Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Bookeraj

    i ja sam to primijetila i htjela prokomentirati upravo tu anketu i mogu se složiti sa zaključcima koje ste iznijeli, iako se može tumačiti i drugačije: mladi su otišli za inovativnijim rješenjima, a mi stariji smo ostali na... starim rješenjima. stariji obično ne trče ukorak s vremenom i teško se prihvaćaju tehnoloških inovacija, dok mladima to lakše pada. no ima nešto i u tome da oni koji znaju i koji se mogu izraziti mogu pisati blog, dok oni koji ne mogu slati samo smajliće i kisiće bolje nađu neki drugi medij za izražavanje. LP

    avatar

    25.05.2010. (11:16)    -   -   -   -  

  • babl

    Pojam "inovativan" je dvojben i varljiv. Ako je nešto novije, ne znači i da je bolje. Ili barem - kako za koga.

    avatar

    25.05.2010. (11:19)    -   -   -   -  

  • Dante

    Otišli su na Facebook, eto gdje su. Blog je konačno osim širine dobio i dubinu. Često sam ovdje mada sam više ne pišem rado vidim što drugi pišu, i komentiram tu i tamo.

    avatar

    25.05.2010. (12:26)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Muči me jedno pitanje. S obzirom da je blog neka vrsta dnevnika, iako javnog, ali ipak neka vrsta dnevnika, mora li se vlasnik bloga osjećati odgovornim da zadovolji bilo čije kriterije? Osobno, blog sam u početku doživljavala kao mjesto gdje mogu neopterećeno, i bez brige o tome kako i koliko ću se nekome svidjeti ili ne, doći i pisati čak i gluposti, ako u nekom momentu imam i takvu potrebu. Da li krivo tumačim blog?

    avatar

    25.05.2010. (12:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne mogu se sjetiti tko je to rekao ali nekako mi baš paše izjava da dan danas imamo mnogo načina na kojima komunicirati ali ostaje činjenica da mnogi nemaju ništa pametnoga za reći.

    avatar

    25.05.2010. (13:11)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Slažem se da je pojavom facebooka puno bezveznih blogova otpalo ali ne treba zaboraviti ni činjenicu da je puno dobrih blogova također u hibernaciji zbog zasićenja materijala (sjetimo se pionira blogovanja kao npr. placebo, zrinskopismo, porto, leb, whatever itd.itd...)

    avatar

    25.05.2010. (14:09)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bilo je i vrijeme da se blogosfera uozbilji, zar ne?! :))) Pozdarv od Luki+Goldie

    avatar

    25.05.2010. (14:52)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ neverin: slažem se ;) inače, da nije bilo bloga hr. tko zna bih li propisao :)) hvala Bogu na blogu.

    avatar

    25.05.2010. (18:19)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    zrelimo

    avatar

    25.05.2010. (18:55)    -   -   -   -  

  • odmak

    Igram se iako sam više nego zrla, prezrela, treba li dodati nažalost.

    avatar

    25.05.2010. (19:09)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    a mozda su samo "starci" napravili ovu anketu a mladi kliknuli na igrice :)))))). tak da to nije neki pokazatelj godina blogera.

    avatar

    25.05.2010. (23:23)    -   -   -   -  

  • Sobarica

    Jako interesantan clanak. Nisam dovoljno na blogu da bi primjetila sve te promjene, ali cinjenica je da se kao suska medu internet freakovima da je blog malo "out". Osobno nevjerujem da je to radi Facea,nego mislim da je to zato sto je mnogima radi kvantitete bilo vrlo tesko doprijeti do kvalitete. Lako se izguditi u oceanu blogova.
    Nevjerujem dakle da netko radi Facea odlazi sa bloga i obrnuto, po meni su potpuno drugaciji, Face je kao oglasna ploca a blog kao dnevnik. Face se odrzava sam a za blog treba puno vremena. Dobro kazes kada kazes da je na blogu potrebno imati nesto za reci, a na Faceu ne.

    Na Faceu sam bila medu prvima i dosadilo mi je,jer nikako nisam mogla skuziti poantu, ovdje sam dosla medu zadnjima.

    Meni se jako svida sto je blog ovakav. Pozivio on meni jos sto godina, kak se ono kaze!

    avatar

    26.05.2010. (14:09)    -   -   -   -  

  • ljubavni jadi

    Koliko je anketa relevantna može samo pokazati uzorak na kojem je provedena.
    Postoji niz faktora koje bi trebalo zadovoljiti za ovakvu formu.
    Bez obzira slažem se s time da je ovo zahtjevan medij, ali se ne slažem sa gotovo obezvrijeđivanjem klinaca. I oni imaju pravo na svoj način izražavanja. To što se on razlikuje od našega ne umanjuje njihovu vrijednost. Smiješno bi i bilo za očekivati da teen populacija razmišlja kao oni od 50. Stoga me malo čudi autorov stav prema njima. Možda blog jest medij za zrelije i starije, ali tim više bi trebao privlačiti i mlađe koji bi ovdje mogli puno toga i naučiti. Za razliku od nas koji smo učili na vlastitim greškama, padali i razbijali noseve.
    Svaka dob i svako doba nosi svoje. Pustimo ih neka i oni uživaju u svojem, treba ih samo malo usmjeriti da to bude što kvalitetnije. Kad sam bio klinac, ćesto sam slušao starije kako "seru" da je prije bilo drugačije i bolje. Istu priču danas slušam od svojih vršnjaka koju prodaju mlađim generacijama. zar je to naslijeđeno prokletstvo? Zar se ne možemo uzdići iznad toga?

    avatar

    27.05.2010. (14:20)    -   -   -   -  

  • Helix

    Imam blagi dojam da su rezultati tih anketa potpuno neupotrebljivi za bilo kakvu ozbiljniju analizu. Kao nekakav sociolog mogla bih o dobnoj strukturi autora blogova ponešto napisati i bez provođenja nakete. Pet godina bazanja blogom.hr bi mi dalo nekakvo pravo na to, ali, iskreno, mislim da nije vrijedno truda. No, ako jednog dana baaaaaš ne budem imala što raditi...

    avatar

    27.05.2010. (15:32)    -   -   -   -  

  • volim erotiku

    Jel može jedna sugestija žiriju ili uredništvu?Ako priče sporije pristižu dajte gore malo prve, skoro sam promašio arhivu, dok dođeš do zadnje, umoriš se, zavrtite malo!

    avatar

    28.05.2010. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...