Komentari

lajavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • turimti

    čemu frka?! jesu li auti nepropisno parkirani? jesu. ako je ovo prvi korak na putu primjene propisa, onda ga treba pozdraviti. ako je...

    avatar

    26.05.2010. (18:50)    -   -   -   -  

  • skaska

    kaj bi bili nepropisno parkirani. nek dojdu, kak bu i došli i tu naplaćivati pa bu sve okej. u suprotnom preostaje da se parkiramo po krovovima. ono malo rulje kaj ima auto bu prodalo svoje fićeke i jugače i fertig. nije turimti uopće stvar v temu. sad si turnula krivo, jebiga i tebi se dogodi

    avatar

    26.05.2010. (19:13)    -   -   -   -  

  • fulvus

    Najprije da kažem svoj slučaj vezan za parkiranje: nekad sam živjela u ulici gdje su zgrade, u novokoncipiranom naselju. Ulica ima po jednu traku za svaki smjer i parkirališta uz cestu. Kako zapravo nikad neisplaniraju koliko zapravo treba parkirališta u odnosu na broj stanova, a i svi stanari vole imat lljubimca na oku kad gledaju s prozora, nitko ne želi ići 200 metara dalje gdje ima mjesta. E sad, na sredini ceste, naslagao se cijeli red parkiranih auta, tako da onom koji izlazi iz parkirnog mjesta ispred zgrade, teško je izaći, a jaojao ako je auto duži. Trpili smo to dugo i jednom prilikom vidjeli policajca pa ga upitali zašto se dozvoljava parkiranje posred ceste ( što je uostaom i nepregledno jer može i dijete izletjeti a da ga ne vidiš). Policajac je odgovorio da NIGDJE NE PIŠE DA SE NE SMIJE PARKIRATI POSRED CESTE!!! Majke mi, on je tako rekao. Dakle, obzirom da ni na Ljubljanskoj aveniji negdje nema zabrane parkiranja, mislim da bi bilo zgodno parkirati na liniji između dva traka.
    Da se želi napraviti reda, imalo bi se načina, ali samo vole pokazivati silu.
    Glede jablana, mislim da se tu radi o uništavanju privatne imovine i ugrožavanju osoba. To bi se možda moglo, onak po zagorski-tužiti.

    avatar

    26.05.2010. (19:57)    -   -   -   -  

  • praktikum

    niš me ne čudi - meni su srušili živu ogradu uz cestu kad su radili kanalizaciju jer je glupa susjeda rekla da mogu, da je to njezino (!?!?!?!) halo? prije bilo kakvog djelovanja treba generalije provjeriti; no malo sam ih ispreskakala pa su sve lijepo poravnali i očistili jer su dobili dojam da sam velika zvjerka pa da nemaju sa mnom sranja (ne znam otkud im to, majke mi, hahahaha); no zapravo su mi napravili uslugu (mantrajmo pozitivno, jel), jer je ograda sad narasla i ljepša od prijašnje:) život me mazi, kaj mogu?:))))

    avatar

    26.05.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    ja nisam skužila koje su na kraju aute dizali? one kod crkve i trafo stanice ili one na cesti gdje i ja inače parkiram? u svakom slučaju: jebo im pas mater. al odgovori mi da znam jer planiram ti u posjet. očito bum morala pehaka

    avatar

    26.05.2010. (21:17)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja bih onu tablu na ulazu u Zagreb di piše "Zagreb, prijatelj dece" promenila u "Zagreb, prijatelj mafije" a posle te izmjene dodala još jednu "Zagreb, prijatelj istine".

    avatar

    26.05.2010. (23:32)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    ne znam kak vi, al ja bi prvo sredila jednom većom akcijom građana, baš taj parking sa paucima.

    avatar

    26.05.2010. (23:51)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ne daj se Skaska. Ako te ovo podsjeća na naslov onog filma u pravu si.

    avatar

    27.05.2010. (07:58)    -   -   -   -  

  • marinianis

    ja sam već napisala da bi trebalo oporezivati samo one građane koji su glasali za trenutnu političku garnituru

    avatar

    27.05.2010. (08:01)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Zagreb parking mora pasti .....
    Preporučam svima da naprave kaj sam ja napravil, kad
    su mi auto odpelali u Strojarsku,
    pričekal sam da se smrači, otišel tam,
    sel u auto, pričekal da se digne rampa kad neko ulazi,
    i fino ispeljal auto van ...
    to je bilo prije dve godine, znači pomirili su se ili su se usrali da im je nestal nečiji auto...
    Dakle ljudi, ukradite vlastiti auto u Strojarskoj, ne bu vam niko niš.....

    avatar

    27.05.2010. (13:06)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i naša škoda (koju je vozio jedan skromni penzić) vrijednosti 1.100 kuna odvežena paukom. pa je deda skeširal 1.000 koliko li još kuna da mu je vrate... drugi put bu pazil da ne parkira u svojem kvartu auto i nakon više od 30-ak godina na isto mjesto!!

    avatar

    27.05.2010. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...