Komentari

crapper.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • grešnica i vila

    Veliki pozdrav ostavljam

    avatar

    13.05.2010. (11:15)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ali ne misliš li da pisanjem post o nekome nebitnom kao o toj ženi ne činiš ipak neku vrstu reklame? meni ide na kurac što ja uopće znam ko je ona... ne čitam ta sranja a opet znam, neizbježno mi je jebote. I koji ću kurac sa tom informacijom da mi je znat?

    avatar

    13.05.2010. (23:49)    -   -   -   -  

  • mina

    sve te dodatne informacije o potpuno nebitnim personama lako se mogu izbjeći ne čitanjem takvih članaka
    ova usporedba s ciganom je sasvim nepotrebna

    @neverin, ajme ajme kakvi su to vulgarizmi ccccc

    avatar

    14.05.2010. (01:17)    -   -   -   -  

  • project mayhem

    @ neverin: zatvaranje oči pred problemom (a to problem defintivno jest, jer vodi u neke druge, ozbiljnije stvari), ne znači da će on nestati...
    @mina: nema autocenzure :)

    avatar

    14.05.2010. (02:33)    -   -   -   -  

  • mina

    @project, ne treba ni biti autocenzure :) mislim da je konačno vrijeme da ljudi progovore ali u ovom slučaju si uvredio cigane a ne dotičnog...uglavnom pretpostavljam da si se samo pomalo nespretno izrazio :)

    avatar

    14.05.2010. (13:23)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    hehehe, dobro sam se nasmijala ovome :)))

    avatar

    14.05.2010. (17:24)    -   -   -   -  

  • PRIČALICA

    danas je subota, izuzetno topao i sunčan dan. upravo sada nešto prije 15.00 sati, na poznati zagrebačiki plac u centru grada, ušetali su ni više ni manje nego Barica i Štef. Taj svima poznat par penzionera,namrgođenih lica kretao se uzduž i poprijeko po placu. Vrlo je vjerojatno da su lica namrgođena zbog toga, što ni kumice ne ostavljaju više otpatke kao nekada. Stoga će Barica i Štef ovaj puta biti zakinuti za glavicu salate i pola grincajga. Da stvar bude još gora Štef je u ruvi držao neki izgužvani papir. Na momente su on i Barica bacali poglede prema tome papiru. Iz pouzdanog izvora znamo kako su prije par dana viđeni ispred jedne banke izuzetno nesretnih lica, gdje su jedno drugo grlili i plakali na ramenu. Pretpostavlja se kako im je oduzeta hipoteka na kuću, te je ovaj papir u Štefofoj ruci možebitna deložacija.

    Nekako baš u isto vrijeme zagrebačkim placom , prošetala je i poznata ostarjela manikenka Jalža koja je porijeklom iz Špišić Bukovice. Rijetke prolaznika prošle subote počastila je svojim poderanim hulahopkama i pomalo teturajućim hodom, što je definitivno bio znak prošlodnevnig pijanstva. Za ovu se pak subotu odlučila na ocufanu kratku kožnatu suknju, koja je otkrivala njene venama ispucane noge.Uz tu prekrasnu kombinaciju, odlično su joj pristajale i msanice ispod očiju, koje je vjerojatno zaradila "padom niz stepenice".

    avatar

    16.05.2010. (15:29)    -   -   -   -  

  • project mayhem

    tako nekako otprilike... :) al tko želi takve vijesti?

    avatar

    16.05.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • PRIČALICA

    ja :) ja volim crnjake :)

    avatar

    25.05.2010. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...