Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • luki 2

    Ajoj, ajoj! :((((( I mene je jako rastužilo....A tek fotografiranje umjesto pomoći :((((( Užas!
    Mani-ekscentrična, dobra, vesela, puna duha i energije...Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    19.05.2010. (00:01)    -   -   -   -  

  • marxist

    Koliko vidim tragedija je spriječena - pit bulovi neće više nikog napasti ...

    avatar

    19.05.2010. (23:48)    -   -   -   -  

  • plava

    A tocno na koji nacin je fotograf trebao pomoci? Izaci iz auta i pomaziti pse ili njezno potjerati bika (ako je to uopce bio bik jer mene vise podsjeca na kravu) .

    avatar

    20.05.2010. (12:42)    -   -   -   -  

  • monastic

    jako pametno bi bilo izaći iz auta po kamenje kako bi se otjerali gladni pitt bulli. ako se ne boje bika, jako bi ih uplašilo bacanje evntualnih kamenja. moguće da je fotograf vlasnik pittova ali je očekivao drugačiji ishod. uopće ne kužim kako je ovaj bik bez rogova uspio usmrtiti dva pitta.

    avatar

    22.05.2010. (23:52)    -   -   -   -  

  • fidelspeaking

    meni zgleda sve čudno bik tak statičan a psi lete ko ispaljeni. ja sam se jednom zaletio na pit bulla ali sam odustao kad sam skužio da to nije dijete nego drugi pas. nije to sam tak napasti 2 pit bulla s kamenjem mogo bi ti bit pojeden. to je ipak bik vide mu se jaja. nije mi jasno kak ih je ubio baš oboje bez rogova pa je tu možda i neka bolesna spika iza kao što je to napomenuo monastic!

    avatar

    23.05.2010. (21:20)    -   -   -   -  

  • ergarac

    Svim kućnim ljubimcima treba staviti čip sa podacima o vlasniku . Treba prijaviti sve koji drže
    životinje u stanu da bi se znao vlasnik psa jer više od 70% ljudi izbace ljubimca na ulicu - kad im DOSADI!. Dosta više kompleksaša koji svoju neizgrađenu osobnost nadomještaju potencijalno opasnim životinjama. Stvarno dosta!

    avatar

    26.05.2010. (14:37)    -   -   -   -  

  • jelen

    Fotke su vjerojatno neka namjestaljka...

    Drugo je pitanje postojanja opasnih pasmina pasa. Nazalost to se nikako ne moze rijesiti, ne znam zasto, pitt bullovi imaju vise prava od ljuskih bica. Meni to nije recept za prosvjetljenu buducnost.
    Moj stav je da opasne pasmine moraju biti zakonom zabranjene, zivotinje odmah oduzeti vlasnicima i ukloniti, vlasnike i preprodavace ostro kazniti.

    avatar

    26.05.2010. (17:26)    -   -   -   -  

  • sed

    Hehehehehehe jebene beštije mrtve! Bik božanstvo -pobjednik! tako treba proći isvatko tko podcijeni Apisa! (Ili precijeni svoje mogućnosti....)

    avatar

    31.05.2010. (09:00)    -   -   -   -  

  • Fazlija

    Bok, odlican ti je blog, a ove fotke su smijesne. Nije to nista strasno, takve stvari se (mozda) dogadjaju u prirodi. Malci su iskazali hrabrost, ali ih je bik rasturio. Mozda je sve i namjesteno, jer se psi nikada ne bi borili do smrti. A i izabrali bi manji plijen (macku, lisicu, stakora, tvora, zeca i sl.). Uglavnom, smijesno...

    avatar

    19.06.2010. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...