Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • 007

    Ajmo kapetane slijedeću utakmicu dobiti i s dečkima proslaviti treće mjesto.
    Sve ostalo će se posložiti na ovaj ili onaj način, moramo čuvati dobra prijateljstva a ako se nekom ukaže prilika za napredovanje (procjena roditelja) neka sam odluči. Treba držati fige da uspije u drugoj sredini (ako odlazi) a vrata "matičnog kluba" trebala bi biti uvijek otvorena. To se mora rješiti između roditelja i trenera i ne treba oko toga puno trošiti energije. U svim klubovima ima sličnih situacija, neki odlaze neki dolaze, to je život.
    GLAVU GORE, ČEKA NAS TEŠKA UTAKMICA,IDEMO DO KRAJA,
    HIMALAJA...........

    avatar

    30.05.2010. (11:52)    -   -   -   -  

  • Lupus

    SAMI ODLUČUJEMO O SVOJOJ SUDBINI!!
    Utakmica u Gajnicama je bila sa dva različita poluvremena. Nakon 25 minuta Ponikve su vodile 4:0, uz jednu prečku i dosta prilika za gol. Bili su dominantni i nije mi jasno (makar je sve jasno) kako je ovakva Croatia dobila Dinamo!!??. Drugo poluvrijeme je bilo odrađivanje posla. Gosti su uspjeli smanjiti na 3:4, ali to je bilo sve od tako moćne ekipe, na zadovoljstvo navijača Ponikvi i dva "zelena iz Grabe" u gledalištu.
    Samo jedan korak nas dijeli od velikog uspjeha. Nadam se da imperativ pobjede neće sputati naše dečke i da ćemo se u utorak navečer svi zajedno veseliti trećem mjestu i odlasku na završnu feštu 17.06.2010. u Gajnice.
    Ajmooooooo!!!!

    avatar

    30.05.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • S T R I C

    PUSTITE RAŽANJ NA MIRU ! A CROATIA SISVETE JE IONAKO JEDNA OD DINAMOVIH FILIJALA.PITAJTE ZUBAKA I MAMIĆA.HERCEVI SU UVIJEK ZAJEDNO JAČI.

    avatar

    30.05.2010. (17:08)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Hercevi, stričevi, tetke, susjedi, uvlakači, štekeri, individualci, kolektivisti i ostali... ajmo malo smirit tenizije i vrijeđanja.
    SAD JA VIČEM: OVO NIJE POLIGON ZA PLJUVANJE! POSEBNO NE U OVOM TRENUTKU!

    A sad ono bitno: u utorak će u Grabi bit vrlo važno i zanimljivo ne samo nama, nego i Ponikvama. Oni, naime, u 18 sati s našim 2001. godištem igraju također ključnu utakmicu. Ako dobiju, bit će prvi. Sat kasnije igramo mi. Akodobijemo, bit ćemo treći.
    Sasvim je sigurno. Bit će to praznik nogometa!

    avatar

    30.05.2010. (18:13)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Odnosno, igraju dan poslije u 18 sati

    avatar

    30.05.2010. (18:21)    -   -   -   -  

  • S T R I C

    SLAŽEM SE S MASTIFOM NEMA VRIJEĐANJA I NIJE MI TO BILA NAMJERA,VEĆ SAMO ŠALA MALA,PA AKO JE TO NEKOG UVRIJEDILO ISPRIČAVAM SE HERCEVIMA !
    ŽIVIO PRAZNIK NOGOMETA ILI NOGOMETOVO !
    AJMOOOOO LIMAČI C NAJBOLJI STE NAJBOLJI !
    SVE ČESTITKE OD STRICA BEZ OBZIRA NA SUTRA ! VAŽNIJE OD TREĆEG MJESTA JE TO ŠTO STE VI UZ POMOĆ TRENERA JAKOBA PUNO NAPREDOVALI KAO MOMČAD U IGRAČKOM SMISLU I VJERUJEM DA ĆETE BITI JOŠ I BOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !
    KAKVA DERAČINA HHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA !

    avatar

    31.05.2010. (07:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...