Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • alexxl

    I ja ručao i odktmio, onak pošteno.
    Gledal sam jučer Milića u Italiji i Grčkoj.
    Fakat je Grčka deponij smeća, a i nisu baš neki radnici, hahaha

    avatar

    09.05.2010. (18:34)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    pozdrav ti topli ostavljam vijeruj mi da bih i ja voljela dobiti buketić cvijeća bez hrane jer moram na dijetu postovi su ti super sretno

    avatar

    09.05.2010. (19:45)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    ovo je neki zdravi stir fry ručak.

    avatar

    09.05.2010. (20:45)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ne bi rekao da je Grčka baš prljava, ali da je malo opuštena, e to je. Imao sam prilike vidjeti što je to tržnica uz jednu od većih svjetskih luka, i to ujutro, u 5, prije nego zapravo počinje raditi. Svašta nešto, ali i to meso (janjetina u mom slučaju) po kojem je prošlo tko zna koliko muha, na kraju, odlično je. Inače, nisam se dizao u 5. Tada sam se vraćao u hotel, malo osvježio, otišao na doručak, a nakon toga na spavanac. Ah da, bili su to dani ponosa i slave, da ne kažem nesputane mladosti. Ni žohari u jeftinom hotelu nisu predstavljali neki osobiti problem. Sve u svemu, Grčka mi je ostala u najboljem sjećanju, dapače, veselilo bi me ta sjećanja obnoviti :)
    IDeM ... dražeN :)

    avatar

    09.05.2010. (22:05)    -   -   -   -  

  • tita

    kaj si to kuhao ?

    avatar

    09.05.2010. (23:22)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Wooow cvijeće ili buket mi je lijep koji je dobila tvoja drugarica, vidiš kako ima pažljivih oko Tvoje drugarice, i ti bi joj mogao tu i tamo pokloniti koji buketić.....Tu ću stati, da ne bih dobila po nosu od tebe....))))

    Nisam bila u Grčkoj, u Rimu jesam, ono što ne vidiš, to te i ne dira. Može biti i vrhunski restoran, a da ne znaš koje bakterije hapaš...Ne opterećujem se sa tim nekim stvarčicama...:))

    avatar

    22.05.2010. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...