Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • fotelja

    svit je tužan, i tu nikad neće bit pravde. šinjorina, suosjećam s tobom :(

    avatar

    11.05.2010. (12:41)    -   -   -   -  

  • cane

    jest,čini se da je vrijeme rasparivanja.i da,najlipše je isplakat se

    avatar

    11.05.2010. (16:32)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    Mislim da ljudi u velikim gradovima gdje im je omogućeno više prostora za kretanje s biciklima više cijene ta dvotočna vozila. Ne samo što su zdrava nego i što svaki bicikl ima djelić duše svoga vlasnika. I to je ono najljepše :-D

    avatar

    11.05.2010. (21:59)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ajoj - žao mi je! :(((( Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    11.05.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    smradovi! al brek mi je jednom pričo (il sam to samo usnio?) da su mu maznuli ponija a onda ga je idući put vidio na slici u crnoj kronici ispod kamiona. oni koji kradu jeftine bicikle ne zaslužuju ništa drugo.
    kupit ćemo novi

    avatar

    12.05.2010. (01:12)    -   -   -   -  

  • vaki

    Dudove, moje misli su s Herkulesom...

    avatar

    12.05.2010. (01:45)    -   -   -   -  

  • maligan

    sagradit ćemo još stariji i ljepši... Dudove, glavu gore. ako se vrati, tvoj je. ako se ne vrati nikad tvoj nije ni bio. .. kaže stara indijanska poslovica.
    šala. nadam se da negdje čeka da ga vratimo u stado.

    avatar

    12.05.2010. (12:08)    -   -   -   -  

  • fotelja

    Za početak da si dodijelim najgadniji najsmrdljiviji minus koji postoji, jer sinoć nakon prejebengog koncerta secret chiefs 3 nisam otišla jebat njihovog bubnjara, Chesa Smitha. Ono što me zabrinjava je i to da Cice tvrdi kako seksi barba jako sliči čika Canetu - kome je dosadno, neka gugla pa može sam procijenit. Meni osobno izgleda kao retardirani apolon, posebno dok poluotvorenih usta mlati onu najvišu činelu. Jao.
    Kao kaznu za sinoćnje nejebanje, danas sam tri (brojkom: 3) puta pokisla u roku od sat vremena, zahvaljujući takozvanim kratkotrajnim pljuskovima koji su eto odlučili pljuštat baš u onih sat vremena kad ja moram ić u grad obavljat pizdarije. Da stvar bude još bolja, sinoć sam opet eksperimentirala s miješanjem alkohola i nema tog aspirina koji mi danas može pomoć. Možda i bolje, tako da večeras u močvari ne moram opet pit (za dokoličare i posvuduše: svira peach pit i upad je besplatan).
    I za kraj da čestitam ročkas našoj jednoj i jedinoj Kokili. Iako mnogi tvrde da je kugla najsavršenije tijelo, mi dobro znamo da se ipak radi o Kocki. I to ne samo radi guze.
    Pusa svima koliko vas ima!

    avatar

    12.05.2010. (14:24)    -   -   -   -  

  • Dudov

    A ja baš jutros pričam Babriji kako sam se zabavljala ne koncertu gledajući napaljenu Fotelju kako usnimava bubnjara i osmisljava načine kako da mu upadne. Bili su tu i neki pokušaji uvaljivanja njihovom tour manageru, ako se ne varam. Ali nije Fotelja bila jedina, prvi redovi su bili puni djevojaka koje su zatelebano gledale seksi barbu. I neka šinjorina koja je sjedila pored mene mi je rekla da se zaljubila. A da je dobar, au, je. Canetovsku ima šišku, ali to je to, i svakako ima podosta remetluka u sebi. I nije da ga nisam jutros guglala, studira je barba filozofiju. Zapravo, eto ti tri stvari koje ima zajednicko s Canetom - šiška, remeta, filozof. Foteljo, nisi li pomislila da je možda Cane tvoj (retardirani) apolon. A sad je i slobodan...

    avatar

    12.05.2010. (15:56)    -   -   -   -  

  • babrije

    In memoriam Herkulesu: bilo je to potresno jutro..inače jutrima, kada ja doručkujem, šinjorinina glava međju stabljikama orhideja, sneno ali veselo proviruje iz popluna..kada su još misli svježe a tijelo odmoreno, šinjorina ponajviše voli pričati o neobičnim spoznajama i idejama koje ju zaokupljaju..ja slušam i jedem svoje žitarice, promatram nebo i zgrade ćuskijeva djetinstva..no ovo jutro nije bilo takvo jutro..šinjorina je već bila budna, pokucala mi na vrata i tužno obznanila vijest..odvrtio mi se film: zadnjih nekoliko tjedana odlučila sam šinjorini popraviti herculesa da se u maniri caneta ne izlaže nepotrebnim opasnostima zagrebačkih ulica..tako smo hercules i ja u nekoliko navrata posječivali bisiklopopravljaonu, s drugih bicikala uzimali djelove i pokušali ga uz pomoć profesora ž. popraviti..stvorio se mali kult herkulesa koji smo samo profesor i ja znali cijeniti..divili smo se neobičnim rješenjima mehaničke prirode svojstvenim samo herculesu..između ostalog otkrili smo da hercules ima svog dugogodišnjeg stanara koji se smjestio u mickey mouse zvonu..mali, bijeli pauk..ali, dudov se boji pauka..tako da moja vijest o stanaru nije naišla na isto oduševljenje..mislim da je tada sve krenulo nizbrdo..nakon što sam potjerala pauka (koji je odselio na kotač drugog bicikla) zvono više nije zvonilo isto a hercules je netragom nestao..moj post je sulud i ne znam kako ga završiti pa ću ga završiti (babrije)

    avatar

    12.05.2010. (16:32)    -   -   -   -  

  • I dalje neutješna Dudov

    aaaaaaaaaaa.. Babrije se svojom ganutljivom pričom pobrinula da ne bi seksi bubnjar gurnuo potresnu i tužnu vijest o herkulesu u drugi plan. Hvala svima na podršci u ovim danima tuge.

    avatar

    12.05.2010. (16:39)    -   -   -   -  

  • dr.

    onda bi pouka bila da se nikako ne smiju tjerati mali bijeli paukovi iz mikij maus zvonaca? (kad se radi o herkules biciklima ili općenito?) kolike nesrece moze donjeti jedan sasvim mali pauk!
    da nije možda cane protjerao nekog pauka sa svojeg američkog bicikla?

    avatar

    12.05.2010. (17:44)    -   -   -   -  

  • cane

    hm, pogledo sam tog chesa, ima nešto mog remetluka, to bogami stoji. al to samo pokazuje kako ćeš više jebat bubnjajući nego trabunjajući. a pauka nijesam tjero, jer, što je možda veći grijeh, nemam ni bicikao.

    avatar

    12.05.2010. (18:34)    -   -   -   -  

  • k.

    zahvaljujem se svojoj konstanti fotelji na geometrijskom čestitanju! a što se tiče bicikala, to je jedino mjesto u kojem nam je robni fetišizam razumljiv.

    avatar

    12.05.2010. (22:25)    -   -   -   -  

  • cane

    kao blagi non sekitur, ako je kome do ljutog horora nek probat razbit jetlag ostajući budan gledajući trosatnu marketu lazarovu. nema tu jecanja ko s herkulesom, samo horor. (hm, trebali bi smisliti znak za onaj prolom smijeha iz očaja).

    avatar

    14.05.2010. (02:08)    -   -   -   -  

  • mg

    ajme meni ovdje ima divnih komentara za napravit dva tri posta. il minus za lijenost il plus za kvalitetu. zelim vam fantastican vikend. ja san unutri i jebem majku proljecu.

    avatar

    14.05.2010. (20:04)    -   -   -   -  

  • domagoj

    Ako herkules dodje u biciklopopravljaonu medju nogama nekog drugog vlasnika odmah cemo ga zatocit... A popravak ce herkulesu zatrebat neminovno vrlo skoro, ko sto je empirija pokazala... Pridruzujem se cestitkama kocki!

    avatar

    15.05.2010. (13:08)    -   -   -   -  

  • domagoj

    Ako herkules dodje u biciklopopravljaonu medju nogama nekog drugog vlasnika odmah cemo ga zatocit... A popravak ce herkulesu zatrebat neminovno vrlo skoro, ko sto je empirija pokazala... Pridruzujem se cestitkama kocki!

    avatar

    15.05.2010. (13:09)    -   -   -   -  

  • oksi

    rieliti ček: bicikl nije zivo bice i nemas mu kaj pjevati pjesme đonija češa. hvala.

    avatar

    16.05.2010. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...