Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • praktikum

    mi smo isto neku siću platile, mislim da se može dobro proći neovisno o stasu:)))) preciziraj kakav je to stas engleske kraljice:))))) nisam ju već dugo vidjela :)))))

    avatar

    25.05.2010. (19:15)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    a znaš: ne baš manekenski... nisam htjela biti gruba u riječima jer volim dijete tj. mladu curu! :)

    avatar

    25.05.2010. (19:18)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Moja kćer ima tu nesreću da je u jednom totalno bezveznom i nesložnom razredu. To je nešto prestrašno kako tu djecu ne zanima ništa osim lokanja i trave. Nije ni razrednica baš briljirala s izjavom da nema smisla na maturalcu zamarati taj razred s previše razgledavanja (žena ne može preboljeti činjenicu da nema gimnazijalce za razred nego "obične" hotelijere). Pa je moja kćer vrlo mudro zaključila da nema smisla ići na izlet na kojem ništa neće vidjeti i naučiti i za to još masno platiti. Ista je stvar s maturalnom zabavom. Meni osobno je to pomalo tužno jer mi smo živjeli za maturalac i zabavu, ali to je bilo očito u neko pradavno vrijeme (kristalna dvorana hotela Kvarner, svečane ali skromne toalete, Gaudeamus Igitur, silaženje po stepenica s partnerima uz najavu....).

    avatar

    25.05.2010. (20:19)    -   -   -   -  

  • katalona

    Eno u ormaru visi maturalna haljina od moje male. Odjevena ciglih jedan put. Plaćena tisuću kuna (prije dvije godine).....Crvena, kratka, rezana ispod grudi, balon kroja......:) broj 38, ako `ko `oće nek` pita - dajem skoro džabe :P

    avatar

    25.05.2010. (22:19)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja sam svoju maturalnu kupila u stefanelu za nekih 700 kuna, i nosila je poslije sigurno 30 puta na koncertima. bila je slatka satenska i kratka, koktel haljina.
    haljinu za vjenčanje isto mislim skratit i nosit na koncerte. bar se nadam da će to bit izvedivo sa svijetlom haljinom. znala sam da sam trebala uzet crnu!!!!!! :)

    avatar

    26.05.2010. (00:41)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Kaj se mene tiče, moj mali nejde na maturalac, još trebam poslati agenciji potvrdu da sam na Burzi, tak da mi vrate prvu ratu. Žal mi ga, no viša sila.

    avatar

    26.05.2010. (06:50)    -   -   -   -  

  • turimti

    na žalost frustriranim roditeljima maturalac više znači nego djeci...ma, tko hebe starce, možda je tako i najbolje...

    avatar

    26.05.2010. (07:57)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ne razumijem te novokomponirane štoseve, a sigurno smo i to uvezli iz inozmestva da na maturalnu večeru idu roditelji i ostala svita ?!?
    Mi smo na maturalnu večeru išli sa razrednikom i još jednom profom.

    avatar

    26.05.2010. (08:47)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Valjda "običaji" ovise od kraja do kraja. Sredinom i krajem osamdesetih kad sam ja maturirala sve su škole imale zabavu u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner i na zabavu su išli i roditelji i najbliža rodbina i prijatelji. Zabava se pripremala mjesecima, skupljale su se donacije i pokloni po firmama za tombolu. I ne bi čovjek vjerovao, ali puno više smo bili time zaokupljeni nego toaletama. I bilo je jako lijepo. I svi smo preživjeli taj formalni dio s odijelima i toaletama i silazak u štiklama po stepenicama kad te prozovu a čitava dvorana gleda u tebe, i valcer i dvokorak. A nakon tog formalnog dijela u kasnim noćnim satima aferparty je bio u nekom od mnogobrojnih opatijskih disko klubova. Tako da ne smatram da smo taj običaj uvezli iz inozemstva. Barem ne u našem kraju. Naprotiv, u Opatiji i Rijeci je postao novokomponirani štos da se roditelji ne zovu na maturalnu zabavu.
    Ali, nova vremena, novi običaji. Iako sam uvijek radije za rokerski đir moja maturalna ostala mi je u najljepšem sjećanju.

    avatar

    26.05.2010. (09:39)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Slažem se, mala crna haljina:)))

    avatar

    26.05.2010. (10:22)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    i to su tak haljine koje se nabace na sebe samo jednom u životu........

    avatar

    27.05.2010. (11:32)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    Zbilja mi nije jasno to s maturalnim haljinama. Svijet je poludio! Kad vidim te cifre po novinama pomislim da sve te cure imaju Radeljaka za oca. A nije tako. Ne kužim zakaj haljina mora koštati 4.500 kn, zakaj sve moraju ići profesionalnoj šmikerici? Ona treća cura iz dotičnog članka je najpametnije napravila- haljina iz H&M-a za 200-300 kn. Sasvim dovoljno, a izgledala je vrlo lijepo. Ja nisam puno potrošila na maturalnu haljinu, jer bi mi mama to teško priuštila pa meni nije padalo ni na pamet da tako nešto tražim, ali ni ostatak razreda se nije tako ponašao. Dapače, dečki su čak došli u trapericama (što s obzirom na priliku ne odobravam) i običnim T-shirt majcama, a cure u običnim haljinama. A radilo se o djeci itekako imućnih roditelja, samo im do skupih haljina nije bilo stalo.

    avatar

    31.05.2010. (19:17)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    maturalnu smo imali u jednom restaču, a ne hotelu, a roditelja nije bilo, već samo razrednica i par profesorica. moja maturalna večer je inače bila skroz bez veze i skoro da to i nije bila. pojeli smo večeru, a zatim se išlo u jedan, po meni pomalo bezvezni disko. ali nije mi žao.

    avatar

    31.05.2010. (19:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...