Komentari

alkemicarka-u-usponu.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mali brat

    Dobro došla u blogosferu. Dobro si uocila nove turisticke trendove u Makarskoj, koji postaju tradicionalni.Nastavit cu u stilu imena tvog bloga. Po teoriji i praksi razlikujemo aleksandrijsku protokemiju, arapsku alkemiju, te europsku duhovnu alkemiju Ali Makarska je dala svoj doprinos u turistickoj alkemiji, kako je ti dobro radno nazivaš -bageraj. U ovoj svekolikoj recesiji i krizi to je naša turisticka komparativna prednost i taj patent treba autorski zaštiti. Svima sretan 1. maj. Važno je da se (g)radi. I zato neka se vojska nezaposlenih u našoj lijepoj opameti i prione radu i našu domaju ucini još ljepšom. Pozdrav svima i nek nam živi živi rad taman na 1. maj.

    avatar

    01.05.2010. (14:09)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Mali brate, hvala na dobrodošlici!

    avatar

    01.05.2010. (23:10)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Draga alkemičarko, tek sada vidjeh mail s linkom. Potpuno zaboravih da si me bila napomenula... :)

    avatar

    02.05.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • jure divic-price

    neka još jedne blogerice s one strane stupice. nadam se da ćeš trajati, bar ko sickofitall

    avatar

    03.05.2010. (20:54)    -   -   -   -  

  • .

    .

    avatar

    03.05.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Hvala dragi prijatelji blogeri na podršci! Ne znam je li ovo početni(čki) ushit, ali jako mi je drago da sam ušla u ovaj svijet i odlično se osjećam pišući. Pisala bih i češće, ali sramota me, jer će vidit svijet da ništa ne radim. Vas trojica me sigurno savršeno razumijete. Mislim, u strasti prema pisanju.
    Blogzdrav!

    avatar

    03.05.2010. (22:45)    -   -   -   -  

  • dijete

    ivona, svaka čast, ima rečenica tako visprenih. čitat ću te sigurno. a što te to ipak nagnalo na pisanje bloga?! mislim, ono, ivanka ti je sigurno govorila kako te komentari mogu gnjavit, ljudi izludit.... jer, nje tako iznenada i tako dugo nema! pozdravi je!

    avatar

    16.05.2010. (17:41)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Dijete, hvala na komentaru podrške koji mi puno znači! Što me nagnalo? Želja za pisanjem, za izražavanjem misli koje nekad s društvom razmjenjujem na kavi, čisti gušt...Ivanka me je zapravo i potaknula jer ima dobro iskustvo s blogom; pisanje (ili bavljenje bilo čime što voliš)zaista daje neki osjećaj lakoće, zanosa, pa dobijaš energiju i za neke druge stvari. A najteže je, kao i uvijek u životu, početi! Pozdrav:-)

    avatar

    18.05.2010. (07:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...