U neka sasvim dobra vremena, na Pagu, mjesto Dinjiška, imao sam sreće nabrati brda izvanrednih dagnji, a našlo se i raznih riba, hobotnica, lignji, drugih školjki, morskih jaja, sira, pršuta i sličnih prvoklasnih delikatesa. Dagnje smo najčešće jeli tek otvorene na pari od morske vode i uz malo limunova soka. Crno vino, gusto kao malinovac, obasjano suncem koje zalazi, imalo je dugine boje na svojoj površini. Kako god, ono čega se najviše sjećam je veselo i nasmijano društvo. Eh mladosti, gdje li si. A erotike, tada, ma našao bi je i u morskom ježu, kamenicama, periskama, prstacima, a gdje ne u dagnjama, da ne kažem, pizdicama :) IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Inače, eto, više ili manje sukladno, pa i prigodno, danas su mi škampi lagano i senzualno ranili usne svojom ljepotom i neponovljivim ukusom, naravno u kombinaciji sa češnjakom, peršinom, mrvicama i maslinovim uljem :) IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog.hr se sasvim solidno sredio pa sada za tri komentara trebam i napisati upravo tri komentara. Eto, kako ponekada treba biti samo malo strpljiv, što ja nerijetko baš i nisam, ali dobro, neka smo mi živi i zdravi :) IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
krasne su, ali ih ne volim jesti, školjke općenito
24.04.2010. (16:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
PartizAna
Njam, njam.
24.04.2010. (17:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
U neka sasvim dobra vremena, na Pagu, mjesto Dinjiška, imao sam sreće nabrati brda izvanrednih dagnji, a našlo se i raznih riba, hobotnica, lignji, drugih školjki, morskih jaja, sira, pršuta i sličnih prvoklasnih delikatesa. Dagnje smo najčešće jeli tek otvorene na pari od morske vode i uz malo limunova soka. Crno vino, gusto kao malinovac, obasjano suncem koje zalazi, imalo je dugine boje na svojoj površini. Kako god, ono čega se najviše sjećam je veselo i nasmijano društvo. Eh mladosti, gdje li si. A erotike, tada, ma našao bi je i u morskom ježu, kamenicama, periskama, prstacima, a gdje ne u dagnjama, da ne kažem, pizdicama :)
IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Inače, eto, više ili manje sukladno, pa i prigodno, danas su mi škampi lagano i senzualno ranili usne svojom ljepotom i neponovljivim ukusom, naravno u kombinaciji sa češnjakom, peršinom, mrvicama i maslinovim uljem :)
IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Sviđa mi se životnost i lakoća ljepote tvojih postova, a bome i volim učiti od tebe :)
IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Blog.hr se sasvim solidno sredio pa sada za tri komentara trebam i napisati upravo tri komentara. Eto, kako ponekada treba biti samo malo strpljiv, što ja nerijetko baš i nisam, ali dobro, neka smo mi živi i zdravi :)
IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Za pet, naravno, vrijedi što i za tri, eto, to mu dođe kao matematička indukcija, ili tome nešto slično :)))
IDeM ... dražeN :)
24.04.2010. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...