, upadneš preko veze ili ne ali na kraju se ipak sve profilira na faksu. Zato ih na prvoj godini i otpadne tako veliki broj, jer nedostatak intelginecije, radnih navika ili ambicije jako brzo iskristaliziraju stvari.

    avatar

    02.06.2010. (08:18)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    od kad je svijeta i vijeka....i fakulteta...ima i bit će veza i onih bezveze...

    avatar

    02.06.2010. (13:47)    -   -   -   -  

  • fanny

    ja bila na roditeljskom neki dan, kod nas pak bila spika o praksi, živo sranje. O udžbenicima jako malo, a matura nas čeka tek za dvije godine, fala bogu da još ima vremena...
    Pozdravček :)))

    avatar

    02.06.2010. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...