,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>Tabula rasa ... ili "J**** zid na kojem ništa ne piše!"</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bergaz

    U Švedskoj uz takve betonske plohe puštaju puzavice da ih prirodno oplemene... Čak ih i (začudo?!) održavaju (okapaju, obrezuju, gnoje...)!
    - Je li takvo nešto ovdje ikome palo na pamet?
    _

    avatar

    03.05.2010. (11:56)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Taj dio nije baš naseljen. No, nikad se ne zna :-)).

    avatar

    03.05.2010. (22:20)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    U nedavnom prolasku kroz Beč snimih (jedva...) u vožnji primjer "rješenja" slične dileme na bočnoj plohi nebodera kao i detalj istoga...
    Da mi je to snimiti razlistano!
    _

    avatar

    04.05.2010. (00:21)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Na nakošenim padinama (vidi gornju fotku desno) zaista i raste nekakva puzavica, grmlje, što li ... no, na ovima potpuno okomitim zidovima (točnije, ispod njih!) uopće nije predviđen niti komadić zelene površine iz kojeg bi takvo što moglo rasti.
    Zaista šteta, jer bi se tu stvarno moglo nešto posaditi ... a i ideja o nekakvim zanimljivim muralima mi također nije strana, dapače!

    Usput, jedan moj prijatelj, inž građevine (niskogradnje), je uvijek govorio kako bi se okomitim stranicama podvožnjaka, mostova i sličnih objekata trebalo pribjegavati samo u najekstremnijim situacijama, a inače bi to sve trebale biti kosine prihvatljivog nagiba prekrivene zelenilom.

    avatar

    04.05.2010. (13:17)    -   -   -   -  

  • August

    This won't actually have effect, I suppose like this. here

    avatar

    28.06.2012. (18:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...