Komentari

maddogsh.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Nessa

  Ajme meni iskidala sam se od smija :-))))) Inače moja je ideja da se u oporuci napišu svi kodovi za mail i slične stvari pa da se moji virtualni prijatelji obavijeste o mojoj smrti, pa da se pozatvaraju svi ti pusti net accounti. Onda neko slobodno može otvorit neku posmrtnu žalobnu grupu na Fejsu povodom moje smrti. :p Ja se neću ljutit, ionako ću bit 2 metra pod zemljom.

  avatar

  24.05.2010. (20:17)    -   -   -   -  

 • MadDog

  Odlična ideja... možda jedan od problema je - a tko će se sjetit' svih tih pustih akaunata uokolo po bespućima digitalne pustinje... tu bi mogli štošta pozaboravljati, onako, u godinama... ili u međuvremenu promijeniti lozinke, a zaboraviti to unijetui u oporuku... mogućnosti je bezbroj... :-)))))))))

  avatar

  24.05.2010. (20:29)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Nisam to još riješila oporučno, ali imam neki poluplan :-)).
  Daklem, kad mrem, u mom kopmu su svi accevi, passovi itd. Netko će s mog moba poslati sms cijelom imeniku i šire o prestanku postojanja :-)).
  U tom trenutku, Ti, Maddogsh, zoveš, dogovaraš se kad ćeš doći do mog kompa :-)). I onda lijepo opet svugdje ostaviš obavijest.
  Jedino još nisam smislila obavijest. Bila bi nekaj tipa: Ona koju znaš pod ne znam kojim nickom ... više je ne znaš :-)))))))))))))))).

  avatar

  24.05.2010. (21:01)    -   -   -   -  

 • MadDog

  Pravo mi budi, morbidna tema, još morbidniji komentar... i još se moram sam sa sobom dogovoriti...

  avatar

  25.05.2010. (18:56)    -   -   -   -  

 • baba ljutica

  Sad si mi dao misliti..-)

  avatar

  28.05.2010. (01:14)    -   -   -   -  

 • MadDog

  Nemoj tu predugo misliti... potrošiti ćeš sve super misli koje oinače ostavljaš na blogu! :-)

  avatar

  28.05.2010. (19:08)    -   -   -   -  

 • Beduin

  Ajme , a kaj je onda sa jadnim odrzavateljima veza, da se nadovezem na onao sa chatanjem sa Plutonom...a kaj je sa njima?To nitko ne pita naravno...smo su bitni neki tu i tamo admini koji se igraju bogova...
  recimo, na primjer...cuj Jura...KAE?!
  Znas onaj relejni satelit u Jupiterovom pojasu...JE?!
  Opet su mu se skurili sklopovi....Nema problema sefe, samo da javim zeni da me ne ceka na nekih 2 godine zajednickih obroka.

  avatar

  30.05.2010. (08:30)    -   -   -   -  

 • MadDog

  Dragi moj pustinjohodče... ako smanjite malo vaš jutarnji, podnevni, popodnevni i večernji, te noćni čaj, ili ako barem iz njega izbacijte devino mlijeko, možda ćte jednom, barem jednom, shvatiti o čemu se piše, a o čemu se samo može maštati...

  avatar

  30.05.2010. (18:18)    -   -   -   -  

 • Y Tu Mama Tambien

  Pa ne znam kako se nisi mogao domisiti pregenijalne ideje, kada se budeš jednog dana ženio, jelte, u bračne zavjete unesi klauzulu o tome da imate od sada do smrti vaše sve iste passove, pa nakon tvoje nedajbože smrti neka tvoja žena lijepo čita sva tvoja dopisivanja na tajnim adresama, odgovara u tvoje ime i nastavlja tvoje blogove (ako je dakako za to sposobna) :))) umjesto zavjeta ljubav do groba, pass do groba jelte.

  avatar

  30.05.2010. (19:21)    -   -   -   -  

 • MadDog

  Jelte... kako se toga nisam sjetio?!?
  Hvala na odličnom savjetu!

  avatar

  31.05.2010. (19:42)    -   -   -   -  

 • Y Tu Mama Tambien

  Hvala na dolasku do mene, da primjetila sam da te dugo već nema ali reko ono pa neću se nametati, samo ti dođi kada stigneš dobrodošao si.

  avatar

  31.05.2010. (21:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...