Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • hrvatica

    Bože me sačuvaj vrgoračkog aktivizma!!!!!!!!!!Marko Rakar,Josip Kregar,itd.........Marš komunjare!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    27.05.2010. (22:26)    -   -   -   -  

  • vrg

    Znaju komunjare di će doći prodavati maglu. Mogu još samo u ovakvim zaostalim vukojebinama.

    avatar

    28.05.2010. (09:53)    -   -   -   -  

  • ....

    @ hrvatica DEFINITIVNO JE TEMA ZA RASPRAVU.....ZAKON O DVOSTRUKOM PREBIVALIŠTU..... NE MOŽE BITI INTERESANTNIJE...OBAVEZNO NAVRATI PA U LICE RECI RAKARU I KREGARU SVE ŠTO O NJIMA MISLIŠ...

    avatar

    28.05.2010. (15:00)    -   -   -   -  

  • ŽIVIJA DRUG ŠKORO!

    ZA HRVATICU I VRG: KOLIKO MENE SIĆANJE SLUŽI BORIS MATKOVIĆ JE BIJA KOMUNJARA, IVICA PANĐIĆ JE BIJA KOMUNJARA, PAVO PETROVIĆ JE BIJA KOMUNJARA, LUKA BEBIĆ JE BIJA KOMUNJARA, PA ČAK JE I VELIKI DR. FRANJO TUĐMAN BIJA KOMUNJARA. TAKO DA SU SVI KOMUNJARE ODAVNO U HDZ-U, KOJEG SU I OSNOVALI, DI SI VJEROVATNO I TI, PA MOŽDA ZATO I OSIJEĆATE POTRIBU LAJAT I PROSIPAT MRŽNJU NEBI LI DOKAZALI DA STE VI NEŠTO DRUGO. ALI NISTE HEHEHEHEHHE!

    avatar

    28.05.2010. (15:10)    -   -   -   -  

  • drugi način

    dobro je raspravljati o svemu, ali ekipa koja dolazi ima stav da je potrebno, osim naravno promijeniti vlast, i smanjiti broj općina, gradova i županija. A kao što smo više puta čitali na ovome blogu i u Vrgoračkim novinama, Vrgorac onda tu nema nikakve šanse za opstanak. Podržava li ih u tome ekipa Vrgoračkih novina, ili je stav može, ali neka Vrgorac ostane grad?
    @živija škoro, moraš znati, da smo u tom sistemu svi bili komunjare, oni koji su bili protiv bili su likvidirani. Razlika je jedino bila, jesi li bija Hrvatski ili jugoslavenski komunist, nažalost i danas postoji ta razlika!

    avatar

    28.05.2010. (21:34)    -   -   -   -  

  • komuna

    oni koji su bili protiv su bili likvidirani kažeš, hahah. i zato su morali uzet dva stana...u kojima i danas žive....zašto ih nisu vratili komunistima koji su im dali iste...

    avatar

    28.05.2010. (22:50)    -   -   -   -  

  • drugi način

    @komuna, nisi razumija. oni koji nisu bili za, bili su smaknuti. oni koji su bili za "dobili" su stanove i posao. šta su oni "davali" može se diskutirati, pitanje je šta su uzimali onima koji nisu bili za? Možeš li pogoditi?

    avatar

    28.05.2010. (23:03)    -   -   -   -  

  • teolog

    @Drugi načine, već dugo pratim vaše komentare i moram priznati da se skoro pa u svemu slažem s vama! i sama sam dijete " hrvatskog komuniste" koji me je unatoč tadašnjem društv.sustavu odgojio da volim svoj dom i vjeru......čovjek koji je realno bio ponesen i dotaknut Hrvatskim proljećem, nije nikada mogao postati komunjara. Takav čovjek će radije odstupiti sa svog položaja i otići....pa radilo se to i o svom rodnom kraju,nego postati i ostati dio nesretne mreže. No, ja pripadam nešto mlađoj generaciji i mislim da je ipak od svega najpotrebniji međusobni oprost sa odr.dozom empatije i jednih i drugih. Doduše, mi bismo nekima napravili i lobotomiju, ali Bog to radi drugačije.svatko ima svoj križ.Jedan čovjek kojemu je križ bio pretežak,skratio ga je...da mu ga bude lakše nosit.Ali kad je morao preći na drugu stranu obale, bijaše mu prekratak.................jedini je on ostao na istoj strani rijeke, svi ostali prijeđoše. Vrgorac mora prihvatiti svoju prošlost i krenuti na drugu stranu obale.U novi život! I još jednom, s radošću u srcu i nostalgijom u duši, pozdravljam sve Vrgorčane!

    avatar

    29.05.2010. (00:54)    -   -   -   -  

  • drugi način

    @teolog lipo je to kada se netko slaže s tobom. Namjerno nisam rekao da su neki morali otići, ali i ti su morali šutjeti, odnosno riskirati ako su svoju djecu odgajali da vole "svoj dom i vjeru", jer nisu se imali gdje sakriti, a nastaviti govoriti, svjedočiti. Zahvaljujući ljudima koje je "dotaknulo Hrvatsko proljeće", s vremenom se smanjio lov na ljude. Hrvatski komunisti opraštaju i oni koji su ostali sve su oprostili, ali nisu mogli sve zaboraviti. Na žalost postoje i oni drugi komunisti koji i dalje traže unutrašnjeg neprijatelja, a sebe nazivaju antifašistima. I dalje su dobro organizirani, osvajaju visoke državničke funkcije, jedno vrijeme su bili prikriveni. Sada se slobodno otkrivaju i nastavljaju sa starom praksom, svoju prljavštinu i "zločin" prebacuju na druge koji nisu tako boljševizirani.

    avatar

    29.05.2010. (07:46)    -   -   -   -  

  • hrvatica

    Ako je tema rasprava o prebivalištu,trebalo je dovesti ljude različitih političkih stavova i malo kompetentnije ljude od ovih. Zar nije bilo kompetentniji ljudi od Rakara i Gajice za ovu temu???Ovi su dovedeni da jedan drugom drže liniju.
    Tko je taj Marko Rakar osim što je neplatiša poreza i miljenik lijevo liberalnih krugova??????!!!!!!! Ovo me podsjeća na "Latinicu" u Vrgorcu ili bolje rečeno "Ćirilicu".Gosti dovedeni da proguraju određenu tezu. Nema tu rasprave, samo ideologiziranje. Nemojte ovo propustiti ni za živu glavu.

    avatar

    29.05.2010. (10:46)    -   -   -   -  

  • akcija "maestro" ;D

    Hrvatice, Marko Rakar je između ostalog, zbog svog građanskog aktivizma i angažmana na Internetu, dobitnik The 2009 e-Democracy Awards, svjetske nagrade za edemokraciju. Nagradu dodjeljuje world eDemocracy forum i PoliticsOnline pojedincima i organizacijama koje su postigle mjerljivu političku promjenu kroz upotrebu interneta. A tko si ti?????? Zapravo nije važno, jer kad te podjeća na "latinicu" mislim da znam ;DDD Svi se rado sjećamo toga ;DDD

    avatar

    29.05.2010. (20:35)    -   -   -   -  

  • redar

    čujem da je tribina bila sramota da ste se ponašali ko primitivci

    avatar

    29.05.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • bbb

    "akcija", a čega se ti to rado sjećaš?

    avatar

    30.05.2010. (11:25)    -   -   -   -  

  • hrvatica

    Jadni oni koje svijet priznaje.I "velikog nam Broza-koljača" prizna svijet.Vjerujmo sebi i svom hrvatskom narodu.Meni,"akcijo"nije važno tko si jer znam da pripadaš onom hrvatskom šljamu što viri iz tame ali kojega će svjetlo ubrzo progutati!Sličiš mi na onog Smeaglea iz "Gospodara prstenova",ružnoća (duše ponajprije) te izjeda i ne znaš više tko si. Zauzmi (pravi stav)i okreni se istini!!!Upravo nju ti ne zastupa necijenjeni gospodin Latin već je maksimalno iskoristio svoj medijski prostor kako bi,uz ostalu ekipu,nanio još veću štetu mom(a ne tvom) hrvatskom narodu.Ako se toga rado sjećaš,iskreno te žalim.

    avatar

    30.05.2010. (12:15)    -   -   -   -  

  • sil V

    tribina fijasko.... niko nije doša

    avatar

    30.05.2010. (14:42)    -   -   -   -  

  • maestro

    hrvatice...ovo "mom(a ne tvom) hrvatskom narodu" me podsjeća na povijesnu blamažu gospodina "maestra" na zadnjoj tribini...ubio bih se da sam ono propustio, da ne mogu djeci pričati o tome.."moj Vrgorac, MOJ, MOJ....može bit da ste ti i "maestro" u rodu...da mu nisi kćerkica..??

    avatar

    31.05.2010. (08:28)    -   -   -   -  

  • mate

    Gospodo draga, zašto je tako teško prihvati onu staru tezu:"Koliko ljudi,toliko ćudi." Pa zar svi moramo misliti isto?

    avatar

    01.06.2010. (16:02)    -   -   -   -  

  • p

    kkk

    avatar

    02.06.2010. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...