Komentari

rahatlokum.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • LoveToRead

    Već sam mislila da ćeš zabraniti komentare, kada ono:). Novinari su glasonoše, prenose ovu ocrnjenu stvarnost bez dotjerivanja, bez uljepšavanja, i zato se narod ljut, jer nije uljepšano. Boli ih što je stvarnost tako ružna

    avatar

    21.05.2010. (23:52)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    Najprije trebamo naučiti počistiti pred vlastitim vratima odnosno sami se ponašati u skladu s nekim pozitivnim vrijednostima. Od kritiziranja drugih nikad ništa. I da ti pravo kažem pun mi je toga.

    avatar

    22.05.2010. (00:36)    -   -   -   -  

  • wall

    uspješni u HR su dokazali svojim primjerom, kako u Zvjerinjaku uspijevaju zvijeri, jer se ponašaju prema pravilima džungle,a ne moralnim standardima nekog društva koje je evoluiralo. oni, koji (pr)oglase da su pripadnici, sljedbenici nekog, bilo kakvog ustroja,grupe,pripadanja, kao npr crkvenjaci i vjernici-trebaju se pridržavati tih svojih prihvaćenih normi (10, 5, ili barem 2 zapovijedi-ne ubij, ne ukradi) i ova će zemlja procvjetati. u zemlji od 90 vjernika, mi mali ostali ne možemo (po)griješiti.

    avatar

    22.05.2010. (09:12)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Tvoja zadnja rečenica sve govori, nema se što tu nadodati.
    Pozdrav:))

    avatar

    22.05.2010. (12:51)    -   -   -   -  

  • jezdi

    I tak ti ja u zadnje vrijeme idem na jogu (ne pitaj) i tamo bih se trebala kao nešto samoosvjećivati and stuff'n'shit. Instruktorica postavlja neka zajebana pitanja, a mi bi trebali posegnut u sebe i sagledat se od iznutra. Bogme sam samoosvijestila neke stvari, a između ostalog i to da sam užasno judgmental! Zapravo sam se ful razočarala sama nad sobom, koliko sam u stanju na brzinu nekog osuditi i prikopčati mu neku naljepnicu na temelju onog što ja mislim da je ispravno i kako treba bit. A da pojma nemam o detaljima situacije i o toj osobi. I da me se sve to zapravo uopće ne tiče. I da ja zapravo nemam niš od toga da nekog osudim. I da mi zapravo uopće nije jasno zašto onda imam potrebu to raditi. Sad kad sam to samoosvjestila, sad sam se malo skulirala. Ljudima je dovoljno teško u životu i bez toga da u mojoj glavi dobivaju ružne naljepnice. A s moje strane je to zločesto i nepotrebno i sigurno ne donosi nikakvu lijepu karmu. Jedino što iz toga može proizaći jest da će mi se dijete drogirati s 15 godina, iako ću mislit da nisam ništa krivo napravila u odgoju istoga ili da će se jubavnajveća prometnuti u alkoholičara koji će me tući, iako sam mislila da se meni to sigurno ne može dogoditi. Jebote, prije te joge sam mislila da sam dobra osoba. Go figure :)

    avatar

    22.05.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ali kad se ne može bez malo osuđivanja...

    avatar

    22.05.2010. (13:59)    -   -   -   -  

  • s

    Novinari pišu ono što ljudi žele čitati. Što prljavije to slađe. Ne može jednostavnije od toga.

    avatar

    23.05.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ...zajednička mana i dobrog i lošeg suca je ta što obojica sude... pozdrav :)...

    avatar

    23.05.2010. (13:56)    -   -   -   -  

  • Sobarica

    “You must be the change you want to see in the world.”

    avatar

    24.05.2010. (00:43)    -   -   -   -  

  • MANAH

    HRsvijet POKRENUO PETICIJU PODRŠKE KREŠIMIRU MIŠKU

    Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010 23:51

    Revoltirani istupom hrvatskog znanstvenika Dejana Vinkovića, koji se ničim izazvan obrušio na odličnu emisiju "Na rubu znanosti", odlučili smo pokrenuti akciju podrške voditelju emisije Krešimiru Mišku. Njegova emisija između ostalog razotkriva i tajne planove masonsko-iluminatske svjetske elite te razobličuje svu farsu koja stoji iza mantre naših pseudopolitičara, kako ulazak Hrvatske u EU nema alternative. S Krešimirom Miškom se mi na HRsvijetu, u pogledu dosta pitanja razilazimo, ali ove dvije vrlo važne stvari koje sam nabrojao su nam zajedničke, pa je to dovoljan razlog da pokrenemo ovu peticiju, za koju se nadamo da će je veliki broj naših čitatelja i potpisati. Peticiju možete potpisati pod ovim linkom:

    http://www.gopetition.com/online/36545.html

    Inače, hrvatski znanstvenici su već jučer pokrenuli peticiju protiv emisije "Na rubu znanosti", koju je već potpisalo 130 ljudi. Njihovu peticiju možete vidjeti pod:

    http://www.gopetition.com/petitions/the-edge-of-science.html

    Krenimo i mi, pa ćemo vidjeti tko će u konačnici imati više potpisa!



    HRsvijet

    avatar

    25.05.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • Dies illa

    Osuđivanje je najdraži narodni sport, neovisno o narodu koji osuđuje. Novinarstvo nije zanimanje kao što ni novinari nisu izvjestitelji, bar ne više. Pisati reportažu/feljton/članak jer će se prodati nije novinarstvo ili izvjestiteljstvo nego marketing. Netko tko slika nečije gaćice i ispale bradavice nije fotoreporter nego voajer. Mediji kao takvi su amoralni, kao i većina sredstava kojima se koristimo, ono za što ih koristimo daje im moralnu dimenziju.

    avatar

    10.06.2010. (00:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...