Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • CroSirmium

    Bleiburg će se ponoviti! Neka ovo moje predviđanje budućnosti netko zabilježi, pa bismo mogli usporediti s drugim procjenama. Hrvatski vrhovnici rade multiplicirane pogreške svojih komunističkih prethodnika, srljajući u Zapadno-balkansku Uniju (YU minus Slovenija plus Albanija) i vjerujući u iskrenost EU-elite. No, poznavajući mentalitet i političke opcije naših susjeda (prije svih Srba), ne mogu se oteti dojmu da se radi o totalnoj reviziji povijesti kako bi se izvukla maksimalna korist. Ako Hrvatska zaboravi Bleiburg, na najboljem je putu da se isti ponovi još jednom, kad se bude raspala ili EU ili Zapadno-balkanska unija.
    Oj, budi svoj...

    avatar

    14.05.2010. (17:31)    -   -   -   -  

  • Marijan

    @CroSirmium

    Bleiburg će se ponoviti baš prilkom ulaska Hrvatske u Zapadni Balkan - Jugosferu, ne nakon toga. Poslije bi krvolocima bilo kasno...

    avatar

    15.05.2010. (16:29)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Dobar i prigodan!
    Pozdrav!

    avatar

    16.05.2010. (22:34)    -   -   -   -  

  • Pipo

    Evo nešto slikovitog iz zbirke radova:

    Ubij, zakolji, da Hrvat ne postoji!

    http://www.hrvati-amac.com/images/cetnickikoljaci.jpg

    avatar

    16.05.2010. (23:23)    -   -   -   -  

  • anto

    "što je više kleveta i laži Tito nam je miliji i draži"
    to ti je prava istina sinek moj dragi, sa svim ostalim teško ti se nositi i sam znaš. jedino što možeš je prosipati žuč, prditi u prazno i to ovak na blogu pa je time tvoja frustracija veća. inače tekstovi su ti obična papazanija, to više ne prolazi ni kod starih zadrtih ustaša a kamoli kod današnjeg puka.

    avatar

    18.05.2010. (18:37)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto (možda đapić, hahaha;)

    Upravo zbog ovakvih poput tebe su moji tekstovi i namijenjeni, naime, radi prosvjetljenja, a puk se ne mora uvjeravati, puk zna istinu, stoga sam ti ja pučki tribun:)

    Ćao mi je što ti to moram reći ali frustraciju si ti pokazao svojim komentarom i ako je to sve što znaš reć i tvrdit, onda si uzmi ručnik jer piškiš u vjetar;))

    Pošto te moji tekstovi nisu prosvijetlili morat ću nastavit sa pisanjem ovoga bloga - sve do tvoga prosvijetljenja, dečec moj!

    Dakle, ako je to sve što možeš reć na temu Bleiburga, onda si se tek probudio iz zimskog sna:)

    avatar

    18.05.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • anto

    jer ti znaš išta nego ponavljati moje riječi poput piškenja u vjetar, dečec moj......a i kako bi lik poput tebe mogao imati duha!!! da ga ima nebi pisao papazanije i pretvorio se u skribomana. ja frustriran, ako ti veliš onda nek je tak hehehehehe.
    a kaj se ima reć o bleiburgu, da ti spominjem neradničke budaletine u crnom?
    nije đapić...a jel to onaj što vas je sve skupa dobro izjebo, namagarčio i debelo vam se još i dan danas smije?!
    čuj lako je sam sebe nazvati pučki tribun. vidi se da nemaš pojma o puku i kako razmišlja. al dobro ak si ti samozvani tribun, a jesi, samo i ostani.

    avatar

    19.05.2010. (20:19)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto (đapić;)

    Rekao sam ja da si pao s kruške kad je to sve što znaš reć na temu "Bleiburg". Da imaš obraza, posramio bi se.

    avatar

    19.05.2010. (22:06)    -   -   -   -  

  • anto

    što se još ima pričat o ustaškom heppeningu ili ti derneku, koga još briga za te budale.
    mogu li sad nazad na krušku? plizzzz

    avatar

    20.05.2010. (10:38)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto (đapić)

    Naravno da možeš nazad na krušku, jer nije post bit posta o bleiburškoj komemoraciji koja, usput rečeno, ne predstavlja nikakav ustaški dernek, tukac jedan, a kad je riječ o ustaškom derneku onda se obrati SDP-u i HDZ-u koji su godinama imali ustaški dernek u koaliciji s Antom Đapićem. Komunističko-partizanske derneke imaš u Kumrovcu i svakodnevno na televizijama i u tisku, u uredu predsjednika Republike, na Iblerovom trgu, u Hrvatskom saboru, u Jasenovcu itd.

    avatar

    20.05.2010. (14:35)    -   -   -   -  

  • anto

    kaj sad spominješ kumrovec, pitao si me jasno i glasno što imam reć o bleiburgu i ja sam reko ustaški dernek i nemožeš me zbog toga zvati tukac, to je samo moje mišljenje. i jebe mi se za sdp ili hdz lopove, a za đapića još manje. samo sam bio primjetio da te đapić godinama jebe i da si zbog njega nemiran. nasamario vas je sve. ispali ste smješni i to je jedina istina.

    avatar

    20.05.2010. (14:53)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto (đapić)

    Mogu te zvat tukac jer samo tukac može takvo što reći, pa bilo to i mišljenje ali mišljenje ti je na tragu ponavljanja papagaja onoga što čuje na tv, ali dobro, bolje ikakvo mišljenje nego nikakvo.

    Mene Đapić inače ne "jebe" (da koristim tvoj balkanski izraz), ako onda je obratno, i "jebe" on cijelo društvo u RH kako ja vidim, dakle i tebe, hahaha jer mjesto bi mu trebalo bit iza brave kad bi bilo poštenja u ovom "jebenom" društvu!

    avatar

    20.05.2010. (16:48)    -   -   -   -  

  • eppur si muove

    Napokon!

    Jučer, 19. svibnja, je Zastupnički dom rumunjskog Parlamenta izglasovao Zakon o lustraciji, čime se ova zemlja pridružila još nekim drugim europskim zemljama kao što su Poljska i Njemačka, a koje su već poodavno pravno regulirale to pitanje. Odluka je u parlamentu donesena sa 203 glasa za i samo 40 protiv. Zakon obuhvaća vodeće ljude Rumunjske komunističke partije i visoke dužnosnike u državnim službama i pravosuđu, od aktivista u propagandi do osoba u diplomatskim i konzularnim predstavništvima, od partijskih sekretara do vojnih zapovjednika. Osobe na koje bi se Zakona o lustraciji mogao odnositi se moraju u roku od 30 dana od stupanja na snagu o tome pismeno očitovati, a ako se utvrdi da se zakon stvarno na njih i primjenjuje ne će se moći kandidirati na niz političkih i rukovodećih funkcija u razdoblju od pet godina.

    Još samo da doživimo ovo i u Hrvatskoj i bit će veselja.:)

    avatar

    20.05.2010. (18:20)    -   -   -   -  

  • anto

    jebe tebe on, jebe jer ga nebi spominjo non stop. te iste balkanske izraze sam ovdje kod tebe vidio samo što ih ti, zamaskirani gospodin, počinješ koristiti kad izgubiš živce. nemoj mi imputirati gdje sam ja i što čuo ili što znam o dernecima ustaškim. zašto misliš da je samo tvoje mišljenje mjerodavno i istinito. to mogu tvrditi samo budale.

    avatar

    20.05.2010. (20:36)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto (đapić)

    Ne dragi Anto, ne tvrdim da je smao moje mišljenje mjerodavno, ali sigurno da je nekulturno kad o jednoj komemoraciji govoriš da se radi o ustaškom derneku jer to kao prvo nije istina, a kao drugo je bezobrazno uopće reć jer se radi o žrtvama, ali tebi se "jebe" za komunisitčke žrtve i zato si nervozan i drzak, ali to neka ide na tvoju savjest ako je uopće imaš!

    avatar

    20.05.2010. (20:53)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @eppur si muove

    Rumunji su se izgleda pokazali razboritijima od nas Hrvata kojiimamo domaćih izdajica na izvor, ali i Makedonijela je donijela lustracijski zakon, a donijet će ga i Hrvatska, jer nisu Rumunji to sami od sebe učinili jer i oni su puni komunjara, nego zato što je to nepisano pravilo u Natopkatu i NATO to zahtijeva jer ne žele sutra, ako dođe do konflikta s Rusijom, imati saveznike koji namiguju Moskvi, stoga će i ova udbaška "Hrvatska" morati svoje komuniste i udbaše hitit na smetlište povijesti!

    avatar

    20.05.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • anto

    evo opet nemaš duha, opet ponavljaš za mnom. kaj bi ja bio nervozan, imam razloga za bit nervozan?i ja da to neznam!? vidi, vidi. sad si i psiholog. da dobro si rekao, jebe mi se za te žrtve. jer me dan danas koče svi koji izigravaju žrtve i kukumaču za tim prokletim ratnim i poratnim vremenima i isti ti mole boga da mira nikad ne bude. zgadilo mi se više živjeti okružen sa jebeno, jebenim (nadam se da sam dovoljno balkanski jasan) ustašama, partizanima i njihovim rođacima koji, kako sam ti već gore napisao, siju mržnju i žuč. poslije toga valjda dolazo na red domovinski rat sljedećih 50 godina i samo se pitam gdje je kraj.
    ali ne pitam tebe, već sam sebe, pa sad i ne očekujem tvoj odgovor jer ga već unaprijed znam.

    avatar

    20.05.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • anto

    da ne zaboravim, po ovome si i ti nekuturan jer si mi spomeno, citiram te
    "Komunističko-partizanske derneke imaš u Kumrovcu i svakodnevno na televizijama i u tisku, u uredu predsjednika Republike, na Iblerovom trgu, u Hrvatskom saboru, u Jasenovcu itd".
    dakle ti smiješ u tom kontekstu spominjati jasenovac!? dvostruka mjerila!!!!

    avatar

    20.05.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto

    Ti si jedan površan tip čovjeka koji ne vidi dalje od svog nosa!
    U Jasenovcu je partizanska rulja izviždala Kosoricu, a zbog čega?? Pa zar ona nije "njihova"? Ispada da ako si sao malo za Hrvatsku, ne pašeš toj rulji, ali to je problem rulje koja nema u sebi ništa drugo nego mržnju, a lažu čim zinu!!
    "Kumrovec" je tipični primitivni balkanski dernek na kojem se hvali zločinca Tita, ,dok u Bleiburgu nisam nikad čuo da se hvali Pavelića, i još k tome imamo Trg maršala Tita, a bome Trg poglavnika Pavelića nemamo (i ne mislim da ga trebamo imat ali dvostruka mjerila imamo), zatim, imamo Trg žrtava fašizma, ali ne i Trg žrtava komunizma - što je to nego dvostruka mjerila, licemjerje, i imamo ex-komuniste u svim strukturama vlasti, nacionalista nema nigdje u Hrvaskoj na vlasti, niti neke posebno demokratski orijentirane ljude nemamo u našim vlastima - sve je to licemjerno i predstavlja dvostruka mjerila!!

    avatar

    20.05.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • anto

    kak ti veliš, ja sam svoje rekao i stojim pri tome pa makar se to zvalo "površnim". ali vidim ti ja puno dalje od svog nosa. kaj se moram opet ponavljat. sve sam napisao u komentaru iznad ovog za kojeg si se ti sad priljepio, dakle predzadnjem. i nemoraš meni pisati kilometarske rečenice objašnjavajući mi svoje zadrte stavove. rekao sam što mislim o partizanima i ustašama tako da mi nemožeš ništa nakalemit. i još nešto što očito neznaš, veliki broj ljudi razmišlja isto kao i ja, samo moraš izići iz svoje mračne sobe da bi to vidio.

    avatar

    20.05.2010. (21:25)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anto

    Opet ti moram reć da si površan jer ne vidiš uzroke pojava u društvu. I ja kažem da je previše priča o ustašama i partizanima, i znam da to ljude načelno smeta ali moraš gledat tko nameće takve priče, ne valjda ja. Tko rehabilitira Tita i relativizira njegove zločine?? Je li netko u vlastima rehabilitira Pavelića možda?? A to što ljude smeta priča o ustašama i partizanima, a nisu osjetljivi na pojave neokumunizma znači da su vladajući ex-komunisti u posljendjih 20 godina uspjeli društvo tako medijski izmanipulirat da reagira upravo tako kao što ti reagiraš, naime, nezainteresirano, iako je to pitanj etvoje budućnosti, samo što toga nisi svjestan, jer, ovakav trend koji vlada u društvu izravno uzima tebi tvoju sretnu ili sretniju budućnost, dakle, ne uzima ti je ja nego vlastodršci koji su stvorili takvo bijedno ozračje u društvu u kojemu nitko nikome ništa ne vjeruje, a inače, antikomunističkih stajališta, koja imaju demokratsku pozadinu, gotovo da i nema u javnosti nego se forsira antifašizam koji je u našim prilikama maska za komunizam i partizanštinu.
    U mračnoj sobi se dakle nalaziš ti, a ne ja, smao što sam tako dobar pa ti omogućavam kroz besplatno znanje na ovom blogu da progledaš i izađeš iz mraka na svjetlo!
    U svakom normalnom društvu bi se osuđivao komunistički antifašizam, samo naše društvo nije normalno nego je izvitopereno zahvaljujući prokletim komunistima koji su danas poznato kao "bivši komnunisti", a inače nose lažni identitet "socijaldemokrata", "konzervativaca", "liberala", "pravaša" itd.

    avatar

    20.05.2010. (22:02)    -   -   -   -  

  • Zd

    Pozdrav @ CBK, samo da se javim, čitam i pratim. Ovaj tvoj @ Anto je prava pravcata tukčina za potpeku, ništa ga ne zanima osim njega samog pa se našao prozvan da tebe optužuje, a ne one za koje bi trebao i to s razlogom reći da su zadrti i pokvareni. Ponekad mislim da je to zato što je najteže optužit nekog poput sebe; vrana vrani...jednostavno u vrh politike se nemože probit pravednik, a zašto...zato što s takvim nemožeš tikve sadit pa je "beskoristan" !
    Lijep pozdrav
    Bog i Hrvati

    avatar

    21.05.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • neolina

    za sve sto je anto napisao ( olitiga nasrao, izrazimo li se njegovim balkanskim rijecnikom ) zd ima najbolji komentar - tukcina za potpeku hehe. doduse neprobavljiva tukcina, no...svakako je tukcina:)
    cbk, sta tebi treba da stim i s takvima, za potpeku, uopce raspravljas? u prvoj recenici koju je napisao on se izjasnio. dakle, ignoriraj ga...mozda budemo te srece pa ga u medjuvremenu peka poklopi :)

    avatar

    21.05.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • anto

    šta je neolina i zd našla krpica zakrpicu, a tukcu ili tukčini, kako vam drago, soli na rep hehehehe.
    zd dolaziš na ovaj blog izgleda samo onda kad ne opanjkavaš cbk-a po drugim blogovima?
    a ni neolinica nije puno bolja, ne dolazi da bi prokomentirala post, već samo kad bi se malo svađala, postala je prava babetina.
    što fali potpeci, to je bolje nego da se ko bidna nesretnica neolinica bacakam i prevrćem na ražnju cijeli jadnički životić, koji vodi u ovoj groznoj crvenoj zemlji.

    avatar

    21.05.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • Zd

    Pozdrav draga Neolina :)
    Slušaj opanak jedan, što ti upoće znači taj izraz tukac moj dragi, opet bježiš ispod peke :)
    Neće ići :)))

    avatar

    22.05.2010. (00:02)    -   -   -   -  

učitavam...