Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • teolog

    Povodom tristotog po redu teksta na ovom blogu, čestitam svima koji na bilo koji način pridonose kvaliteti sadržaja...osobito,uredniku! Doista, ima jako poučnih tekstova koji su vrijedni, a oni koji su izvještajnog tipa, nama koji smo daleko, omogućava da barem na neki način "dišemo" sa svojim rodnim krajem.Kada netko s ljubavlju čini nešto za svoj grad i druge, onda se to osjeti, a osobito kada motivacija nadiđe ponekad-jako zločeste komentare.....Riječ ima veliku moć jer stvara novu stvarnost koja poboljšava ili urušava međuljudske odnose. Zato moramo imati odgovornost prema napisanoj ili izrečenoj riječi...Riječ može ubiti drugoga..Ako se autor bloga trudi da bi nam prenio neke spoznaje, onda se mi moramo truditi NAUČITI kritizirati...jer ta vještina nije "bogomdana"....U prilog tome, reći ću još jednom (neki će mi opet reći da je meni lako izdaleka filozofirati) da treba kritizirati(razlikovati) dobre i loše ljudske čine, a ne pljuvati po samoj ljudskoj osobi (slika Boga je u čovjeku i ona ničim na ovom svijetu ne može biti narušena!) i to još izričito pisati pod pseudonimom.To je neznanje ili kukavičluk komentatora. Netko je rekao, a meni se čini istinitim, da Bog nije stvorio zlo nego da je zlo- manjak dobra.E pa, hajdemo sa svojim komentarima upaliti barem jednu svijeću, a ne vječno samo proklinjati tamu!Mi smo jedina bića koja mogu odabrati opciju i tako ovome blogu nadodati još ljubavi i kvalitete u sadržaju! Nadam se da ću čitati još puno dobrih tekstova!Čestitke uredniku, od srca! Pozdrav svim Vrgorčanima ma gdje živjeli, mislili ili voljeli!

    avatar

    08.05.2010. (23:19)    -   -   -   -  

  • objektivan

    Točno. Riječ ubija, a to radi urednik bloga. Odmah je izbrisao komentar vezan za sinošnju predstavu, a sam je započeo temu, jer se spomenulo njegovog ravnatelja, koji se kiti tuđim perjem. Branko nisi fer. Tekst nije bio bezobrazan, nego objektivan. Pretpostavljam da si samo izvršavao naredbu ali svejedno. Ionako svi sve znamo. Ponudite nešto djeci u školi osim urlika pedagoga.

    avatar

    09.05.2010. (08:09)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ne, komentar je bio naprosto glup i zato sam ga obrisao. Kako bi ti nazva tu dicu doli osnovci, jer su oni na starijoj grupi srednjoškolci. Nisi moga odolit da jednu lijepu čestitku našoj dici pretvoriš u političko prepucavanje, bez ikakve osnove i poticaja sa moje strane, i onda se u čudu čudiš u čemu je problem! Ako dosad nisi shvatio da ja radim samo po svojoj savjesti, a ne po ničijoj naredbi, onda si ili glup ili se takvim praviš.

    avatar

    09.05.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • osnovka

    branko prvo triba naučiti pravilno pisati lijepim hrvatskim jezikom. završio je faks, a još ne zna pisati. šćeta!

    avatar

    09.05.2010. (18:44)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Vrgi iskrene ti čestitke na dosadašnjem uloženom trudu i sve najbolje ti želim u budućem radu! :0)

    a ovo je mali prilog za jezičnu čistunku odnosno običnog šporkaćuna, čitati i učiti.

    avatar

    09.05.2010. (19:17)    -   -   -   -  

  • citedellateam.blog.hr

    Vrgorčanine kako si ti krenija pisat ovi blog sa kojim si doša do 300tog posta??? Valjda ti je neko pokaza od kolega pa bi bio red da ga se spomene!

    avatar

    10.05.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Šta je je! Već sam te jednom pohvalija zbog toga... Znanstvena knjižnica, popodne 14.11.2006... haha

    avatar

    10.05.2010. (13:08)    -   -   -   -  

  • signum

    Županijska cesta (ŽC) kod Vrgorca, zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, Ravča-Ploče, zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnim cestama: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče??
    Vrgorčaninu radi li se išta oko autoceste,ikakav foto izvještaj, informacije??

    avatar

    13.05.2010. (09:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...