Komentari

skbrda.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Kraga

    Ne radi se ovde o neslaganju nego o konstantnom šikaniranju bivšeg ŠK Vis od strane povjereništva 2. lige Jug, da bi to kulminiralo od strane Mucića i Brkića uz pomoč Čečuka koji su inače manjina a postavili su se kao vlastodršsci. Naime na sastanku klubova 2.lige Jug je bezpogovorno dogovoreno da ŠK Vis bude domačin prva tri kola kao što se svake godine dogovaralo da bi se ova trojka predomislila nakon 18 dana kada je sve pripremljeno od strane ŠK Visa za doček šahista i to na nivou grada Visa, te je otkazano nekoliko pireva u hotelu uz položenu kauciju. Ova tri smrada su isti dan znali da se neće složiti sa dogovorom klubova te su morali odmah reagirati i ući u rasprave o tome ali prvenstveno obavjestiti domačina. Ima još toga no nemam vremena ali da napomenem da se ovde radi o tipičnoj Hrvatskoj demokraciji.

    avatar

    29.04.2010. (17:03)    -   -   -   -  

  • Dario

    Spomenuta trojka, nažalost, je meni poznata iz mojih juniorskih sparnih dana. Voljeli smo se kupati u bazenu, nas četvorica, a onda bi se igrali cugera. Ja sam skoro pa uvijek pobijeđivao. Ne znam zašto??! Onda bi zajedno šetali uz more. Oni su mi bili jak dobri prijatelji. Ja ne vjerujem što kaže Kraga. Mislim da su oni dobri ljudi. Meni su ostali u jako, jako dobrom sjećanju. Jao, ringišpil, mali nogomet, tuširanja, balote, puding.... Stvarno, ovaj Kragić nije u redu.

    Pusa svima!

    Jubi Vas Dario

    avatar

    02.05.2010. (01:37)    -   -   -   -  

  • Božo

    Dario,

    Očito si već davno van šaha i nemaš nikakve informacije o tim radnjama pa možeš i ne moraš vjerovat u ono što piše Kraga, ali i drugi (Slobodna Dalmacija, Chess 64, ŠK Dubrovnik). Kraga je na svoj način naveo sve same činjenice. Tebi preostaje da sa svojim dobrim prijateljima i dalje budeš na ringišpilu, te se zajedno tuširaš i kupaš. A možda bude i pudinga!

    avatar

    02.05.2010. (11:14)    -   -   -   -  

  • Kraga

    Pošto sam kao bivši kapetan bivšeg kluba ŠK Vis isprovociran završetkom teksta na sranicama Šk Dubrovnik koji kaže: " Istini za volju prema informacijama koje sam čuo da u petak 23.travnja zbog jakog juga trajekti nisu vozili za otok Vis, gdje bi mi nakon ustajanja u 5 sati u jutro i puta do Splita da bi stigli na trajket, poljubili vrata na rivi i vratili se doma.", moram zbog istinitosti kazati da taj dan ne da nije vozio trajekt za Vis nego nije niti malo valjao i osim njega su vozila dva katamarana što možete provjeriti kod Jadrolinije. Ne znam tko na ovaj način želi obraniti Mucića i slične jer su oni svoje kazali a samo bih dodao da u ovo doba godine trajekti za Vis nisu vozili samo pod zračnim uzbunama od JNA što je jedini izgovor Vašeg predivnog predsjednika Šahovskog saveza Županije Mira Mucića, tj. zbog moguće ratne opasnosti od Slovenskih jahti naoružanim harpunima.

    avatar

    02.05.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • Dario

    Božo,

    zašto ti tako gledaš na naše prijateljstvo? Ja sam i dalje u šahu, površno, no mi održavamo naše veze - uglavno vikendima, i na jako lijepim otocima, pa tako i na Visu. Ti si ljubomoran na nas četvoricu! Ali, ako hoćeš, možeš nam se i ti pridružiti. Eto, ja mislim da je to u redu. Ti vidi kako ti odgovara.

    Ti si naš, i mi smo tvoji,

    Božo, moj, Božo...

    avatar

    02.05.2010. (21:46)    -   -   -   -  

  • Božo

    Dario,

    HI HI, nisam ljubomoran, igraj se i dalje s njima i zapivajte zajedno uz more ''Zagrljeni, zagrljeni,...''

    avatar

    03.05.2010. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...