Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Poznanik

    Mi imamo Zakon o navijačima samo što se nažalost ni takav kakav je ne primjenjuje.
    I sve dok god se ne dogodi neki novi „Heysel“ stvari se na bolje neće pokrenuti.
    No tada će sve biti prekasno.

    avatar

    02.05.2010. (15:11)    -   -   -   -  

  • unsui

    problem je u tome što se ne razumije bit problema,
    licemjerno društvo krivi navijače,ali tih par pojedinaca nisu
    navijači nego huligani,s kojima ne žele imati posla ni njihovi roditelji,
    ni škola,ni policija,najlakše je nasrnuti na cijelu tribinu i optužiti ih sve
    da su divljaci,za ovakve stvari najodgovornija je policija koja tuče sve po
    redu a ne pita se tko je kriv,zašto se ne izoliraju huligani i ne zabrani im se
    dolazak na stadion,ako su huligani maloljetni treba pozvati njihove
    roditelje,kazniti ih novčano ili poslati u zatvor,onda ne bi privodili ubojice
    lukie ritza dva ili tri puta nakon što su učinili zločin

    avatar

    02.05.2010. (15:40)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    i gđa Kosor po običaju, kako bi alkari rekli, opet - promašilaaaaaaaaa!

    avatar

    02.05.2010. (15:55)    -   -   -   -  

  • Zakon ulice

    http://www.youtube.com/watch?v=w2b65SzqzDQ

    avatar

    02.05.2010. (16:13)    -   -   -   -  

  • Drazen

    bit problema je i drustvo i susutav. pocevsi od roditelja pa sve do zakonodavne i izvrsne vlasti. jednostavno zaklapamo oci pred problemom koji uzima sve veci i veci zamah a da toga nismo ni sami svjesni.

    avatar

    02.05.2010. (16:17)    -   -   -   -  

  • buha

    kriva je policija, krivi su profesori, kriva je država., krivi su roditelji.
    Samo klinci NISU krivi .

    avatar

    02.05.2010. (20:35)    -   -   -   -  

  • buha

    Posljednje iskustvo s klincima : održimo nastavu u prirodi na Jarunu, posjetimo na kraju crkvu Sveta mati slobode i krenemo kući . Odjednom se neka klinka sjeti da je zaboravila na Jarunu iPOD od 8000 kuna. I njeni iz razreda udri u dreku ,. iako druge klince čekaju već roditelji pred školom. Kada se NE okrenemo nazad , jer po mojoj procjeni nije bilo šanse NAĆI taj mobitel na plaži , di ga je ona zaboravila . KLINCI se osvete na autobusu i pokradu neke zastoriće i ukrase....
    Ovo je priča o našim klincima koji će sutra navaliti na policiju, profu, mamu ...
    glavno da Buljan Flander ima kaj za reč.

    avatar

    02.05.2010. (20:40)    -   -   -   -  

  • promatrač

    Nogomet ukinut na neko vrijeme jer ovo je postalo sve samo ne sport, sport je za civilizirane ljude a ne za divljake. Divljake udarit po đepovima i to tako da se neće oporaviti dvadeset godina i zabranit im doživotni odlazak na stadion.

    avatar

    02.05.2010. (21:19)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    slažem se s promatračem...

    kad sam bila u Londonu skužila sam u novinama kak piše kak smo rastistički uvrijedili njihovog navijača i kakvi smo divljaci i to je bilo napisano preko cijele stranice.. sumljam da će ne-bjelačka i ne-kršćanska Londonska populacija tak skoro k nama npr na more...eto ti turizma..sramota me bilo pričat hrvatski u podzemnoj kad sam to vidla...

    avatar

    02.05.2010. (22:07)    -   -   -   -  

  • promatrač

    http://www.24sata.hr/news/ostre-mjere-celicne-lady-uvele-su-red-na-stadion e/171300/

    avatar

    02.05.2010. (23:03)    -   -   -   -  

  • nobody

    POLICIJA IZAZAVLA NEREDE NA STADIONU !

    Ovo pišem, jer sam nakon 10 godina prvi puta bio na utakmici na tribinama na istoku sa svoja dva sina maloljetnika. Mirnu utakmicu isprovocirali su pred kraj prvoh poluvremena ulazak jakih snaga specijalaca na tribinu istok, navodno radi zapaljene bengalke...To je njihovo bahato ponašanje i deranje na navijače zamalo izmaklo kontroli jer je bilo puno djece na tribini istok. Upad specijalaca na tribinu istok pokrenuo je bunt navijača sa sjevera, a tamo su već stajali specijalci, koji su čekali kraj poluvremena i isključivanje TV kamera. I tada nastupa BRUTALNA akcija hrvatske policije koja je podsjećala na srpsku policiju za vrijeme JUGOSLAVIJE.
    Zanimljivo da se policija povlači sa sjevera nakon što je svih 15 minuta batinala djecu na sjeveru, policija se povlači prije uključenja TV kamera, a nastavlja divljanje odmah poslije utakmice i isključivanja kamera. Pazite ovu bestijalnost hrvatske policije. Po završetku utakmice kordon policije ulazi na sjevernu tribinu i upućuju ih dolje kroz onah stakleni toranj. Gledao sam kada su navijači mirno napuštali sjevernu tribinu iza njih je odjednom po naredbi njihovog zapovjednika POTRČALA POLICIJA ZA NAVIJAČIMA i stvorio se stampedo i bježanje.To im je i bio cilj STVORITI STAMPEDO, što bi se dogodilo da je u tom stampedu koji dječarac pao i bio pregažen radi ovakvog iživljavanja hrvatske policije. To je nedopustivo. Uvijek sam osuđivao navijače, ali ovaj put sam bio na stadionu i odgovorno tvrdim POLICIJA JE ODGOVORNA ZA NASILJE!
    Poslije utakmice krenuo sam prema svojem autu parkiranom uz crkvu sv Jeronima u Maksimiru, odjednom sam čuo krike iz šume a potom opće bježanje djece i curica pred policijom koja je sve redom batinala ne pitajući jesi li slučajni prolaznik.
    Tada sam zavikao da idem u auto i policija je srećom protutnjala pored mene sa dvoje djece s pendrekom u zraku. pRED MOJIM OČIMA batinali se jednog dječaka od 15-16 godina koji nije uspio brzo trčati i pao je a oni su 3-4 specijalaca svom snagom pendrecima udarali po tom jadnom dječaku koji je ispušatao bolne krike i vikao da nije ništa uradio...Šok moje djece je bio neopisiv! Upalio sam digačka svjetla od auta da osvjetlim brutalne specijalce i tada su uplašivši se svetala auta prestali batinati dječaka i otrčali dalje...Strava.. dječak je ostao ležati na travi uz bolne jauke i krikove..Tko je odgovoran! Odgovorno tvrdim POLICIJA JE ZAPALILA FITILJ NEREDA NA UTAKMICI! I to sam spreman svjedočiti pred bilo kim i bilo kada. Ovo da nisam vidio i doživio i dalje bih osuđivao samo navijače Dinama, a li nakon ovog POLICIJA NE MOŽE HODATI MIRNE SAVIJESTI NITI NOVINARI KOJI ŠUTE NA OVAKVO DIVLJANJE POLICIJE NITI ODGOVORNI U POLICIJI !

    avatar

    03.05.2010. (04:09)    -   -   -   -  

  • Claudine

    uvijek se moraju dogoditi neke kobne posljedice da bi počeli razmišljati o promjeni zakona. a sad ga budu sigurno još prije donesli kad treba spašavati državu....

    avatar

    03.05.2010. (08:49)    -   -   -   -  

  • Poseban Svijet

    Ma znam, gledam to već godinama, i pitam se u što se nogometni sport pretvorio, čini mi se u okupljelište huligana. Kako to čovijek može živjeti da narušava, uništava, ugrožava drugoga. Neznam!!!
    Sarina Mama

    avatar

    03.05.2010. (12:35)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Tzv.navijače(huligani,kreteni,degenerici itd.itd) koji rade nerede treba kazniti novčano,prisilni rad na smetlištu od 10god. i zabraniti pristup stadionu u krugu od 5km doživotno da više u životu neće pomisliti na utakmicu a ovaj gore nobody priča priče za malu djecu,i jasno da je policija intervenirala zbog zapaljene baklje,čudi me da vi niste a bili ste sa svoja dva maloljetna sina koja bi da je pala na njih bili ugroženi i nemojte pričati debilne gluposti da su tukli jadnog 15-godišnjaka, pih strašna stvar.

    avatar

    03.05.2010. (19:30)    -   -   -   -  

  • Mario

    Respect za policiju i hrabre poštene dečke iz interventne,da samo jedan dan provedemo na njihovu radnu mjestu vidjeli bi koje su to policijske "ovlasti".Huligani imaju veća prava,a po policiji odmah blačenje,a i kazne,jer nedaj Bože taknut nekog huligana il se obraniti.
    Pozdrav cijeloj Vašoj familiji,posebno slatkici Anji!

    avatar

    03.05.2010. (22:33)    -   -   -   -  

  • Đus

    nemoj me krivo shvatiti prijatelju, ali mislim da bolje ne treba očekivati.
    po meni je svatko tko plati kartu ili, ne daj Bože, put kada klub ide na gostovanje da bi gledao ovaj "nogomet" - osoba upitne inteligencije.
    a od takvih ne možeš očekivati normalno ponašanje.

    samo nek nama Anjči izgura 12-sti, sve ostalo je manje bitno...

    avatar

    05.05.2010. (09:27)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    U pravu si đus,a na ovakvim "utakmicama" ovakvim budalama fali jako puno enzima u štitnjači

    avatar

    05.05.2010. (13:03)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Žalosno, sigurno, ali je jednako i žalosno vidjeti kako policija udara na nevine gledaoce, samo se o tome u javnosti nerado piše, kako mi se čini...

    U nadi da se zdravstveno stanje male princezice opet poboljšalo i da će uskoro moći otići na predviđenu operaciju šaljem Vam srdačne pozdrave iz trenutno kišovite Švabije

    avatar

    05.05.2010. (13:55)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    ma kakve veće ovlasti?! policija već ima sve ovlasti koje i treba imati. što bi trebalo? pucati na sve što se miče, a da se ništa ni ne pita? policija treba hapsiti huligane i izgrednike, a sud je taj koji ih treba kažnjavati. ako treba, neka ih pošalju i na goli otok, ali policija nema pravo premlaćivati izgrednike. nisam nikakva navijačica, nogomet me ne zanima, zakone ove države apsolutno poštujem, ali sam na svoje oči vidjela kad je 5-6 policajaca u maksimirskoj cipelarila i pendrečila dečka koji je već ležao na cesti nepomičan. njegova fotografija je objavljena na zadnjoj stranici jutarnjeg ili večernjeg u nedjelju. u trenutku kad ga je policija napala on im je bio okrenut leđima, nije ih ugrožavao, nego je bježao. prije toga je gurao konetejner za smeće prema policiji, kao i masa ostalih na ulici, ne odobravam to, ali nije došao ni blizu policiji i nije im naudio. trebali su mu staviti lisice i strpati u maricu, a ne ga ovako životnjski mlatiti.

    avatar

    05.05.2010. (19:23)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    slažem se s buhom2, promatračem, ali i nobodyjem.

    avatar

    05.05.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Elementarne budale nikako ne mogu uvesti pametne promjene u ovoj državi pa tako ni u sferi navijačkih obračuna... IMHO

    avatar

    05.05.2010. (20:31)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Policija na konjima opremljena palicema sa elektro sokovima jedino moze zaustaviti podivljali raju!! Jutric iz prekrasnog suncanog Amsterdama!!Pozdrav Vama a maloj Anjici saljem bezbroj pusa!

    avatar

    06.05.2010. (09:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...