Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tita

    krasne su, ali ih ne volim jesti, školjke općenito

    avatar

    24.04.2010. (16:55)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Njam, njam.

    avatar

    24.04.2010. (17:22)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    U neka sasvim dobra vremena, na Pagu, mjesto Dinjiška, imao sam sreće nabrati brda izvanrednih dagnji, a našlo se i raznih riba, hobotnica, lignji, drugih školjki, morskih jaja, sira, pršuta i sličnih prvoklasnih delikatesa. Dagnje smo najčešće jeli tek otvorene na pari od morske vode i uz malo limunova soka. Crno vino, gusto kao malinovac, obasjano suncem koje zalazi, imalo je dugine boje na svojoj površini. Kako god, ono čega se najviše sjećam je veselo i nasmijano društvo. Eh mladosti, gdje li si. A erotike, tada, ma našao bi je i u morskom ježu, kamenicama, periskama, prstacima, a gdje ne u dagnjama, da ne kažem, pizdicama :)
    IDeM ... dražeN :)

    avatar

    24.04.2010. (19:21)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Inače, eto, više ili manje sukladno, pa i prigodno, danas su mi škampi lagano i senzualno ranili usne svojom ljepotom i neponovljivim ukusom, naravno u kombinaciji sa češnjakom, peršinom, mrvicama i maslinovim uljem :)
    IDeM ... dražeN :)

    avatar

    24.04.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Sviđa mi se životnost i lakoća ljepote tvojih postova, a bome i volim učiti od tebe :)
    IDeM ... dražeN :)

    avatar

    24.04.2010. (19:27)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Blog.hr se sasvim solidno sredio pa sada za tri komentara trebam i napisati upravo tri komentara. Eto, kako ponekada treba biti samo malo strpljiv, što ja nerijetko baš i nisam, ali dobro, neka smo mi živi i zdravi :)
    IDeM ... dražeN :)

    avatar

    24.04.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Za pet, naravno, vrijedi što i za tri, eto, to mu dođe kao matematička indukcija, ili tome nešto slično :)))
    IDeM ... dražeN :)

    avatar

    24.04.2010. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...