Komentari

megakit.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kasja

    bilo je odlično!!!!!

    avatar

    08.05.2010. (11:14)    -   -   -   -  

  • ....

    Bio je to jedan divan pop koncert....složio bi se velik broj publike....

    avatar

    09.05.2010. (01:29)    -   -   -   -  

  • 69

    Upravo tako.Osim toga;
    -u organizaciji je uz Mocka bio i Amir Hodžić, zvan Muha
    -glazbenici koji su nastupali NISU 40-ak najboljih pulskih glazbenika, bilo je i u publici boljih pulskih glazbenika
    -OK je da bude šta više takvih svirki, apsolutno, ali nemojmo radit od toga ono šta nije.Rocka je bilo jaako malo, ponajboljih pulskih glazbenika još manje ... a pulskih rockera skoro pa nije ni bio.Zna se šta Rock u Puli i tko su tu legende ... Franko Krajcar??? MDAJ ... Da se napisalo bilo šta osim "dobar stari rock'nroll" nebi se bunio, ovako me smeta.Ej, TO NIJE TO, to je nešto drugo.

    avatar

    10.05.2010. (12:13)    -   -   -   -  

  • ujža

    slažem se sa "69".u potpunosti.Dotični Franko nije nikad bio rocker i još manje zaslužuje da ga se tako oslovljava..čestitam "69"

    avatar

    11.05.2010. (22:15)    -   -   -   -  

  • ivana

    Poštovani

    s dužnim poštovanjem, ovo je studentski blog koji objavljuje izvještaje sa svih događanja u Puli raznolikog karaktera, apsolutno s nikakvom namjerom manjeg uvažavanja nekih drugih glazbenika ili nešto slično tome...izvođači su navedeni koji su sudjelovali, nabrojani, nitko posebno nije istican, tako da razloga za smetnju nema, što se tiče nekih pogrešaka to je ispravljeno, sutra objavljujem ispravak netočnog navoda da ne bude ljutnje...:))

    avatar

    11.05.2010. (22:54)    -   -   -   -  

  • 69

    Aha.Ok.
    Znam da je ovo studentski blog, čitam ga pa sam i to pročitao na naslovnici :).I sviđa mi se blog.
    Nebih rekao da "objavljuje izvještaje sa svih događanja u Puli raznolikog karaktera" jer ne vjerujem da stigne baš sve ;).
    Uopće ne mislim da ste svojim člankom "manje uvažili neke druge glazbenike" ili bilo šta tome slično... pa niste glazbeni kritičar ... srećom.
    Btw, izvođači koji su sudjelovali nisu "navedeni", "nabrojani".Dio njih je nabrojan.
    Nadam se da ćete moja reagiranja iskoristiti kao podstrek za uspješniji rad ... ljutnje, koju spominjete, nebi trebalo biti.

    avatar

    12.05.2010. (09:30)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Naravno da hoćemo , i zahvaljujemo na svakoj kritici i komentaru, sve je prihvaćeno pozitivno. Cilj grupe je poboljšati rad i način pisanja, a u tome nam najviše baš VI čitatelji i posjetitelji pomažete najviše, dapače, drago nam je da smo uopće usmjerili malo pažnju na nas i nadajmo se da ćete ostati u publici čitateljstva..:)...izvođači nisu nabrojani, točno, nabrojani su vokali uz pratnju orkestra...objavljen je ispravak izvještaja...i ubuduće ćemo pripaziti na točnost informacija koju izlažemo javnosti..btw što se tiče raznolikog karaktera, pratimo koliko god stignemo, nema nas dovoljno da bi pokrili sve što bi htjeli...čitajte i dalje i komentirajte, pozzz:)

    avatar

    12.05.2010. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...