Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • IJ

    Daj prestanite svi da poredjujete M i Gagu!
    Gaga nece trajati ni priblizno kao M. Pojavice se neka nova ludaca koja ce time da privlaci paznju i sa par hitica da potraje par godina.
    Uostalom, zivi bili pa videli!

    Long live the Queen Madonna!

    avatar

    23.04.2010. (01:41)    -   -   -   -  

  • Chorni

    A Gaga je zanimljiva, u 3 lepe...

    avatar

    23.04.2010. (15:10)    -   -   -   -  

  • Dragana

    kako neko moze usporedit Gagu i Queen M :) , to mi nikako nije jasno...Madonna je Ikona , institucija a Gaga? Gaga je tek na pocetku , mala beba u povojima.

    avatar

    23.04.2010. (15:20)    -   -   -   -  

  • Sticky

    pred Gagom je dug put ali sto se tice svih recenija istina je CD nema nikakvog smisla jer treba starih pjesama u novom izdanju a ne vecinom su pjesme s malim mixom s Hard Candy-ja auostalom ni The Confessions Tour Cd nema nekakvu listu pjesama sam sto je ta turneja izdana kao i album i kao live al ne znam posto nema to da se kupi kod nas vamo ali kako god ni The COnfessions Tour nije nesto toliko da se vristi Sweet je boli od Confessions turneje jer na TCT ointerludija Sorry pa do Music sve zna malo ono ko smorit a na S&S Bordeline,Ray of Light, You Must Love Me,meni su tak odsrednje Hung Up-rock verzija je odlicna ali i 2gi dio turneje je isto dobar.Tak na albumu za S&S pise da je LIVE i normalno da ce CD biti live ko hoce kupit nek kupi ko nece nemora ima jos izvodjaca osim Madonne!

    avatar

    23.04.2010. (18:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...