Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (94)

Marketing


  • luki 2

    Smotko, dragi Smotko - nemoj ići! :((((( Ovaj će blogo prostor biti siromašan bez Tebe! Javi se, bar ponekad!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
    PS. Sad si me rastužio! :(((( L+G

    avatar

    30.05.2010. (17:12)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Prika, teško ti je i patiš jer inače ne bi poželio ovaj "adio". Ovaj virtualni svijet je čudo koje je
    i mene ponijelo, opustilo, nasmijalo. Našao sam prijatelje a ti si jedan od tih i to me raduje.
    Teško je prihvatiti tvoj adio, teško i tu sam ako ti moja pomoć može donijeti jednu radosnu
    laticu cvijeta, samo znak da nisi sam.
    Želio bih da te ponovno čitam i da mogu komentirati. Želio bih da ti zahvalim, evo pozivam te
    dođi nekoliko dana kod mene, more je blizu ostalo je moja briga. Lijep ti pozdrav.:)

    avatar

    30.05.2010. (17:23)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ma vratit ćeš se ti, smotanio prijatelju, svi se mi prije ili kasnije vraćamo :))) Pozdrav veliki i želim ti da što prije dođeš do svjetla na kraju tunela - zapravo, da uvijek vidiš svjetlo oko sebe ma gdje bio :)))

    avatar

    30.05.2010. (18:22)    -   -   -   -  

  • Santea

    Smotani dragi prijatelju izniman je bio osječaj tebe upoznati i s tobom se družiti,dijeliti sve one trenutke tuge i veselja.
    Od sveg srca ti želim da te smotana sjenka sa bloga sustigne u reali i da te dočeka tvoje svijetlo i okruži tvoj život
    Užasno mi je teško vidjeti prijatelja koji pati i voljela bih da postoji riječ koja briše svu tugu,da postoji pokret ruke koji briše sve suze...
    Ništa nije zauvijek na ovom zlom svijetu,čak ni naše nevolje
    Charlie Chaplin

    Ma što bilo,ma kad god bilo znaj da nisi sam
    Adio my darling:)

    avatar

    31.05.2010. (15:42)    -   -   -   -  

  • pocke

    ...želim ti da pronađeš ono što tražiš,..i nadasve da pronađeš mir i sreču u sebi i oko sebe,...sretno....cmoka

    avatar

    31.05.2010. (21:41)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Sretno dragi prijatelju.

    avatar

    31.05.2010. (21:49)    -   -   -   -  

  • zelene rajčice

    Ne volim oproštajna pisma. Na Adio uvijek plačem, i kada sam živjela neke ljepše dane. Gledam u ekran poludignute glave i mislim kako je suvišno još bilo što reći. Ipak, u nekoj šetnji Cvjetnim parkirat ću se s pogledom na najdraži balkon i mahati vjerujući da me ti vidiš. Možda naše priče i nisu istinite, ali mi jesmo stvarni. Kako da se oprostimo! I zašto!

    avatar

    01.06.2010. (00:28)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Adio i ...
    vrati se ...
    /barem ...
    ... se ponekad javi ...
    * .../

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    02.06.2010. (17:20)    -   -   -   -  

  • tajna 2

    @ ejjjjjjjj nece ici tako lako...ovo ne lici na tebe..... ne .. ne... nisi se nikad predao tako lako , to sam vidila citajuci teeeeeeeeeee...i gledam ovo na tvom blogu """ niko nek ane dira moj mali dio svemira"""... ko li se samo usudio da dirne u tvoj mali dio svemira.???. neki smotani sto se krije u tebi....ejjj ti si jaci od njega.. tajno , tajno sve se to dogadjalo i meni i svaki puta kada sam htjela napisati ADIO.. nailazila sam neku ispriku ne sada , kasnije, sutra i tako se nije dogodilo... nadam se da nece ovo biti konacno adio i da ces ponovo pronaci sebe sto te cini sretnim jer sve drugo nije toliko vazno.. sjeti se jedino si vazan ti sebi , budi malo sebican dok ne ojacas pa onda dozvoli i drugima da su malo , malo vazni.. .. znam ja i osjecam da ti to mozes... vidis ja sam izgubila svoju tajnu .. mada znam da je jos uvjek tu negdje , navraca potajno to znam i to je sto me drzi da sam jos tu... jednostavno misli odlutaju negdje u "svemir" i sve je , sve je lakse nakon toga...ne slazem se sa tobom da je to zavaravanje samoga sebe.. da se vratis na ove stranice ne moze niko od nas uticati bice to biti tvoja odluka i nadam se da ces se vratiti .. bice mi zao ako odes jer citajuci te znala sam pronaci sebe u tome vjeruj.... a ako se dogodi ipak da se ne vratis...navracacu ja tajno na tvoj blog i citati tvoja razmisljanja u kojima cu se ponovo naci...lijep ti pozdrav i necu reci adio iz razloga sto me rastuzi, samo zelim da budes sretan gdje god bio .. tajna2

    avatar

    05.06.2010. (19:34)    -   -   -   -  

  • tihana

    poštujem tvoju želju....
    ali, ne zaboravi dragi da prijatelji postoje i da se na njih možeš osloniti i u dobru i u zlu. ja sam se na tebe oslonila kada mi je bilo najteže, a ti? ti "bježiš"?! rastužio si me jako ovih dana, no, vjerujem, vjerujem u tebe, prijatelju. ne zaboravi, tu smo, samo nam dozvoli i da ostanemo.

    avatar

    07.06.2010. (11:18)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Za koga pitaš..Za sebe prvo..Volila bih da se oženiš i svako dobro ti želim u nadi da češ se ipak vratiti :))))))))

    avatar

    09.06.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • "Pomorac"

    Prijatelju, načitao sam se ovih dana "zaostataka" na tvom blogu. sve ono što sam propustio dok sam plovio, sve ono što sam trebao čuti iz tvojih usta. Saznao sam štošta, ali i vidio da si mi "pao" - ti znaš da ti to nećemo dopustiti! Oprosti što se ovdje javljam, ali kako nas uspješno izbjegavaš pridružujem se Tihaninim porukama i vjerujem da se vidimo na krsitkama! To mi ne smiješ odbiti - bit ću jako tužan ( i ne samo ja!)
    Prijatelju, glavu gore - nemoj da te opet tražim po "čudnim" mjestima. MI vjerujemo u tebe! A ti, molim te, vjeruj u nas - prijatelji su uvijek uz tebe - uvijek!!!!! - baš onako kako si ti uvijek kad je trebalo bio uz nas

    I, za krstitke se pripremi u svakom pogledu, ali, najvažniji mi je samo jedan - DOĐI!!!!

    avatar

    10.06.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Ma gdje bio, želim ti sreću a ako ipak poželiš -vrati, čekamo te. Pozdrav

    avatar

    12.06.2010. (12:48)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Vidim da samo se malo «preselili» ovdje, pa, eto i ja malo da dam svoj «doprinos» :-) kad već nema tebe, mi ćemo malo «osvježavati» tvoj blog, družiti se barem tu kad te već ne možemo «poloviti»

    Znaš, neću «kukati» ali, reći ću ti – kad te ulovim zaušnjak ti ne gine!! Nisam vjerovao da si tako «sklizav» ali, prijatelju, iznenađuješ me. Jučer sam malo «švrljao» po starim postovima, ( ko i naš prijatelj – «morski čovik») i zapravo naišao na trag koji me vodi nekim zaključcima, i iskreno, ne sviđaju mi se – a ti znaš i zašto. Prijatelju, znam da je život takav kakav je, kao da i ja ne bi bolje, kao da svi mi ne bi bolje?? Ali, nekad stvari treba prihvatiti takve kakve jesu ili boriti se – a čini mi se da je tebi dovoljan mali povjetarac da odjedriš u krivom smjeru. dragi moj romantičaru, danas više ne postoji čarolija života ako se sam ne potrudiš, prošla su ta vremena. Ne kažem ja da se ti ne trudiš, da ne želiš, ali, očito, treba ti pravi vjetar u leđa, a kad naiđe ti kao da se smrzneš?! Vrijeme je da prihvatiš, konačno, neke stvari – jučer sam zapeo na onom postu kojeg si posvetio meni i znaš, nisam primijetio da si ostvario ono što smo «dogovorili» - doduše, tvoji aham i slični odgovori nikad me nisu uveseljavali, ali, mislio sam da si konačno na putu uz volju i želju da s nekim dijelovima «raščistiš» . sada vidim da si, uz svu volju i žar kojim si mi o tome govorio, opet, otplovio u krivom smjeru – krivi vjetar u krivom trenutku, i to, to me jako žalosti i opet osjećam da sam i ja za to kriv. Prijatelju, ma kako sve izgledalo crno, možda i nije tako, možda ipak negdje svijetli neko drugo svijetlo na kraju tunela a ne ovo koje ti priželjkuješ!! ma, ne, ne možda - sigurno!!

    Neću previše uzurpirati tvoj dom, ali, sam si kriv – pokušavam, barem ovako, doprijeti do tebe - a kako vidim, nisam jedini kojeg izbjegavaš – i znaš, znaš da sam se rijetko ovdje javljao – tek pokoji put, ali, prijatelju, nemoj, molim te, nemoj dozvoliti sa se na ovaj način «razgovaram» s tobom – ne želim tako!

    Lijepo si, sam, rekao ovim svojim spotićem – Kiki, zdigni glavu gori!! Iako sam ga već vidio, ovdje, uz ono što znam o njemu, ima puno jaču snagu i, nekako su me trnci prošli dok sam uživao i u slikama ali i u predivnoj pjesmi.

    Nemoj da se opet moram tu javljati – vjeruj, neće biti dobro – iako, znam, možeš obrisati, ali, nadam se da ipak nismo do tuda došli? ili jesmo?

    avatar

    14.06.2010. (15:33)    -   -   -   -  

  • "mama"

    Kud svi turci, tu i...... znaš tu staru, narodnu?

    Mali, zid mogu srušiti a do tebe zadnjih dana nikako doći. Sjediš pored mene, gledam te a tebe nema. Gdje si ti? Danas smo slovom i brojkom progovorili tri riječi – dobar dan i doviđenja.hej, to sam ja!!! Što je s tobom?? Znam da svratiš ovdje, da malo šećeš kod svojih prijatelja kad je zatišje – možda nađeš za shodno odgovoriti mi, kaj se događa? Ne prepoznajem te. Takav nisi bio – odavno. Ne želim te takvoga gledati! Trgni se! Što god bilo (iako, mislim da znam što je) da se popraviti, da se napraviti boljim. Predugo te znam da ne vidim što je i ti to znaš – ako mogu pomoći tu sam, ako treba slušati – opet sam tu, ali daj više progovori!!! Jel tebi jasno da me boli gledati te takvoga? Neću takvog smotanog! Vrati mi onog od prije nekog vremena punog vedrine, optimizma, želje za svakim novim jutrom s kojim si kretao u novi korak, vrati mi onog nasmijanog smotanog koji je isijavao srećom, vrati mi onog „spadala“ – neću tebe, neću te takvoga – ne mogu te gledati, ne mogu gledati kako se uništavaš! To je ta tvoja promjena o kojoj tu govoriš?? Krasno! Bilo ti drago ili ne, ali ovo mi je bila, kako mladen kaže, jedina prilika doprijeti do tebe – obriši ovo, nije me briga. Ali znaj, ne možeš i ne smiješ ovako nastaviti! Znaš da te volimo, da nam je stalo do tebe – pa ti si moj „sin“ . molim te, kad ovo pročitaš, barem me pogledaj i daj makar lažni osmjeh ali makni tu smrknutu facu s lica, daj sjaja tim očima a ne da su tako zamagljene! Mali, trgni se, molim te!!

    avatar

    15.06.2010. (21:30)    -   -   -   -  

  • ea

    Odustajem. Fakat mi više nije jasno kako doći do tebe. Ne javljaš se, ne viđam te – zato, ako stvarno tu navraćaš, reći ću ti jedno – bio si na dobrom putu i bila sam ponosna na tebe. Ovaj plan koji ostvaruješ vodi samo u jednom pravcu a ja više nemam snage tražiti te. Dragi, znaš di me možeš naći, uvijek sam za tebe tu, ali, ne mogu više ovako – žao mi je, ali, navuci ti te svoje oklope, preznojavaj se u njima – čudan si neki film uvrtio i ne sviđa mi se to! Želiš se «zakopati» ali znaš da to nejde baš tako – bar ne tebi takvom kakav jesi . ako se probudiš, ako želiš – tu sam, ali, dragi moj ne mogu ti biti podrška ako to ne želiš, ako nas ( iako misliš da to ne radiš) guraš od sebe. Gdje je nestao onaj smotani od prije samo nekog vremena, gdje je nestala ona volja, želja, onaj smijeh, one vragolaste oči?? Gdje je nestao onaj zanos kada si pričao o životu, o dragima, čak i o igricama si govorio sa toliko ljubavi ( jer, znam, nije to bila samo igra) ?! Gdje je nestao onaj žar kada si radio spotiće? vrtim jedan i gledam ga i ne vjerujem da si to ti, koji tjedan ranije! Gdje si bacio one planove? Samo tako?? Vojske su gubile bitke ali ne i ratove!!! A ti ?? znam, nikada nisi bio dobar vojnik i to me s jedne strane radovalo, ali, gdje je nestao moj borac??? Samo tako u vjetar bacaš sve što si uspio pokrenuti? Samo tako odustaješ od svega pri prvom spoticnju? To nisi ti! To nije moj najveći i najdraži prijatelj! Vjerovala sam u tebe i znam da u tebi postoji želja i volja – molim te, pokreni se! Nemoj sve izgubiti što si tako lijepo počeo graditi.
    Sada ću i ja, lagano, maknuti se, poslati ti jednu veliku pusu i zagrljaj i snagu – i, čekam da mi taj zagrljaj vratiš!

    P.S. VOLIM TE, PRIJATELJU!

    avatar

    18.06.2010. (10:28)    -   -   -   -  

  • skitalica

    Probaj, ako ikako mozes, ako imalo zelis, uhvati se za nesto!
    Ne mozemo mo ovdje znati sto se u tebi odigrava, mozda to ni ti ne mozes razumjeti do kraja.
    Odustao si...
    Ne moras ti vise doci na ovaj blogn samo se cupaj.......... ako imalo zelis.......
    Zar vise niti kumica ne znaci?
    Nista?
    Smotkice, cuvaj se, ako ikako mozes...

    avatar

    19.06.2010. (20:40)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Dragi blogoprijatelju neću te ni na što nagovarati.

    Ni kod mene, to NE PALI !

    I sama ODLAZIMpa se vraćam.

    Jer, svoji smo i kao takvi nastavimo, do kraja puta na ovoj obali.

    Ne znam više ni sama koliko sam puta napisala, ponovit ću, nije bitno koloiko si puta pao, bitno je koliko si šputa ustao !

    Svi mi imamo svoje uspone i padove.
    Svoju svijetlu i tamnu stranu.
    Kao medalja smo, sa dva lica.

    I to ne samo sa dva ...

    Da li ih pokazujemo sve ?
    Ne.
    Pokušavam izvući iz sebe ono najbolje, koliko mogu i to želim pokazati i podariti svima oko sebe.
    Po nekad ne uspijevam.
    Ona tamna strana nekad prevlda.
    Ali težiti moramo, da nas same ne uništi.

    Ma neću ti popovati, budi svoj, budi dobro i čitamo se.

    Kad poželiš dragi, dragi smotani blogoprijatelju.

    avatar

    20.06.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • "Pomorac"

    Mislio sam ne javiti se više – ali, reći ću ti – razočarao si me!!

    No, nadam se jednom, kad se pojaviš, da ću čuti jako, jako dobar razlog za to što si učinio, zapravo, što nisi.
    Prijatelju, jesi me razočarao ali, znaš da sam uvijek za tebe tu – molim te, nemoj tako! Uvijek može bolje – sjeti se kako si mene „savjetovao“ kada sam se popikavao u životu i, znaš da si samo ti kriv što danas imam sve što imam (naravno, ne mislim na materijalno) i znaš da sam ti doživotno zahvalan na jednoj večeri, noći, kada si imao snage, volje, razumijevanja i živaca slušati bedaka koji je bio lud. Ali, prijatelju, sada ja želim biti uz tebe, želim slušati, čuti, možda i ja imam koji pametan savjet (iako, mislim da tebi to ne treba) ali, imam nešto – imam volju, želju, dati ti hrabrost, biti tvoj stup sada kada si posrnuo, bar malo „vratiti“ ti godine u kojima si ti bio ne samo moj stup. Prijatelju, svi smo uz tebe, ali, daj, dozvoli nam da priđemo!!! Molim te!!!

    avatar

    23.06.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Dragi moj brate senioru,veliki moj prijatelju..javljam se nakon dugog vremena,svoje probleme ostavljam sa strane...nema me do daljnjeg u ovim vodama,ali ja sam siguran da to nisi ti..čovjek koji se samo tako predaje stihiji bez borbe..ja ne mogu vjerovati da to piše čovjek sa kojim sam sate provodio na majlu..međusobno smo djelili teške trenutke u životu i uvijek smo zajedno zaključili da se moramo boriti za sve ono do čega nam je stalo..sjećaš se kada mi je bilo teško,a ti si rekao"Zoki..hej..pa to sam ja..smotani.."Smotani koji je svojom vedrinom i optimizmom dizao mene kada mi je bilo jako teško..i sada je,ali se moram boriti..uz tebe sam i molim te ne odbacuj me..Nedostaje mi razgovor sa tobom!!!

    avatar

    24.06.2010. (20:37)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...eh, moj Smotani...ja uporno navraćam i malo izostanem, a ti ovako...
    Pa rasplakaše me tvoje riječi, a i svi komentari ovih dragih ljudi... Malo se poznajemo, premalo, u usporedbi sa svima gore, ali kako se meni čini imaš ti razloga i živjeti i pisati i biti onaj "smotani", slobodan i vedar... jer ne bi ti imao ovakve komentare i toliko lijepih riječi ne bi bilo ispisano radi nekog, tko ih ne zaslužuje...
    Zato, glavu gore! Pa što, ako je to već tisućiti pokušaj i ponavljanje uvijek iznova! I porazi su dio života, onaj neminovni, radi kojeg znamo koliko ono lijepo vrijedi... Zato se prihvati telefona, maila i ostalog i kontaktiraj sve te divne ljude, kojima je stalo... Jer i za njih vrijedi živjeti... za sve sretne trenutke, koje još možete podijeliti...
    Želim ti sve najbolje... I nadam se da ćeš donijeti ispravnu odluku... pa...samo jednom se živi, predragocjeno je da vrijeme tratimo na crne misli... Ako se ikad vratiš, a nadam se da hoćeš, rado ću te opet čitati... Do tad, adio... ili...radije do viđenja...

    avatar

    25.06.2010. (13:27)    -   -   -   -  

  • by Zauzeti

    [/IMG]

    za kumicu ....invizibemenoslavkovićukletski;))

    avatar

    29.06.2010. (04:03)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Smotani, rasplakala san se. Di si? Jesi li dobro? Vrati se, molin te. Skuvat ćemo ti paštašutu!!!!!!

    avatar

    29.06.2010. (19:36)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Znaš, ovo tvoje skrivanje me podsjeća na našu mladost kada smo vješto izbjegavali neke zadatke – sjećaš se? I da nisam malo zabrinut sada bi se smijao tome.
    Prijatelju probao sam sve, baš sve – čak i nešto što nisam smio, a od tebe i dalje ni traga ni glasa.
    Znaš li da sam se jučer vozikao po lijepoj našoj u nastojanju naći te, iznenaditi negdje? I, btw ono drvo ispred apartmana morat ćeš „riješiti“ – naraslo je. Prijatelju, samo jedno slovo pošalji, molim te!!
    Odmori ti, skupi se, što god, nema veze – ali, javi se – nije fer – iako, rekao si da se nećeš javljati, da te pustimo na "miru", no, ne misliš da bi možda bio red odgovoriti na koji sms, mail? A? Nismo li trebali na roštilj za vikend? A? Nije li tako bilo planirano?
    Ma, fućkaš i roštilj, to možemo svaki vikend, zar ne? Svugdje sam ti ostavio „tragove“, pa ću i ovdje, javi se, prijatelju!

    avatar

    30.06.2010. (11:33)    -   -   -   -  

  • "mama"

    potrošio si sav kredit!!!

    avatar

    06.07.2010. (11:13)    -   -   -   -  

učitavam...