Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • z

    Zvonac bi samo nadodao da je ovo bio za njega jedan vrlo poseban turnir jer su ga redom preslušali njegovi najbolji učenici - krenulo je sa najboljim karlovačkim, nastavilo se sa najboljim zagrebačkim i očekivano završilo sa najboljim velikogoričkim. Koliko god to bilo bolno toliko je bilo i slatko, jer dugo se radilo na tome da nove generacije dođu.

    avatar

    10.05.2010. (18:41)    -   -   -   -  

  • Business intelligence

    Gorica rules!

    avatar

    10.05.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • Lovro

    A Lovro bi htio napominjati da ga proganja byoyomi countdown :)

    avatar

    10.05.2010. (20:00)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Zvonac - Nekako se i ja eadujem i ispinjava ,e sreća kada vidim kako mladi kreću. Čimi ,i se da je stasala jezgra, a pomalo postaju svijesni sebe kroz ljepotu koju zovemo go, a ona je i puno šira od kamenčića koji se vide okom. Razumijem te prijatelju moj ... :)
    @Business intelligence - Go, Go, Gorica... tako smo znali koristiti naš slogan kada smo počeli sa prvim generacijama mladih gp-igrača u Gorici. Ustvari, dobri igrali foa su svi divni i dobri ljudi. Inače ne mogu biti dobri igrači goa. ... Pozdrav ... :)
    @Lovro - Ne daj se! Što je byoyomi; što je vrijeme, kada se nešto voli. Igraj i uživaj i vrijeme će se samo ukloniti. U savršenstvu vrijeme nijr komponenta. Tamo ih nema ... :)

    avatar

    10.05.2010. (20:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...