Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lupus

    Pri kraju smo još jedne sezone. Ukupno gledano, bila je (osobno mišljenje) i više nego uspješna. Nadmoćno je osvojen malonogometni turnir TEŽ-a, na Jelenovcu i Vranjicu smo odigrali solidno, a u prvenstvu još uvijek postoji nada (istina mala, ali ipak tinja). Neće biti smak svijeta ako budemo i peti, ipak smo se do kraja borili za tu, toliko željenu treću poziciju. Ako crni iz Sigeta i (ili) crveni iz Sesveta budu bolji iskreno ćemo im čestitati.
    Očekivanja su uvijek veća od stvarnih mogućnosti (ponekad i nerealna - to su ipak naša djeca i teško je biti realan), ali - i drugi igraju nogomet, imaju uvjete puno bolje od nas, neki imaju objektivno i bolje ekipe od nas... Dečki su radom i pristupom na treninzima i utakmicama (posebno proljeće) postigli trenutni maksimum (opet osobno) i super rezultat. Više od rezultata raduje igra, u kojoj se svakim danom osjetio napredak. Proljetni dio smo završili odmah iza Dinama što je veliki, veliki uspjeh. Neke smo utakmice dobili uz određenu dozu sreće, neke odigrali neriješeno u nedostatku zrna sreće, ali to je sport.
    Šteta za jučerašnju utakmicu, pokazalo se da je imperativ pobjede bio preveliki uteg, ali unatoč porazu dečkima ipak treba od srca čestitati.

    Moramo priznati da je odlična atmosfera do prije tjedan dana zadnjim „događajima“ ozbiljno narušena, što se odrazilo na trenera, roditelje, dečke, a samim tim i na jučerašnju utakmicu.
    Ljudi, spustimo loptu na zemlju. Od nas su ipak važniji naši dečki i ono što prikazuju na terenu. Nesuglasice treba riješiti i raščistiti u „četiri zida“, i to što prije (ako je moguće!?), te na predstojeće turnire i posebno u novu sezonu krenuti „čistih glava“, u starom, dobrom ozračju. Nadam se da to želimo i možemo, jer inače.....

    avatar

    02.06.2010. (15:40)    -   -   -   -  

  • Tata 00

    Pravo kaže čovijek. Mislim da je prevelik uteg stavljen na ove malce i bez borbe za treče mjesto.

    Vidim sam po sebi da sam jučer došao na utakmicu sav nervozan i pun nekih očekivanja ko da sam prolupo skup sa ostalima. Da sam bio čem glancao bi svoje medalje i uživao u njima, a realno govoreć moje je dijete već sada pretrčalo više nego ja do svoje 36-te godine. Mislim da se mogu klasificirati u klasičnog gledatelja sportova prije nego sportskog uzora svojem klincu, a mislim da smo barem na vizualnoj bazi (čast iznimkama) sve same atlete i Apoloni pa je živo čudo kak to da naš DNK u tim malim ljudima ne donosi strašne rezultate.

    Ipak ti mali ljudi su u ovoj godini nanizali lijepi broj pobjeda i to od ekipa tipa HD i Lokomotiva koji se isto tak kuže u guranje lopte po terenu i mislim da im svima treba iskreno čestitati, a i njihovom treneru koji ipak radi dobar posao, a kojem očito u zadnje vrijeme negdje zapinju međuljudski odnosi (opet sud na vizualnoj bazi).

    Šteta svih tih crnjaka koji u zadnje vrijeme lupaju po našem malom kolektivu. Bilo bi ipak lijepo doći u klub i vidjeti se sa svima vama i imati u sebi neki obiteljski osječaj kojeg sam imao prilike ponekada osjetiti. Iskrene čestitke svima i malima i velikima!!!

    avatar

    02.06.2010. (15:56)    -   -   -   -  

  • Baba

    Špansko-Dinamo 1-3

    avatar

    02.06.2010. (18:20)    -   -   -   -  

  • trnje 00

    sad sam se vratio s tekme trnje lokomotiva 99 i 02 gdje je trnje pobijedilo u obije utakmice .zapravo bih se osvrnuo na tekmu ovih iz 99 dugo nisam gledao tako napetu,uzbudljivu,borbenu utakmicu koje je doslovno odlučena u poslijednim minutama i na kraju mi smo svoje 99 ispratili velikom bakljadom nema šta vrlo impresivno

    avatar

    02.06.2010. (21:51)    -   -   -   -  

  • S T R I C

    EVO I MENE! ČESTITKE KLINCIMA NA CIJELOJ SEZONI ,GDJE SMO VIDJELI ŠTO JE ZAPRAVO NOGOMET! TEKME KOJE SU BILE TEŽE ZA POBIJEDITI SU NEKAKO ODIGRALI BOLJE ,ČVRŠĆE I AGRESIVNIJE NA SUPARNIKA,A ONE ''OSTALE'' NEKI PUTA I DOSTA MELANKOLIČNO,BEZIDEJNO I NESPRETNO (POGOTOVO U OBRANI ).ALI KAPA DOLJE JER BILO JE MEDALJA,A BITI ĆE IH I JOŠ U TO SAM SIGURAN.
    PO MENI JE ZAPRAVO UTAKMICA SA DRAGOVOLJCEM U SIGETU BILA NAJBOLJA OVE SEZONE ,JER SU TADA DEČKI POKAZALI IZNIMNU BORBENOST ( UZ BUČNU PODRŠKU TRENERA I NAVIJAČA ) PO IZRAZITO TEŠKIM I NEREGULARNIM UVJETIMA (VODA DO KOLJENA ).TA UTAKMICA ZAPRAVO POKAZUJE KAKAV PRISTUP TREBA IMATI U SVAKOJ IDUĆOJ UTAKMICI I KONAČNI USPJEH NIKAD NEĆE IZOSTATI.
    JOŠ JEDNOM ČESTITKE TRENERU I IGRAČIMA I BUDITE MI UVIJEK DOBRE VOLJE ,A IDUĆE SEZONE BITI ĆE JOŠ BOLJE.
    VESELI I ZDRAVI BILI LIPIČKI STUDENAC PILI !!!!!!!
    POZDRAV SVIMA UZ NAJBOLJE ŽELJE ZA MARIBOR,ODIGRAJTE RASTEREĆENO ZA GUŠT !!!

    avatar

    03.06.2010. (10:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...