Komentari

artificiallife.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • hard-boiled wonderland

    Sve pohvale na 'japanskom' blogu. Očekujem i dalje puno informacija i slika!

    Izgleda da svaka zračna luka ima svoje specijalnosti, mi smo se na Heathrowu morali izuvati. :-)

    Znači letjeli ste Lufthansom? Stvarno neobično mjesto za WC. I inače se Japanci vole isključiti od okoline kad su u avionu ali ovaj čiča je legenda. :-)

    Nisam tako komplicirano doživio zračnu luku u Nariti a i Eure sam promjenio na prvom exchangeu koji sam vidio. Japanski WC, kinky machine, o da! Mala fontana za pse - preludo!

    Mislim da se ne isplati učiti kanjije samo za put u Japan, čak i oni translatori su gubljenje vremena. Bolje je prije puta (ili u hotelu) zapamtiti (ili si isprintati) imena dućana koje mislite posjetiti jer svaki je upečatljivo dizajniran - i nije svaki napisan na japanskom.

    Snalaženje po Tokiju zaista može biti komplicirano pogotovo ako ste se odlučili tek tamo pozabaviti orjentiranjem. Kad sam drugi put došao u Tokyo stvarno sam se već dobro snalazio i orjentirao prema neboderima i još nekim zgradama. Mnogi kvartovi su mi izgledali manji i jednostavnji.

    hard-boiled wonderland

    avatar

    02.05.2010. (17:39)    -   -   -   -  

  • lollipop

    Pa nije Narita komplicirana. I mi smo zamijenili pare na prvom exchangeu, ali smo 100 eura jer smo mislili da je u gradu bolji odnos. Ali nije bio, tako da smo mogli i sve na aerodromu. Znamo za drugi put :))

    avatar

    03.05.2010. (08:53)    -   -   -   -  

  • hard-boiled wonderland

    Drago mi je da misliš na slijedeći put! :-)

    avatar

    03.05.2010. (21:15)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    sugoi,ne : )

    avatar

    07.05.2010. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...