i ja volim dark čokolade,kako zadnje vrijeme nemam apetita, nekad samo to i jedem. uvijek za prirodno, mada je sad u njemačkoj izbila afera s "bio" jajima, moramo još kratko uživati kupujući kod naših kumica. ne znam što znači javno priznanje, euro ima vjerojatno najpopularniji blog, a uredništvo ga ne šljivi.
12.05.2010. (10:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam čokoladu, pa kad ne bi bilo prave možda bih jela i sintetsku, hehe... A što se slave tiče, s obzirom da se bacim znanošću naravno da bih voljela kad bih ostavila veliki trag, međutim danas nema velikih imena, toliko je znanost specijalizirana i takva količina informacija da više nema neke velike šanse, prije će se neki talent primjetiti u umjetnosti, zato samo naprijed...
12.05.2010. (14:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mislim...sintetička čokolada...pa užas:D ja se furam na neke divlje spike o zdravom životu, ali brate čokoladu ne dam:) ne može, moje :D što se tiče ostavljanja traga u svijetu...to valjda svi pokušavamo više ili manje uspješno
12.05.2010. (20:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nekako mi te zamjenske tvari ne leže, ali bih vjerojatno, kao i svaku drugu čokoladu, ipak probao. Za razliku od jedenja te silikonjare, knjigu ću po ovoj tvojoj preporuci staviti na "za čitati" listu. Što se same čokolade tiče, ne priznam ništa ispod 60%. a probao i esenciju (99%) i nije mi neka senzacija, bio sit ne čokolade već svega, a i nisam usta mogao otvoriti pola dana (dakle, mogla bi imati kvalitetnu primjenu). 5ÝquestionDD! Da nisi malo pretjerala? Darežljiva bila? Puno je pet posto. Tako mi se čini kad se osvrnem oko sebe i pogledam koliko je malo dobrih među onima koji bi to htjeli biti. Osim ako kvalitetu ne određuju mediokriteti sa svojim uprosječenim kriterijima. U tom, nazovidemokratskom slučaju slijedi debilizacija.
14.05.2010. (11:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne volim čokoladu, ali volim knjige, hvala na preporuci.
A što se tiče pitanja.... hm..... Nikad nisam razmišljala o tome da blogeri postaju planetarno popularni. Slažem se sa bookmarkericom - biti slavan i ostaviti trag - ne mora uvijek biti nužno povezano. Ja bih osobno voljela ostaviti trag ili, ako ništa, izbaciti dio sebe, pa da sam mirna. Ali kroz knjigu, ne kroz blog. :))) Ah, pusta maštanja.....
14.05.2010. (16:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
ja sam za prirodnu čokoladu, a i inače što manje prerađeno to bolje:) nisam baš ljubitelj PVC-a :))))
11.05.2010. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Nije me baš dojmila. Jedino mi je odlična soba prepuna uzoraka hrane i Mr. Potato?
Kaj ja znam, više volim čokoladu :-)).
11.05.2010. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
čokolada mi je dobra u kolačima, ovako je baš ne volim jesti...pa kako je jedem rijetko, ja sam za prirodnu
11.05.2010. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Volimo istu vrstu čokolade! :)))) Ja još obožavam i Lind čokoladu - mali komadić, i sasvim je dovoljno!
Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
11.05.2010. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
btw. hvala ti na komentaru za Marlo, napomenula sam u postu:)
12.05.2010. (10:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
i ja volim dark čokolade,kako zadnje vrijeme nemam apetita, nekad samo to i jedem. uvijek za prirodno, mada je sad u njemačkoj izbila afera s "bio" jajima, moramo još kratko uživati kupujući kod naših kumica. ne znam što znači javno priznanje, euro ima vjerojatno najpopularniji blog, a uredništvo ga ne šljivi.
12.05.2010. (10:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
saraja azra
pozdrav s otoka
12.05.2010. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Majstorica s mora
Obožavam čokoladu, pa kad ne bi bilo prave možda bih jela i sintetsku, hehe...
A što se slave tiče, s obzirom da se bacim znanošću naravno da bih voljela kad bih ostavila veliki trag, međutim danas nema velikih imena, toliko je znanost specijalizirana i takva količina informacija da više nema neke velike šanse, prije će se neki talent primjetiti u umjetnosti, zato samo naprijed...
12.05.2010. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
mislim...sintetička čokolada...pa užas:D ja se furam na neke divlje spike o zdravom životu, ali brate čokoladu ne dam:) ne može, moje :D što se tiče ostavljanja traga u svijetu...to valjda svi pokušavamo više ili manje uspješno
12.05.2010. (20:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brod u boci
Čokolada - moj najslađi grijeh ;-)))
Baš me zanima što to može biti BOČ...
14.05.2010. (10:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bolegr
Nekako mi te zamjenske tvari ne leže, ali bih vjerojatno, kao i svaku drugu čokoladu, ipak probao. Za razliku od jedenja te silikonjare, knjigu ću po ovoj tvojoj preporuci staviti na "za čitati" listu.
Što se same čokolade tiče, ne priznam ništa ispod 60%. a probao i esenciju (99%) i nije mi neka senzacija, bio sit ne čokolade već svega, a i nisam usta mogao otvoriti pola dana (dakle, mogla bi imati kvalitetnu primjenu).
5ÝquestionDD! Da nisi malo pretjerala? Darežljiva bila? Puno je pet posto. Tako mi se čini kad se osvrnem oko sebe i pogledam koliko je malo dobrih među onima koji bi to htjeli biti. Osim ako kvalitetu ne određuju mediokriteti sa svojim uprosječenim kriterijima. U tom, nazovidemokratskom slučaju slijedi debilizacija.
14.05.2010. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
Ne volim čokoladu, ali volim knjige, hvala na preporuci.
A što se tiče pitanja.... hm..... Nikad nisam razmišljala o tome da blogeri postaju planetarno popularni. Slažem se sa bookmarkericom - biti slavan i ostaviti trag - ne mora uvijek biti nužno povezano.
Ja bih osobno voljela ostaviti trag ili, ako ništa, izbaciti dio sebe, pa da sam mirna.
Ali kroz knjigu, ne kroz blog. :))) Ah, pusta maštanja.....
14.05.2010. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tamoya Sanshal
čokolada ke zakon
pozz
15.05.2010. (14:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...