Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • blogomoljac

    Hmm ... sto je sa relikvijama i (nepokopanim) balzamiranim i izlozenim svecima? Ili pribijenim i okrvavljenim na krizu sa brizljivo realisticki izradjenim ranama (makar samo imitacija) - sto na pr. japansko nenaviknuto dijete osjeca kad to ko turist vidi?

    Pusu ti salje moj frend Leonardo da Vinci ... ;))

    avatar

    22.04.2010. (04:51)    -   -   -   -  

  • odmak

    Čitam, ali prebrza si. Oko izložbe se ne možemo složiti, ali s druge strane drag mi je tvoj rad.

    avatar

    22.04.2010. (09:43)    -   -   -   -  

  • Drina

    Pusa od da Vincija : ) To je stvarno nešto : ) Trebat će mi dobra nadahnuća za dogotoviti sve oko izložbe do sutrašnjeg otvaranja, svi ste dobro došli! Meni je zanimljivo npr. da već dugo nije jedna izložba imala toliku propagandu po čitavom gradu, megaposteri, svjetleći plakati, poput ove...Ne zavređuje li npr. jedan Vlaho Bukovac, puno veću pompu, ili nedavna izložba Moderne Galerije - Intimizam u Hrvatskoj ili sl...Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske (!!!) treba podupirati takve izložbe i projekte, a ne uvozna smeća...Od kojih i čijih novaca se to plaća?!

    avatar

    22.04.2010. (10:20)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bravo, Drina! Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    22.04.2010. (20:14)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    Tema mi je jako zanimljiva. Super za ovaj link o nafti, pogledat ću čim stignem. I hvala na pozivu, šteta što nisam iz Zg. Veliki pozdrav!

    avatar

    23.04.2010. (09:20)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala na javljanjima! Izložba će trajati još mjesec dana, pa kad se luki vrati s puta, još stigne, a možda i Indijanka navrati do Zagreba? Bilo bi mi drago! A možda izložba, uz film, kasnije dođe i u druge gradove...Rezervacije primamo : )

    avatar

    23.04.2010. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...