Komentari

1000genijalnihstvari.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Zrine Milutine

    Vidiš, to što ti sada - valjda po prvi put da ja to "čujem" - pišeš o svojoj mami i sebi sam si ja otkad te poznajem (i znam za tvoj odnos s mamom) oduvijek mislila, tj. tako mi je to sve, taj težak odnos djelovao. Ali ti se nisam usudila to reć jer sam mislila da ćeš mi odšarafit glavu. A i kog me se dreka uopće tiče davat takve opservacije. Tak da moram priznat da sam vrlo ugodno iznenađena iskrenošću ovog teksta. Lijepo. Bravo.

    avatar

    28.05.2010. (11:43)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    kliknula sam na ovo iako sam unaprijed rekla sebi da se neću složiti s tobom: tvoja je mama sigurno meka žena puna razumijevanja za tvoje povremene slabosti i samosažalijevanje, mislila sam. nisam htjela čitati o tome jer se ja sa svojom mamom ovih dana ne razumijem, ne razmijenimo niti par riječi i ne možemo iznaći normalan razgovor.
    moja mama je čvrsta, "čelična" žena i nikad kao ovih dana nije mi je bilo draže imati na svojoj strani jer se za mene borila kao lavica kad sam ja bila previše šokirana i razočarana da bih se borila. ali da - većinu vremena se ne razumijemo.

    hvala ti na ovom, sad sam opet malo mushy. LP

    avatar

    28.05.2010. (11:59)    -   -   -   -  

  • trill

    Vrlo je teško odrastati uz jake ličnosti. Ljestvica težnji i primjera je vrlo visoko podignuta, pobekad čak i nedostižna pa daje i kontraefekt. Kod mene je barem tako bilo s jakim ocem koji je jednostavno zasjenjivao, gutao i gazio sve oko sebe samom svojom ličnošću. Zastrašujuće i zadivljujuće u isti mah. Dugo mi je trebalo da spoznam da se ne mora baš tako. Može, ali ne mora. Mogu biti svoja na svoj način.

    Jel vidiš kako ti je ovo dobro kad si me nagnala ne samo da komentiram, nego da uniđem duboko u sebe i neke moje odnose slične tvojima . Jako dobro :)

    avatar

    28.05.2010. (12:25)    -   -   -   -  

  • elaphis

    Takva je i moja mama i većinu života smo u konfliktu i nerazumjevanju. Ali zadnjih godinu dana stvari su se promijenile, obje smo postale fleksibilnije u međusobnom odnosu i shvatile da je život tako kratak i nema smisla trošiti ga na ružne stvari. Prvi puta istinski uživamo u zajedničkom društvu, žao mi je što sam toliko morala čekati ali vrijedi!!

    avatar

    22.07.2010. (16:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...